Piatkowe SSC - rotacja |
Autor |
Wiadomość |
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-02-15, 01:57 Piatkowe SSC - rotacja
|
|
|
Niniejszym beznadziejnie łamię własną obietnicę sprzed bodaj dwóch tygodni, że nie będzie więcej rotacji w trakcie rajdu (bo to go niemiłosiernie rozwleka, powoduje chaos, totalną dekoncentrację i takie tam pierdolety :P). Fakt, że część zmian w składzie jest wymuszona wymaganiami bossów, ale niektóre będziemy robić tylko po to, żeby większość zainteresowanych miała swój udział w piątkowym wipowaniu :P
Stawiam jeden warunek: rotacja musi tym razem przebiegać sprawnie, bez opóźniania grupy (bo inaczej następnym razem będę musiała dotrzymać słowa, które właśnie łamię :P). Dlatego osoby wchodzące w trakcie wycieczki proszę o gotowość. Nie będziecie znali dnia, ani godziny, bo cholera wie, ile tym razem zajmą nam Lurker i Hydross, u których będziemy dopiero drugi raz. Polecam relaksujące wędkowanie w Grzyblandii w pełnym rynsztunku bojowym (w ostateczności z wędką zamiast broni). Wolno medytować, ale bez utraty kontaktu ze światem (Warcrafta ofc) :P
Na Hydrossa nie wchodzą:
Wariatus
Yerem
Polak
Na Lurkera nie wchodzą:
Wariatus
Sulivoy
Ponia
Na Morogrima nie wchodzą:
Thimotehh/Sulivoy? (ustalcie między sobą, Panowie, w razie konieczności obrażając się na siebie nawzajem, co powinno zaostrzyć przyszłe licytacje :P)
Muun
Sivter
Pozdrawiam.
A.
PS. Wariat, bądź prot, pls. I weź coś na murlocki :P
PS2. Nie wiem, czy zdążę zrobić rozkład jazdy na Moro. Na szczęście boss nie jest szczególnie skomplikowany (co nie znaczy, że nie jest trudny), więc w najgorszym wypadku wyjątkowo ograniczymy się do przydługiej i śmiertelnie nudnej opowiastki na miejscu :P
PS3. Język mnie boli od pokazywania :P |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Wariatus
wariat inside
|
Wysłany: 2008-02-15, 02:07
|
|
|
Cytat: | PS. Wariat, bądź prot, pls. I weź coś na murlocki |
eee... mam zabrac karme dla ryb ? :roll: |
_________________ W piekle diabeł jest postacią pozytywną. |
|
|
|
|
Wariatus
wariat inside
|
Wysłany: 2008-02-15, 15:38
|
|
|
eeem to jesten na tym morogrimie ? bo jakos siebie nie widze w tej rozpisce, ale doceniam fakt umieszczenia mnie w taktykach :> |
_________________ W piekle diabeł jest postacią pozytywną. |
|
|
|
|
Sante
Summer Wine ;)
|
Wysłany: 2008-02-15, 16:12
|
|
|
Sorki, mala pomylka :) juz jest ok :) |
_________________ Sante 70 Priest
Druzzo 70 Druid
Darlock 70 Warlock |
|
|
|
|
Wolfhart
Wolfhart
|
Wysłany: 2008-02-15, 17:07
|
|
|
Wiem co mam robić na Morogrimie ale co mam robić na Lurkerze i Hydros-ssie :P byłbym wdzieczny o kilka słów - kogo lecze i gdzie stoje |
|
|
|
|
|