sprawa Anthonego |
Autor |
Wiadomość |
Antosia
|
Wysłany: 2008-03-15, 12:33 sprawa Anthonego
|
|
|
odnosnie flame na shoutboxie dariusha, osoba o ktorej mowil to moj brat, dzielil ze mna konto a ze grac przestal poniewaz ma mature,dziewczyne i inne sprawy na glowie ja CALKOWICIE przejalem role shamana, jest ona zamknieta na balnazarze wiec nie odpowiadam za jego wczesniejsze czyny, nie mowilem o tym Alishii poniewaz uwazam ze bedziecie grac ze mna a nie z nim. Tlumaczenie sie za bledy brata nic tu nie pomoze, mozecie mi zaufac albo wykapc to juz zalezy od Was, moge was tylko zapewnic za ja zrobie co w mojej mocy aby gralo nam sie przyjemnie i bez zbednych nieporozumien ..reszta zalezy od Was .i jeszcze raz chcialbym podkreslic Shaman nalezy do mnie i taki sprawy nie beda tutaj mialy miejsca NAPEWNO.
przepraszam za klopoty zwiazane z moja osoba
Anthony |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-03-15, 12:51
|
|
|
Przed przyjęciem Michała (Anthony'ego) do ZL miałam przyjemność pogawędzić z nim na skypie dobrą godzinkę. Zrobił na mnie wrażenie sensownego i bardzo sympatycznego gościa. Rekomandacja Undeta też ma swoją wagę, jestem więc dobrej myśli. Udzielając kredytu zaufania, można czasem nie wyjść na swoje, ale zbankrutować też raczej się nie da.
Tylko jedna prośba, nie podawaj bratu hasła, bo - jak widzisz - zła sława potrafi się za człowiekiem ciągnąć długo i daleko.
A. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
|
|
|
|