• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Archimonde - wtorek 6 maja
Autor Wiadomość
Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-05-06, 10:25   Archimonde - wtorek 6 maja

Do Vashj postaramy się pójść ze wszystkimi potrzebującymi, żeby mieć ją już z głowy raz na zawsze. Dlatego dziś spróbujemy Archiego, chociaż z siedmioma lekarzami może nie być łatwo. Jeśli w ciągu dnia dopisze się jeszcze jeden healer, dołączy do rajdu, a Elpener przejdzie na dziś do rezerwy.
Krótką taktykę postaram się wkleić na forum w ciągu dnia. Niezależnie od tego, czy zdążę, czy nie, proszę wszystkich, którzy tam jeszcze nie wipowali, o zapoznanie się z umiejętnościami bossa. Obszerny opis znajdziecie TUTAJ

Tymczasem przypominam wszystkim o solidnym zapasie jedzenia, eliksirów (polecam flaski, bo możemy parę razy zejść ;)) i takich tam. Któryś z oficerów rozda dziś po jednym marku w czasie inwajtów, ale jedna flacha nie wystarczy na cały rajd.

Na koniec dwie najważniejsze sprawy:

1. Zabieramy trinkety pvp (przynajmniej te słabsze z 5-min. CD) do zdejmowania feara.

2. Magowie zadbają o sprawnie działające mody do decursowania.

PS. Elpener, nie mam pewności, czy zostaniesz w składzie (to zależy, czy pojawi się jakiś lekarz). Na wszelki wypadek proszę, żebyś uzupełnił swoje mody rajdowe. Linki znajdziesz na forum "Rajdy" w przyklejonym wątku o jakże niepozornym tytule "Obowiązkowe addony" ;)

Restor

Wysłany: 2008-05-06, 10:29   

Ponieważ dziś wieczorem muszę się przygotować do wyjazdu, najlepiej jakby się znalazło dwóch lekarzy (wpisywałem się do RP na "not sure").

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-05-06, 10:33   

Na dwóch raczej nie widzę szans. Wpisywałeś się "not sure", ale notka sugerowała, że "wolałbyś nie", a nie, że "nie możesz". Będę wdzięczna, jeśli zadeklarujesz obecność lub nieobecność jednoznacznie, bo - jak pewien lekarz z dowcipu - nie wiem, jak mam fotel ustawić :P

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-05-06, 10:41   

Aga czy ustalając dzisiejszy skład wzięłaś pod uwagę, że Bahraim jest teraz retri?

Co prawdę powiedziawszy rozwala mi zupełnie jutrzejsze ZA - mam nadzieję, że jakiś mocny holy palek się zapisze...

Restor

Wysłany: 2008-05-06, 10:46   

No wiesz, jakby się miał rajd nie odbyć to jakoś to ustawię, kosztem czegoś innego.

Co do Bahreima to nie wiedzialem, że sobie możemy tak dowolnie zmieniać spece i rozwalać balans grupy rajdowej.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-05-06, 10:50   

Ej, misie, spokojnie. Kto wam powiedział, że Bah idzie na rajd jako retri? Chłopak się po prostu bawi w wolnym czasie.

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-05-06, 10:50   

Alishya napisał/a:
Do Vashj postaramy się pójść ze wszystkimi potrzebującymi, żeby mieć ją już z głowy raz na zawsze.

A tak z zupełnie innej beczki, to ja prawdę powiedziawszy bym do niej chodził dość często i dużo. Nie tylko ze względu na imba dropy, ale również dlatego, żeby cholerę niszczyć przy każdej okazji, za to ile nas kosztowała :)

Poza tym, to zajebiście fajna walka w porównaniu z takim MH, które przejadło mi się szybciej niż się spodziewałem :)

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-05-06, 10:57   

Rozumiem, Kwinto, ale - jeśli chodzi o dropy - większe szanse na dozbrojenie wszystkich mamy chyba jednak w MH niż u tego jednego bossa. A fajnych walk nam nie zabraknie w BT. Przed nami jeszcze szesciu bossów - w tym co najmniej pięciu naprawdę trudnych. No i Kael ;)

Ja wiem, że fajnie byłoby chodzic w wiele miejsc. Problem w tym, że wszędzie nie zdążymy. Dlatego musimy z czegoś zrezygnować.

Keleborn 

Wysłany: 2008-05-06, 10:57   

Sry ale nie mamy tylu dni rajdowych by famić t5 i t6. Te 3 które mamy docelowo musi być na MH i BT, jeżeli chcemy do paździenika zabić Ilidiana.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-05-06, 10:58   

Kel, błagam, tylko nie Ilidiana... To jest I L L I D A N ;)

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-05-06, 10:59   

Ja tam się dostosuję ofc.
Tylko mówię, że na Vashj to ja z przyjemnością zawsze skoczę, z wielu powodów, które wymieniłem :)

EDIT: Na Illidianie mi nie zależy tak bardzo :)

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-05-06, 12:49   

Jestem w ciężkiej depresji... a ILLIDIAN mnie dobija jeszcze bardziej... prosze.... STFU!

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-05-06, 12:57   

a waszdż cię nie dobija? :)

Keleborn 

Wysłany: 2008-05-06, 13:01   

<----Ilidian Straszu, Alishya się ucieszy :P

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-05-06, 13:23   

chlip

Odpowiedz do tematu