• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Dla znudzonych swoimi mainami
Autor Wiadomość
Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-22, 17:15   Dla znudzonych swoimi mainami

Temat pojawia się od czasu do czasu w postaci postów typu "ja chcę porajdować swoim lockiem, swoim priestem, swoim Mojo", "ja już rzygam leczeniem, tankowaniem, dpsowaniem" etc. No czasami trudno się dziwić takim reakcjom - chociaż osobiście żaden alt mnie nie zafascynował tak jak rogal, to rozumiem, że nie każdy znalazł dla siebie ten konkretny ulubiony sposób grania. Zresztą - sam mam czasem dość męczenia się rogalem i chętnie bym sobie w spokoju bezstresowo pospamował z odległości pół kilometra jeden spell przez 10 minut :)

Przeglądając dziś wowinsidera natrafiłem na taki wpis: http://www.wowinsider.com...hing-your-main/ - jeszcze sprzed TBC. Oprócz tego, że opisują tam, jak złe dla gildii jest, gdy ktoś chce zmienić postać lub chociaż spec, to przedstawiają bardzo rozsądny argument - jeżeli musisz to zrobić, zrób to w momencie wejścia dodatku. Wtedy nawet w swoim nowym specu, nowej postaci wystartujesz z rajdowaniem równo z resztą swojej gildii, na takim samym (zerowym) poziomie gearu, z (najprawdopodobniej) czystym kontem DKP, bez zmarnowania już uzyskanych epixów i bez innych niepotrzebnych problemów. Na dodatek gildia, wiedząc o zmianach w składzie, będzie mogła na bieżąco adaptować politykę rekrutacyjną.

Dlatego osoby, które na poważnie myślą o zmianie stylu grania, niech może rozważą jeszcze "pomęczenie się" w obecnej formie do momentu wydania WotLK, albo przynajmniej do momentu zakończenia progressu <ZL>. Ostatnio tak nam świetnie idzie w obecnym składzie, że chyba warto pchać to dalej, siłą rozpędu, i nie wykonywać żadnych chaotycznych ruchów Browna, które mogłyby nas zatrzymać.

A za pół roku uderzymy w 80lvlowe rajdy w 25 Death Knightów :)

pozdr

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-04-23, 17:24   

Kwinto napisał/a:
Na dodatek gildia, wiedząc o zmianach w składzie, będzie mogła na bieżąco adoptować politykę rekrutacyjną.

Co to się porobiło na świecie. Nie dość, że homoseksualne pary mogą adoptować dzieci, to jeszcze gildie będą adoptować politykę. W dodatku rekrutacyjną! :P

Dzidzia 

Wysłany: 2008-04-23, 18:54   

a to adopcja i adaptacja to nie to samo? :roll:

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-23, 19:45   

Alishya napisał/a:
Nie dość, że homoseksualne pary mogą adoptować dzieci

Nie mogą, to mit prawicowych oszołomów :>

Alishya napisał/a:
to jeszcze gildie będą adoptować politykę.

A tutaj to nie wiem, o co ci chodzi :>

Restor

Wysłany: 2008-04-23, 21:01   

Kwinto, zajrzyj do słownika języka polskiego please adoptować/adaptować ;)

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-23, 23:17   

Takin, myślę, że czasami nie powinieneś brać wszystkiego tak na poważnie :)
Albo nie przeoczać szczegółów :)

nonenalim

Wysłany: 2008-04-24, 11:42   

tak czy inaczej warto odlozyc rerolle, zebysmy mogli sie zaadaptowac do nowej sytuacji i jak najszybciej w ilosciach hurtowac adoptowac biedne, samotne t6 ;]

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-04-24, 12:01   

Jedno pytanie: po co w ogóle rerollać?

Ranghar 

soup is good food

Wysłany: 2008-04-24, 12:11   

Straszyk napisał/a:

Na przyklad po to, zeby poznac gre ze wszystkich stron, jak to jest byc tym, tamtym czy owamtym. Gram swoim druidem juz of 2-3 lat, znam te klase od podszewki, mam zrobione wszystkie sensowne questy, mam wystarczajaca golda na swoje potrzeby i nie interesuje mnie PVP, wiec co mam robic, gdy nie rajduje? Czesto ide na alta, tym razem to jest shaman, i sobie mloce mobki. Pare dni temu dobilem do 40, dostalem talent stormstrike ... wow .. cos nowego i fajnego! Przy okazji odkrylem nowe questy w Theramore Isle, naprawde fajne. Planuje dobic shamkiem do 70, tak zeby jak wyjdzie rozszerzenie, to bede mial wybor maina.

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-04-24, 12:44   

Straszyk napisał/a:

Inna odpowiedź - dla dobra gildii. Czasem lepiej jest wylvlować i wyposażyć nowego chara na potrzeby gildii niż szukać kogoś na zewnątrz. Również szybciej.

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-04-24, 14:38   

ja se rerolne chyba priesta holy... taki plan mi juz po glowiue chodzi kilka tygodni.. :)

Nadhira 

Wysłany: 2008-04-24, 14:39   

mi od dluzszego czasu chodzi po glowie shadow priest ;P
powiem wiecej, ja tego priesta nawet juz zaczelam montowac, ale na innym servie ;P

ozrik

Wysłany: 2008-04-24, 15:16   

nie ukrywam ze elemntar mnie ciagnie ... ale narazie " gildia nie potrzebuje elmentara tylko resto " - czekam az jakis shaman zlozy apli :P

Soucouyant

Wysłany: 2008-04-24, 15:21   

jesli oficerowie nie maja nic przeciwko, to rowniez chcialbym sie respecnac na holy

Crakuf

Wysłany: 2008-04-24, 15:29   

Ozrik, wiec rozumiem, ze pasujesz na wszystko co dropnie dla shamka resto?

Odpowiedz do tematu