Przesunięty przez: Vegelus 2016-10-31, 11:57 |
beastlord darmac & operator thogar |
Autor |
Wiadomość |
Dynia
|
|
|
|
|
Wesel
Wesell
|
Wysłany: 2015-02-27, 13:26
|
|
|
Sądze ,że ten filmik bedzie nawet lepszy niż fatboss (w przypadku władcy bestjuf)
https://www.youtube.com/watch?v=WZzQdwFjvSg.
kilka rad, ktore zem z tego hc wyhaczył robiąc tego bossa ,co musimy sobie ustalić przed, co jui co nam zaoszczędzi paru wipów z okazji burdelu w organizacji i panic mode.
1.ustalić kolejność healerskich rajd hc na kazde tantrum na fazie Ironcrushera, bo to nas na hc szybko skończy. personale też najlepiej na ostatnie tantrumy spalać, każdemu powinny się już odładować.
2.patrzeć na pysk Dreadwinga, bo jego conflagration leci w randomowym kierunku i ten kierunek można tylko zobaczyć na podstawie tego w ktorą mańkę zwraca się boss.
3. w fazie, gdy nie ma zadnego zwierza, mozna sobie pozwolić na to ,żeby 1-2 osoby lezały przybite włóczniami(pamiętać o ich leczeniu, mają na sobie DoTe), niemniej, w momencie gdy aktywujemy ktoregokolwiek, wszyscy muszą być podniesieni z gleby, bo to sa burst fazy.
4.Gdy przygwożdzony jest ranged + healer(nie wiem ile nas bedzie i nie wiem ile bedzie spear, chyba co 5 jest 1 przy 10 są 2, przy 15 są naraz 3) to na jednej z nich musi pomoc melee. Ogólnie walka z gatunku duzo biegania dla melasów. prio na speary jest najpewniej własnie ranged, potem healery, na samym końcu targetuje melee(z tym ,ze to jest moje przypuszczenie). - tutaj na pewno Dynia na bieżąco będzie mówił ,czy melee mają biec, czy bic bossa i /lub addy. - co wiadomo ,to ze tych spearow da się uniknać.
5. na fazie Cruelfanga w momencie jak on sie bedzie szykował do skakania na swoj target, tenże target powinien się odsunąć od reszty(prio ranged/healerzy), a melee odrywa się od bossa, bo nikt tego nie przeleczy. jak przestanie skakać, wtedy wracać.
kolejność zbijania potworow : Cruelfang ,potem Dreadwing na końcu Ironcrusher . Aktywują się na określony %, tank musi stać z bossem w tym momencie blisko danego moba.
reszta oczywistości jest na filmikach, ogólnie walka prosta i jak tego nie zrobimy w niedziele, to przerzućmy się lepiej na Tibie bo rzeczywistość nas przerasta.
to chyba tyle z oczywistych oczywistości, w ramach "jestem koniem, nie robie" - reszta jest na filmikach.
czego NIE wiem to czy Tantrum to magiczny czy niemagiczny dmg - w pierwszym przypadku, DK pomoga AMZ.
jak ktoś ma inne rady, śmiało pisać. |
_________________ jak uważacie ,że przeżyliście wszystko to pozwólcie mi healować.... |
Ostatnio zmieniony przez Wesel 2015-03-01, 15:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2015-02-27, 15:42
|
|
|
Ad 1. Tja, znajomy wspominał, że addon kontrolujący CDki rajdu jest tutaj przydatny. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Tirranne
wonderboy
|
Wysłany: 2015-02-28, 21:47
|
|
|