Antosia
|
Wysłany: 2008-03-15, 00:48 Szaman
|
|
|
Nick: Anthony
Serwer: Shadowsong
Level: 70
Klasa/Specjalizacja: Szaman/Enhancement
Główne statystki postaci w gearze rajdowym:
Link do armory: link
Attunement do Karazhanu (etap): done
Klucze do heroików (które?): wszystkie
Doświadczenie z instancji rajdowych (których?): KZ, GL, Maggy, SSC, TK MH i lizniecie BT
Komunikacja głosowa (Ventrilo, TS, Skype): wszystkie
Kilka słów o sobie (Od jak dawna i jak często grasz, w jakim jesteś wieku?): Gram od 3 lat i mam 30 lat
Poprzednia/dotychczasowa gildia i powód jej opuszczenia: Balnazzar - Above and Beyond, Avanger Sevenhold. Obydwie gildie z dosc dobrym progresem, jednakze zawsze dazylem aby grac w polskim gronie. Powod opusczenia i przenosin? hmm Moj dobry przyjaciel jest w w ZL juz od jakiegos czasu i postanowilem opuscic powyzsze gildie aby starac sie zasilic wasze grono.
Twoje oczekiwania (Czego się spodziewasz, wstępując do ZL?): Oczekuje przedewszystkim dobrej zabawy, stalego progresu i milej atmosfery. Rozumiem ze nie rekrutujecie w tej chwili zadnej z klas, ale mam nadzieje ze moja osoba bede mogl wniesc do gildii swoje doswiadczenie, troszke dpsu i potezny buff dla melee ;). NIe oczekuje oczywiscie ze bede uczestniczyl w kazdym raidzie, ale samo czlonkostwo w Zmierzchu Lordaeronu dalo by mi duzo satysfakcje.
Z gory dziekuje za rozpatrzenie mojej aplikacji.
pozdrawiam Anthony. |
Ostatnio zmieniony przez Demelain 2008-03-15, 11:56, w całości zmieniany 1 raz |
|