• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Powrót Mechagodzilli
Autor Wiadomość
Keyholder 

Wysłany: 2008-05-04, 11:53   

Strasiu, a jakbyś się czuł, gdyby twoje aplikacje na rajdy były za każdym razem odrzucane? Nie muszę chodzić na każdy rajd, na który się zapisuję, ale raz na jakiś czas można by uwzględnić obecność rekruta w Gildii.

Restor

Wysłany: 2008-05-04, 11:56   

Keyholder, bardzo fajnie, że się zapisujesz. Czy na rajdach dajesz z siebie wszystko, czy zastanawiasz się jak możesz poprawić własne osiągi? Przykro jest, że nie wszyscy chodzą na rajdy, ale skład jest dobierany głównie pod kątem optymalizacji szans na suckes, jako żołnierz na pewno o tym wiesz lepiej od nas ;)

Keyholder 

Wysłany: 2008-05-04, 12:22   

Mam Blade of Serration i Swift Blade of Uncertainity, oba z Moongose. Przyznasz, że do tłuczenia normalnych traszy outodorowych nie jest to specjalnie potrzebne, prawda?
Bulid mam klasyczny combat dagger, nic więcej z niego bez lepszego gearu nie wyciągnę.
Zresztą, zobacz sam.

Restor

Wysłany: 2008-05-04, 12:30   

Ja sie na rogasiach nie znam, ładne wyglądają te epiki. Czy Twój DPS odzwierciedla Twój gear? Może pogadaj z Class Leaderem rogasi? :)

Keyholder 

Wysłany: 2008-05-04, 12:37   

DPS jest funkcją buildu i gearu. To tak jak u innych klas :) Z buildem ferala druid jest kiepskim lekarzem. A resto druid w gearze ferala też niewiele zdziała :)

Restor

Wysłany: 2008-05-04, 12:40   

DPS jest głównie funkcją rotacji DPSowej, sprawnych palców i główki. Jak dasz najlepszy karabin komuś kto nie umie strzelać to będzie trafiał w środek tarczy? Kłócić się na ten temat nie zamierzam, każdy ma prawo do własnego zdania :p

Keyholder 

Wysłany: 2008-05-04, 12:49   

A tak na marginesie to w RP jest pierdolnik jakich mało (przynajmniej jeżeli idzie o mnie). Mam zaliczony rajd z 25.04.08, a nawet się nie zapisywałem... a wieczorem bawiłem się w Gnieździe Piratów.

Keyholder 

Wysłany: 2008-05-04, 12:52   

Podobnie z rajdem z 28.03.08.

Keyholder 

Wysłany: 2008-05-04, 12:53   

I nie mogę edytować postów na forum, więc przepraszam za spam :)

Keleborn 

Wysłany: 2008-05-04, 13:18   

No cóz, już poprawiłem ten pierdolnik jakich mało. Dziękuję za zwrócenie uwagi w uprzejmej formie.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-05-04, 13:38   

Keyholder, kilka spraw:

Po pierwsze, będę wdzięczna, jeśli zaniechasz marudzenia w wątku, który dotyczy czegoś całkiem innego, a w dodatku znajduje się w części forum będącej naszą wizytówką, bo dostępnej dla wszystkich czytelników z zewnątrz.
Po drugie, na samą myśl o powrocie do nieszczęsnej dyskusji na temat Twojego rajdowania flaki mi się przewracają. Przypomnę tylko dla tych czytelników, którzy tej historii nie znają, że przychodziłeś do gildii z deklaracją, że rajdy Cię nie interesują. Gdy wykazałeś chęć rajdowania, skład był już skompletowany i nie było spota dla Twojej klasy. A Ty, ni z gruchy ni z pietruchy, zacząłeś się domagać zabierania Cię na rajdy, choć na wstępie sam zadeklarowałeś zupełnie inny układ. Poza tym, pomijając długie batalie z Tobą dotyczące buildu i inwestowania w sprzęt, imo, wciąż się na rajdy nie nadajesz z kilku powodów:
1. Jesteś graczem typowo casualowym, czego oznaką jest m.in. fakt, że zdarzyło Ci się już kilkakrotnie zapisać na rajd i bez słowa się nie zjawić.
2. Zapisujesz się od przypadku do przypadku, jak Ci się akurat podoba.
3. Wybacz uwagę, która teraz padnie, ale skoro inaczej nie możemy Cię przekonać, to trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Dps, który osiągasz, mimo znacznej poprawy sprzętu, dalece odbiega od wyników, jakie powinieneś uzyskiwać (co wielokrotnie udowodniłeś w Kara, ledwie wyprzedzając tanka, jeśli w ogóle). To nie jest kwestia drobnego poprawienia stylu gry. To jest po prostu przepaść. Chyba rozumiesz, że - nie mając spota dla rogala - nie będziemy na siłę zabierać Cię na rajdy, na których można Cię uwzględniać jako - góra - pół zawodnika.
Po trzecie, jeśli chodzi o zaliczenie Ci rajdów, Kel widocznie się pomylił (widzę zresztą, że już tę pomyłkę naprawił). A jeśli "pierdolnik jakich mało" Ci przeszkadza, w każdej chwili możesz poprosić o usunięcie swojego konta z rp.

A.

PS. To nie jest zachęta do dalszej dyskusji. Naprawdę nie chce mi się już na ten temat gadać.

Keyholder 

Wysłany: 2008-05-04, 15:05   

A to sobie pobędę casualem. A co tam. Przynajmniej kanał gildiowy można poczytać.

A że mam poczucie niesprawiedliwego traktowania? Wielu na tym świecie ma gorzej.

Dariush 

Judge Dredd

Wysłany: 2008-05-05, 16:39   

Tanking Rogue FTW!

Dzidzia 

Wysłany: 2008-05-05, 18:37   

na filmie widać niewiele, ale muza zacna :D

Odpowiedz do tematu