ewentualne "Offrajdy" |
Autor |
Wiadomość |
Crakuf
|
Wysłany: 2008-03-26, 14:56
|
|
|
Ali, mowilem juz ze Ciebie kocham? :)
Tak wlasnie to powinno wygladac.
Na grula i mietka proponuje wszelkie braki uzupelniac znajomymi pugami - nawet z sarmatii. |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-03-26, 17:30
|
|
|
Cytat: | Na grula i mietka proponuje wszelkie braki uzupelniac znajomymi pugami - nawet z sarmatii. |
Byłoby super, ale organizacyjnie to będzie piekło. Przede wszystkim dkp i podział dropów. Po drugie znajomość taktyk/posiadanie addonów i venta przez pugersów. Powiedzmy, że można by jakoś wymusić.
Hmmm... obaczymy w przyszłości, jak to wyjdzie z tym czwartym dniem, ilu będzie chętnych u nas i ile osób z tych znajomych pugów. Nie rozpędzajmy się na razie, póki wszyscy dyszymy chęcią zobaczenia MgT i nowego contentu. |
|
|
|
|
Crakuf
|
Wysłany: 2008-03-26, 19:25
|
|
|
Kwinto napisał/a: |
Byłoby super, ale organizacyjnie to będzie piekło. Przede wszystkim dkp i podział dropów. Po drugie znajomość taktyk/posiadanie addonów i venta przez pugersów. Powiedzmy, że można by jakoś wymusić. |
Eh Kwinto.. jaki problemowy jestes :)
Jakie dkp? Goscie ida na zasadach - jak dropnie i nikt nie chce to rolujcie... pierwszenstwo mają gildowicze. Zapewniam Ciebie, ze podobne - nazwijmy to strategie - funkcjonują/funkcjonowały w gildiach.
A co znajomości taktyk... tutaj przyznam racje.. pugsy to pugsy i mogą byc problemy.
Mysle ze dokbrze pokombinujemy, to cos sie wymysli :) |
|
|
|
|
Gajanna
|
Wysłany: 2008-03-27, 01:48
|
|
|
Crakuf napisał/a: |
Na grula i mietka proponuje wszelkie braki uzupelniac znajomymi pugami - nawet z sarmatii. |
Nawet? ojej :>
ps. Mysle ze Sarmaci chetnie by sie na taki raid przeszli. |
|
|
|
|
Crakuf
|
Wysłany: 2008-03-27, 08:39
|
|
|
Ja nic do "S" nie mam, ale wiem ze niektorzy z Zl na same słowo "sarmatia" dostaja drgawek - dlatego zastosowałem piekne słowo "nawet" :P
i nie czepiać siem prosze ;) |
|
|
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2008-03-27, 08:45
|
|
|
ja tam chetnie porajduje z sarmatami :) |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:04
|
|
|
Crakuf napisał/a: | niektorzy |
Crakuf napisał/a: | i nie czepiać siem prosze |
Ówarzaj bo cj sjem wek pszyczepi |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:12
|
|
|
Wujek Wek to musi dojść do siebie i wytrzeźwieć - najwcześniej w poniedziałek -.-
I nie ma się czego czepiać, no chyba że pokemonowego "siem" :evil:. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Cadanea
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:13
|
|
|
ja osobiscie jestem przeciwna raidowaniu z pugami czy innymi "przyjaciolmi".... Ale i tak nie ode mnie to zalezy :P nie sadze, zebysmy mieli problemy ze skladem... jestem optymistka... A jesli sarmaci chca z nami raidowac to niech do nas dolacza- proste :P |
_________________ Hmmm... juz nie taki mały Żelek ;) |
|
|
|
|
Crakuf
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:21
|
|
|
Veg.. co chcesz od Straszykowego "siem"? :)
taka moda przeciez - która juz niedłgo przeminie wraz z postepujaca mutacja Straszyka ;) |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:21
|
|
|
Smótacjom fco? |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:22
|
|
|
Orchide napisał/a: | ja osobiscie jestem przeciwna raidowaniu z pugami czy innymi "przyjaciolmi".... Ale i tak nie ode mnie to zalezy :P nie sadze, zebysmy mieli problemy ze skladem... jestem optymistka... A jesli sarmaci chca z nami raidowac to niech do nas dolacza- proste :P |
Offrajdy mają to do siebie, że czasem się je wypełnia krewnymi i znajomymi królika (których ciężko nazwać puggersami tak naprawdę). Nic nietypowego i nie widzę, czemu ktokolwiek miałby być temu przeciwny. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Crakuf
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:27
|
|
|
Veg dobrze prawi. |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:55
|
|
|
Tak czy inaczej, chciałbym posłuchać, jaki jest przyjęty obyczaj, jeśli chodzi o to, co Veg nazwał "offrajdami". Jaki jest podział lootu między gildiowymi mainami, gośćmi i altami, jak wygląda to od strony organizacyjnej. Nie mówię nie - myślę, że w chwili obecnej, gdy w Sarmatii atmosfera zrobiła się dużo przyjemniejsza, granie z nimi jest już całkiem realne. Nie został tam już chyba nikt dyszący nienawiścią na widok napisu <Zmierzch Lordaeronu> :)
A co do zdania Orchide, że jak chcą z nami rajdować, to niech dołączą... Hmmm, nie. Bo Sarmatia to teraz rozkosznie niezorganizowana grupa towarzyska, w której grają i amatorzy i niskolevelowcy, i klasy, których nie potrzebujemy (czytaj: prawie wszystkie, patrząc na nasze zapotrzebowanie :> ). I taka gildia towarzyska jest jak najbardziej potrzebna i należy im tylko kibicować i pomagać w ramach możliwości. Jeżeli u nas na 25-tki T4 będą braki w ludziach - myślę, że możemy ich zapraszać, pod warunkiem znajomości naszych taktyk / obecności na Ventrilo etc.
Chciałbym tylko wiedzieć właśnie na jakich zasadach robi się to zazwyczaj i czy nam w naszym regularnym rajdowaniu te zasady nie będą zbytnio przeszkadzać.
Poza tym, weźcie pod uwagę, że nasz dyżurny RL, Alishya, ma już od cholery roboty z organizowaniem 3 rajdów w tygodniu, więc niekoniecznie musi mieć ochotę na czwarty - przydałby się tu RL, który poprowadzi n doświadczonych ludzi od nas i (25-n) gości, którzy nie mają pojęcia o tych instach (ani my nie mamy pojęcia o ich umiejętnościach). |
|
|
|
|
Soucouyant
|
Wysłany: 2008-03-27, 09:59
|
|
|
moge prowadzic czwartkowe amatorskie wypady, jesli nie znajdzie sie inny chetny... |
|
|
|
|
|