Zamknięty przez: Demelain 2008-01-10, 15:34 |
Agrael |
Autor |
Wiadomość |
Agrael
Gość
|
Wysłany: 2008-01-09, 18:01 Agrael
|
|
|
Nick: Agrael
Klasa/Specjalizacja: DrenaiShaman/Restoration
Level: chwila obecna 49 ale pracuje nad tym
Link do armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shadowsong&n=Agrael
Server: Shadowsong
Attunement do Karazhanu (etap): nie bylem
Klucze do heroików (które?): brak
Doświadczenia z instancji rajdowych (których?): marne ale ucze sie szybko
Komunikacja głosowa (skype, TS): wszytsko moge ustawic tylko dajcie mi znac jak..:-)
Kilka słów o sobie :mam 23 lata siedze w uk i po pracy pykam wowa, posadalem kiedys wariora 70 lvl fury ale skonczyla sie kasa na wowa a teraz jestem w uk wiec kasa jest zeby placic za konto
Poprzednia/dotychczasowa gildia i powód jej opuszczenia:jestem obecnie w League of Azora ale chce odejc powod jedno znaczny, nowa gildia w kotrej nic sie nie dzieje i nikt sobie nie pomaga....wiec jaki sens tam sie meczyc
Twoje oczekiwania (Czego się spodziewasz, wstępując do ZL?): osiagnac jak najszybciej 70 lvl bo wtedy zaczyna sie dopiero gra w instacach i raidach i zaczac inna podstaci pod dobrymi skrzydlami gilldi,a oprocz tego duzo fun........lol |
Ostatnio zmieniony przez Demelain 2008-01-10, 15:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-01-09, 23:36
|
|
|
Jesteśmy otwarci na rozmowy, ale najpierw zrób 70-tkę. Zostało Ci raptem 21 leveli, więc - przy odrobinie determinacji - nie powinno to zająć zbyt wiele czasu ;) Rozważ, czy na czas levelowania nie warto byłoby zmienić talentów, bo z buildem resto trochę ciężko bić mobki.
Zastanów się też, jaką specjalizację chcesz mieć docelowo i baaaaardzo poważnie przemyśl zmianę profesji. Blacksmithing od biedy może przydać się szamkowi enhancement, ale lekarzowi i casterowi jest potrzebny - delikatnie mówiąc - na plaster.
Jak Twój szaman dorośnie, wiesz, gdzie nas szukać :)
Pozdrawiam.
A.
PS.
Agrael napisał/a: | i zaczac inna podstaci pod dobrymi skrzydlami gilldi |
Chyba nie całkiem rozumiem, co masz na myśli, ale jeśli levelowanie kolejnego chara, to od razu Ci powiem, że to kiepski pomysł. Z dozbrojeniem postaci na 70 levelu będziesz miał naprawdę masę roboty. A jest to absolutnie konieczne, jeśli marzą Ci się duże rajdy. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2008-01-10, 15:01
|
|
|
Dzieki za uwagi, spoko odezwe sie jak dobije do 70 a co do zmiany talentow to raczej odpowiada mi resto do 70 bo nie mam problemu z zdobywaniem ptrzedmiotow z instace bo jak wiecie healer zawsze jest potrzebny, a do alta wiem ile czasu trzeba poswieci na stworznie poteznej posatci ale gra tez czasami sie nudzi jednym char... wiec wiecie, ale dzieki za cennne uwagi odezwe sie jak bede 70...... |
|
|
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2008-01-10, 15:04
|
|
|
Anonymous napisał/a: | a co do zmiany talentow to raczej odpowiada mi resto do 70 |
no wszystko ladnie pieknie, ale z doswiadczenia wiem ze samymi instancjami nie wylvlujesz, mam alta na 57 lvlu i znalezienie grupy do instancji graniczy z cudem, zostaja wiec questy :) a tu z buildem resto bedzie niestety ciezko
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Kwinto 2008-01-10, 15:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nonenalim
|
Wysłany: 2008-01-10, 15:58
|
|
|
Anonymous napisał/a: | odpowiada mi resto do 70 bo nie mam problemu z zdobywaniem ptrzedmiotow z instace. |
Zacznijmy od tego ze zdobywanie przedmiotow w instacjach przed TBC to strata czasu, bo nawet jakbys zdobyl epika to to bedzie smiec w porownaniu z zielonym itemem z outlandow. Lubisz to to prosze bardzo, ale jesli chcesz szybko lvlowac postac i zaczac na powaznie sie bawic w wowa to rob questy. |
_________________ main: Evenixa |
|
|
|
|
|
|
|
|