Crakuf i jego czas - przeniesione z "Nieobecności" |
Autor |
Wiadomość |
Nightblóód
|
Wysłany: 2008-06-25, 23:18
|
|
|
Crakuf, a tak po mesku, chce Ci sie jeszcze rajdowac??? |
|
|
|
|
Crakuf
|
Wysłany: 2008-06-26, 07:35
|
|
|
Night, w tej chwili mam inne sprawy - duzo ważniejsze niz WoW - dlatego gra na razie idzie w odstawke i nie mysle kategoriami "chce/nie chce".
Dalej chce zobaczyc Ilidiana i Sunwell... a jak zalatwisz mi "czas" to bede siedział i grał :) |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2008-06-26, 09:20
|
|
|
Crakuf aby tam dojsc (Ilid i Sun) to musimy chyba...hmmmm....grac??? Tak mi sie przynajmniej wydaje, chyba ze znasz inny sposob :D . Gre odstawiasz na razie na polke i sam nie wiesz jak bedzie dalej - rozumiem braki czasowe, to jest normalne, bo i mnie one dotykaja. Co wiec proponujesz abysmy wspolnie mogli skopac tylki 5 ostatnim bosom w BT?
PS. Czasu nikt lepiej sobie nie zorganizuje jak Ty sam :) |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-06-26, 10:52
|
|
|
Nightblóód napisał/a: | PS. Czasu nikt lepiej sobie nie zorganizuje jak Ty sam :) |
Ja sobie lepiej organizuję czas niż gdyby robił mi to Crakuf... Ale może ja jakiś ciffny jezdem. |
|
|
|
|
Crakuf
|
Wysłany: 2008-06-26, 17:45
|
|
|
Kwinto napisał/a: | Ja sobie lepiej organizuję czas niż gdyby robił mi to Crakuf... Ale może ja jakiś ciffny jezdem. |
Chyba mnie obrażasz w tym momencie... nie wiesz jak sobie organizuje czas, wiec wolałbym aby nikt sie o tym nie wypowiadał. A gdybym zaczał sobie oprganizować tak jak co niektore osoby, to dawno juz bym był po utracie roboty i rozwodzie.. no ale ja truskawki cukrem.
BTW: Im wiecej takich głupich docinek, tym bardziej chce mi sie grac... |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-06-27, 18:19
|
|
|
Crakuf, nie dość, że nie skumałeś dowcipu Kwinty, to jeszcze się nadymasz jak jakaś primadonna.
Przeanalizuj skierowane do Ciebie zdanie Nighta:
Nightblóód napisał/a: | PS. Czasu nikt lepiej sobie nie zorganizuje jak Ty sam :) |
Zrób rozbiór logiczny, gramatyczny i jaki tam chcesz, policz do dziesięciu, pomyśl trzy razy, a potem jeszcze raz przeczytaj komentarz Kwinty.
Przejaśniało? ;)
BTW: Im częściej słyszę, że komuś nie chce się grać, tym bardziej nie chce mi się go do tego zachęcać :P |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Crakuf
|
Wysłany: 2008-06-27, 19:19
|
|
|
jak bym nie czytał, wychodzi to samo... mozna prosic o wykladnie? :)
nie ma dla mnie tematu... co bym nie pisał i tak wyjdzie ze jestem zły.
EOT |
|
|
|
|
|