Taka sobie refleksja... |
Autor |
Wiadomość |
Gajanna
|
Wysłany: 2008-06-12, 12:39
|
|
|
Alishya napisał/a: | Jak zwykle Gajanna widzi tylko wycinek problemu i koncentruje się na jego "humanitarnym" aspekcie. |
Raczej zwracam uwage na szczegoly, ktore ty pomijasz. Uwazasz ze traktuje Cie przez to niehumanitarnie ? :)
Byc moze jestem przewrazliwiona ale mi takie posty psuja morale ;-) I patrzac na post Sulivoya mam wrazenie ze nie tylko mi.
Ktos zachowuje sie nie tak? Powiedz mu to, bo czemu by nie. Ale nie rob aoe bo obrywa kazdy i psuja sie sheepy :>
Zaczelam pisac elaborat, zeby odpowiedziec na twojego posta ale imo ciagniecie tego watku nie ma sensu wiec w skrocie:
Tak wiem jak sie czujesz, tak wiem jakie to przekichane rzadzic gildia i organizowac raidy bo robie to na codzien w Sarmatii. Naprawde nie musisz mi tego tlumaczyc :)
ps. To ze robisz kupe dobrej roboty wie kazdy w tej gildii. Byc moze za rzadko Cie chwalimy co jest zdecydowanie niehumanitarne ;) |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2008-06-12, 12:54
|
|
|
po "teraz k... my" i "mordo ty moja" mamy nowy wspanialy tekst :P ... trzeba PISiorom podrzucic :) ...i taki Lech K. na pytanie dziennikarzy czy bedzie w sejmie, odpowie "jak bede ... to bede" :)
OK, tyle zartow. A teraz do rzeczy, mysle ze dobrze byloby sie zorientowac jak sytuacja bedzie wygladac w wakacje. Mam taki pomysl aby do RP wpisac wszystkie 25-tki na najblizsze 2 miechy (nie ma znaczenie jaki inst). Kazdy WYPISALBY, podkreslam wypisalby sie w tych dniach, kiedy wie ze na 100% jest na urlopie (lub gdziekolwiek) i nie ma szans ze bedzie w grze.
Z wyprzedzeniem bedziemy wiedziec czy w danym dniu jest wogole szansa na to aby cokolwiek planowac (jak sie zdazylem po wczorajszym zorientowac, wiekszosc potrzebuje wiedziec kilka dni wczesniej co jest grane)
PS. Rowniez osoby, ktore wiedza ze na 100% moga byc w grze niech sie powpisuja :P |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-06-12, 14:08
|
|
|
Me kan rezpec fer kara, rili, ent ju mejk noł dramah! |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-06-12, 14:25
|
|
|
ty straszyk żeś się wczoraj akurat najgłośniej bronił przed wycieczką :> |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-06-12, 14:39
|
|
|
dpsować mi sie nie kcialo, tankowac moglem, chociaz tez nie bardzo, bo mi net zdeh :> |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Zuzana
|
Wysłany: 2008-06-12, 21:34
|
|
|
Dwa "krótkie" zdania:
Sliwek - będzie się pokazywał wyjątkowo mało przez najbliższe 1,5 - 2 miesiąca, bo ma po prostu przejebane w robocie i siedzi po nocach.
Zuzana - nic się nie zmieniło - zapisuje się dokładnie co drugi dzień. Jest mi naprawdę obojętne gdzie chodzę, niemniej większą przyjemność mi sprawiają 25-tki lub ZA.. ale jak składu nie ma na nic innego, to i badgesami z Kara nie pogardzę.
Peace ≠ PIS :) |
|
|
|
|
|