• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Czwartkowy Maulgar/Gruul nieobowiązkowy
Autor Wiadomość
Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-03, 12:02   Czwartkowy Maulgar/Gruul nieobowiązkowy

Nie będzie oficjalnych zapisów na M/G (a może i Maggiego - się zobaczy) dzisiaj. Traktujemy to jako spontan (kek, 25ppl spontan), a wszystkie osoby już zapisane, mogą się czuć zaproszonymi. W momencie inwajtów zobaczymy ile osób nam brakuje i dopożyczymy kogoś z krewnych i znajomych. Być może po uzbieraniu wszystkich będzie potrzeba, aby ktoś przelogował się na maina (zobaczymy, jak będziemy stać z healerami, tankami bądź hunterami do szamka maulgarowego).

Priorytety lootu są następujące: przede wszystkim mainy (wg reguł DKP), potem roll altów i gości, wg zdrowego rozsądku, bez DKP. Będę ML i będę się starał faworyzować ZL-owe alty, ale bardzo proszę o sensowne podejście do tego tematu - jeżeli macie alta, którym gracie od święta do święta, a jakiś gość przyjdzie swoim wychuchanym w KZ mainem i dany item bardziej mu się przyda - odpuśćcie. To zresztą pozostawiam już waszemu osądowi.

Kolejnym problemem będzie dziś długi czas od inwajtów do startu rajdu. Postaram się pojawić na 19.45, ale nie będę inwajtować do 20.00, chyba, że ktoś już będzie chciał ( inv do rajdu wyklucza możliwość robienia daily q). O 20.00 zacznę inwajty, od 20.10 zaczniemy szukać brakujących ludzi po znajomych. To może oznaczać w najlepszym przypadku 20-30 minut czekania i nudzenia się, ew. tępej farmy kwiatków/skałek/whatever, więc z góry proszę o cierpliwość - zwłaszcza jak potem okaże się, że ten czy ów będzie musiał jeszcze KTM-a doinstalować...

Po każdym ubitym bossie (o ile położymy Maulgara :> ) będzie kilka minut przerwy na ewentualne podmiany alt/main i decyzje, czy idziemy dalej.

Przypominam, że rajd nie jest obowiązkowy i idziemy się trochę niezobowiązująco pobawić. Nie ma presji zostawania do jakiejś konkretnej godziny, jak komuś się znudzi wipowanie na maulgarze wcześniej, może wyjść (ale niech uprzedzi :) ). Bardzo drogie dopalacze nie są dziś obowiązkowe, chociaż jak zwykle mile widziane.

Serdecznie zapraszam do zabawy.

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-04-03, 13:42   

Cytat:
Priorytety lootu są następujące: przede wszystkim mainy (wg reguł DKP), potem roll altów i gości, wg zdrowego rozsądku, bez DKP. Będę ML i będę się starał faworyzować ZL-owe alty, ale bardzo proszę o sensowne podejście do tego tematu - jeżeli macie alta, którym gracie od święta do święta, a jakiś gość przyjdzie swoim wychuchanym w KZ mainem i dany item bardziej mu się przyda - odpuśćcie. To zresztą pozostawiam już waszemu osądowi.

To, to by się niektórym naszym mainom przydało (nie, wcale do futrzastych nie piję :evil:).
Jeśli chodzi o gości, to z chętnych: Kyllian, spriest, t5/t6 gear - tylko i wyłącznie dla zrobienia questów, o ile do BT nie pójdzie.

Keleborn 

Wysłany: 2008-04-03, 13:55   

Ja ofc nie muszę iść jak będą jacyś inni chętni. Need tylko badge, jakieś 110 sztuk....

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-03, 14:02   

A to w niezłej sytuacji jesteś. Ja 150. to będzie jakieś 40 maulgarów i gruulów razem wziętych.

Co do krewnych i znajomych, to nie umawiajcie ich jeszcze, bo głupio byłoby potem odmówić. Zobaczymy na miejscu jakie będą potrzeby.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-04-03, 17:48   

Nie zapisałam się, bo nie wiedziałam, czy będę miała siłę. Mam. Więc chętnie się przejdę, jeśli znajdzie się spot :)

A.

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-03, 18:04   

Mainem, czy altem? :)

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-03, 21:51   

Proszę państwa - od przyszłego rajdu offspece mainów nie mają ŻADNEGO prio nad altami. Albo ktoś inny te rajdy poprowadzi. Bo mi wstyd trochę.

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-04-03, 22:22   

Na mnie nie pacz

Wariatus 

wariat inside

Wysłany: 2008-04-03, 23:00   

aż boje się pytać :>
flame on ?

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-04-03, 23:17