• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Rajdy, rajdy, rajdy ....
Autor Wiadomość
Nightblóód

Wysłany: 2008-06-20, 10:02   Rajdy, rajdy, rajdy ....

Hej Przyjaciele Kubusia i Kroliczka! Oficerowie robia "dobrze" jak tylko moga (chocby nowy rajd planner) a wpisy na rajdy to w zasadzie kompletuje sie na pare godzin, czasami minut przed. Aby mozna bylo zaplanowac jakis progress wazne jest aby znac (i aby poszedl) w miare ten sam sklad, na 3 rajdy przed (czyt pomiedzy jednym a drugim resetem)...chyba wszyscy jestesmy zainteresowani graniem a nie "gadaniem". Dlatego OGROMNA prosba Misiaki ... zapisujmy sie w miare mozliwosci wszyscy od razu na pelny event tj.: piatek, niedziele i wtorek tj...wiem ze ide - potwierdzam sie w skladzie, moze mi cos wypasc - not sure (zawsze mozna sie dopisac do rajdu, lub zostawic notke), mam tego wszystkiego dosyc :P - unsigned. Nie zostawiajmy Not Signed - to tylko deorganizuje prace RLowi czyli naszemu GMowi (alez zasmierdzialo wazelina) :). Niewiele to kosztuje, jedynie 5 minut zastanowienia sie co moge robic przez najblizsze pare dni i kilka klikow myszki w RP. Wiem ze mozna na Was liczyc :).

Druga sprawa. W RP rajdy sa zaplanowane prawie do konca lipca. Ktos wykonal kawal dobrej roboty, wiec jak wypada Wam urlop/lub inne zdarzenie w tym czasie to prosba o zaznaczenie tego w RP, tj odpisanie sie z rajdu. Ja tez sie za to za chwile zabiore :)

---------------
Zaraz Oficerowie mnie zastrzela za propagande raid planerowa.....
Ostatnio zmieniony przez Nightblóód 2008-06-20, 10:36, w całości zmieniany 1 raz  

Keleborn 

Wysłany: 2008-06-20, 10:04   

Racja, wpisuje się na cały miesiąc z góry zawsze. Czasami zdarza sie że ktoś nie jest pewny danego dnia, ale myślę że z reguły tak nie jest.

Nightblóód

Wysłany: 2008-06-20, 10:09   

dla pewnosci, bo to nie wynika z mojego postu...mowimy o 25-tkach.

Miesiac z gory to moze byc ciezko ale byloby super, nie mniej jak wpasujemy sie w event, to juz bedzie lepiej :)

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-06-20, 11:21   

Ja dawno temu (hmm, w zeszłym roku? kiedy były duże problemy ze zebraniem składu na cokolwiek) mówiłem, żeby zrobić wymóg wpisywania się na każdy rajd 25man w RP - jeśli się nie może, to w unsigned albo w not sure, ale żeby się wpisać - żeby było wiadomo na czym się stoi.

Obecny GM stwierdził, że wystarczy to co w nieobecnościach ;).

Nightblóód

Wysłany: 2008-06-20, 12:53   

Mi chodzi o wprowadzenie tego na czas wakacji, gdzie zdarzen pt "nie ma mnie" bedzie wiecej niz normalnie. Jesli to uda sie ogarnac jak dotychczas to ok ;) ...ja jestem wzrokowcem, wiec do mnie slowo pisane tak dobrze nie przemawia :P

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-06-20, 15:30   

to moze sie zapiszmy na caly rok z gory co? jak dla mnie pomysl poroniony. Druga sprawa, ja pracuje na zmiany (jeden tydzien ranki, drugi 4 dni wieczory). Wiec z tego co piszesz nie zalapywalbym sie wogole na raidy. Radze przemyslec propozycje. jak dla mnie rownie chora jak zapisy z miesiecznym wyprzedzeniem.

Nightblóód

Wysłany: 2008-06-20, 17:48   

Oj Undecik, Undecik...fajny z Ciebie chlop, ale bardzo niecierpliwy :) Zapisz sie tam gdzie mozesz, a tam gdzie nie mozesz odpisz sie z rajdu. Tylko tyle o co Ciebie prosze ;).
Sklad wczesniej znany na caly event daje wieksza szanse powodzenia, zbalansowania grupy niz czekanie do ostatniej chwili czy wyjdzie czy tez nie wyjdzie i wogole warto stawiac sobie na ten tydzien wysoko poprzeczke. Mysle ze Tobie tez nie zalezy na tym abysmy TK wyczyscili w piatek do Kaela, w niedziele MH do Archimonde, a we wtorek BT do ..powiedzmy Akamy...i co dalej...w srode reset i od nowa??? Moze wlasnie dlatego ze jednym tygodniu chodzisz do pracy na rano, warto wtedy brac sie za progress i wlacznie z Toba wipowac a czasami nawet killowac trzy rajdy z rzedu :P

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-06-20, 17:50   

Undet napisał/a:
o moze sie zapiszmy na caly rok z gory co? jak dla mnie pomysl poroniony.

Undecik sorry, ale muszem siem stobom niezgodzić, i tak zapiszę się na każdy raid do końca roku ^^

Nightblóód

Wysłany: 2008-06-20, 17:56   

tak podrzuce jeszcez troche aktualnej statystyki.:
na dzisiaj mamy zapisanych 29 osob, na niedziele 17, a na wtorek 11...nie sadze abysmy w tym momencie mogli myslec o tym ze wyjdziemy poza cos co juz do tej pory osiagnelismy. A gdyby tak Ci co moga i sa pewni swojej frekwencji zapisali sie wczoraj, lub dzisiaj na najblizsze 3 rajdy, mozna by bylo optymistyczniej podchodzic do tematu progresu, dobrania odpowiedniego skladu i co wazne odpowiednio wczesniej przygotowania taktyki - aby kazdy mogl sie z wyprzedzeniem zapoznac. Podkreslam, to jest moja prosba a nie wymog i kazdy moze zrobic jak uwaza, dlatego fajnie ze wyraziles swoje obawy o uczestnictwo w rajdowaniu, ale tez mysle ze spota dla Ciebie z pewnoscia nie zabraknie..rowniez na progresie - tylko ze nie ja o tym decyzduje a RL.

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-06-20, 18:17   

tak tak NB. ale ja jednak mam swoje obawy ;). Ja rozumiem ze progres progresem, ale nie wiem co sie bedzie dzialo za 2 tygodnie. I np zapisze sie a nie pojde to zrobie kuku RL, prawda? A zapisywac "not sure" to tez mija sie z celem. Ogolnie pomysl do przedyskutowania przez oficerow.

co do straszyka: istnieje zycie pozagrowe przyjacielu :D:D.

Nightblóód

Wysłany: 2008-06-20, 18:31   

Undecik, ale ja pisze o najblizszych 3 rajdach, nie co bedzie za 2 tygodnie :)...mysle ze gorzej to bedzie jak sie wogole nie zapiszesz..bo ni cholery nie wiadomo do ostatniej chwili, bedzie, nie bedzie..no jakby wyliczac, kocha ...nie kocha. Napisz w notce ze jest duze prawdopodobienstwo ze nie zjawisz sie i juz (oczywiscie tam gdzie rzeczywiscie takie zagrozenie istnieje :P )

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-06-20, 18:59   

wiem NB o co ci chodzi i spoko. Ale widzisz ja naprzyklad jestem w takiej sytuacji ze na dzis i na niedziele moge sie zapisac, ale na wtorek juz nie :(. nastepny moj raid to piatek.
Anyway dostosuje sie ofc do ogolu.

Odpowiedz do tematu