BT - piątek, 11 lipca |
Autor |
Wiadomość |
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-07-11, 16:21 BT - piątek, 11 lipca
|
|
|
Potwierdziłam na dziś aż 30 osób, bo rajd nie jest progresowy i możemy sobie pozwolić na rotację między bossami. Grunt, żeby przebiegała sprawnie. Wszyscy oczekujący na wejście dostaną dkp, jeśli będą z nami na vencie. Na zmienników nie czekamy. Jeśli ktoś nie jest gotowy na czas, po prostu nie wchodzi do rajdu. Oczywiście za obecność na vencie i gotowość przez cały rajd płacimy pełne dkp.
Na Najentusie w rezerwie zostaną: Dzidzia, Wilk, Sulivoy, 1 rogal i 1 hunter
na Supremusie: Kalaam, Keleborn, Polak, Sulivoy, 1 rogal;
na Akamie: 2 hunterów, 1 lock, 1 healer, Sliwek.
Mam nadzieję, że zdążymy też dziś do Terona. Będzie to nasza pierwsza próba po first killu (sprzed ponad miesiąca!!), więc chciałabym zabrać skład możliwie podobny do tamtego.
To oznacza, że w rezerwie zostaną: Repcak, Aimah, Ponia, Sliwek i Thimotehh, który wprawdzie był z nami poprzednio, ale ma już stamtąd drop, więc po koleżeńsku ustąpi Sebkowi ;)
Jeśli Nalim nadal nie będzie chciał iść na Terona, zaprosimy Bladą Hugginem albo Orchide Cadaneą i doprosimy jednego dps-a z rezerwy.
Tam, gdzie rezerwa jest opisana tylko klasą, czekam na dobrowolne zgłoszenia lub wyniki Waszych uzgodnień w ramach klasy. Jeśli nic nie uzgodnicie, będziemy przerzucać do rezerwy na ochotnika ;)
EDIT: rotacja tanków spersonalizowana ;) |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
Ostatnio zmieniony przez Demelain 2008-07-11, 17:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Wilk
|
Wysłany: 2008-07-11, 16:42
|
|
|
Biorąc pod uwagę przydatność i historię dropów, proponuję takie dziury w tankowaniu.
1. Najentus: Suli i Wilk
2. Supremus: Suli
3. Akama: Sliwek
Sądzę, że nie będzie reklamacji :)
pozdrawiam
--
Wilk
edit: mała zmiana |
|
|
|
|