• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Bahreim i Ozrik - pożegnanie bez żalu
Autor Wiadomość
Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-06-11, 22:19   Bahreim i Ozrik - pożegnanie bez żalu

Pożegnaliśmy się dziś bez nadmiernych czułości (a nawet bez prostego "nara") z Bahreimem. Zastrzeżenia dotyczące aroganckiego zachowania Baha miało wielu z nas, ale dopóki robił swoje, przymykaliśmy na to oko. Być może niesłusznie, ale to już historia. Dziś po prostu przegiął pałę.

Zaczęło się od tego, że jego alt nie załapał się do składu na dzisiejsze Kara. Dodam, że byłby w tym składzie jedynym altem. Zajrzał do raid plannera, stwierdził, że nie idzie, po czym bez słowa, ostentacyjnie wyszedł altem z gildii. W późniejszej krótkiej wymianie zdań na /w oświadczył mi z rozbrajającą szczerością, że skoro nie może chodzić altem do Kara, to poszuka dla niego innej gildii.
Następnie wypisał się z piątkowego regularnego rajdu. Na moje pytanie, co się stało, odpowiedział znowu rozbrajająco szczerze (żeby nie powiedzieć arogancko i bezczelnie): "trzeba było mnie uwzględnić w składzie na dzisiejsze Kara i nie byłoby tego całego cyrku, a w piątek na rajd nie idę, bo idę ze swoją nową gildią do KARA."

Chyba rozumiecie, że w tych okolicznościach mogliśmy mu zaproponować tylko błyskawiczną decyzję: albo przestaje strzelać fochy, albo się żegnamy. Byliśmy niemal pewni, że skończy się /gquit, i tak też się stało. Szkoda gracza, ale za to atmosfera trochę się oczyści.

Za współpracę podziękowaliśmy również koledze Bahreima, Ozrikowi. O nim pewnie też większość z Was ma wyrobioną opinię i - jak przypuszczam - nie jest to opinia najlepsza. Slacker, kłamczuch, epic whore, marny gracz i arogancki typ. Od Bahreima wiemy, że jego "modernizacja sieci", którą tłumaczył swoje ostatnie nieobecności na rajdach, to kit na biegu montowany - nie pierwszy, jak sądzę, ale za to ostatni w ZL. Dodam, że rzekome lagi nie przeszkadzały mu zapisać się dziś do Kara. Oczywiście jako dps. Chyba nie ma o czym gadać. Strata mierzona tylko w sztukach, za to więcej czystego powietrza.

I to by było na tyle.

A.

Zuzana

Wysłany: 2008-06-11, 22:40   

Nooo... ale ja jestem bardzo miły, niekonfliktowy i w ogóle fajny Kocur jestem...
To może mnie nie wywalicie ;P

Wariatus 

wariat inside

Wysłany: 2008-06-11, 22:48   

...
ojej
...
no dobra mamy nowego szamka i palka w zamian czyli jestesmy na tym samy etapie z hilerami ? (pomijam fakt potrzeby ich lekkiego dozbrojenia)
- tak to bylo pytanie :) wystarczy tak lub nie ;)

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-06-11, 22:48   

Pomijając fakt, że Bahreim nie został wywalony, tylko sam wyszedł, to jeśli tylko będziesz bardzo miły i niekonfliktowy, a na dodatek będziesz robić swoje, to nie ma bata, tak łatwo się nas nie pozbędziesz :)

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-06-11, 22:49   

tak i będzie jeszcze jeden palek, jak już się przetransferuje.

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-06-11, 22:50   

Cytat:

CC <-> constant consecration ?

A za te sygnaturki Cię lubię, Wariat :)

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-06-12, 02:10   

bye bye gl with ure kara guild ...

Nadhira 

Wysłany: 2008-06-12, 05:45   

powodzenia zatem zycze obu panom w pikselkowym swiecie ;) w tym prawdziwym tez ;)

Nadhira 

Wysłany: 2008-06-12, 05:46   

Zuzana napisał/a:
Nooo... ale ja jestem bardzo miły, niekonfliktowy i w ogóle fajny Kocur jestem...
To może mnie nie wywalicie ;P

Kocie!!! ja Cie nie dam wywalic ;) no co Ty ;)
bo z kim ja bym wtedy sobie tak milo whispowala?? ;)

Zuzana

Wysłany: 2008-06-12, 06:25   

AAA... no tak.. jak sex na kabelkach, to TYLKO Z TOBĄ ;)

Nadhira 

Wysłany: 2008-06-12, 06:52   

no ja mysle ze tylko ze mna ;)

Odpowiedz do tematu