Karty Kredytowe |
Autor |
Wiadomość |
Konradpl
WoWPlayer
|
Wysłany: 2007-12-03, 23:23 Karty Kredytowe
|
|
|
Jak wygląda płacenie taką kartą za wow-a? trzeba mieć konto w innej walucie czy co? chciałbym sobie założyć konto w banku jestem na razie niepełnoletnie więc w wielu bankach mój rachunek będzie prowadzony za darmo mam już konto w jednym banku ale chciałbym2 do opłacania wow-a... Mam na oku milenium albo BGŻ wiecie coś na ich temat? mieliście jakieś przygody? Zbieram informacje na razie więc mile widziane opinie :D |
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2007-12-04, 00:00
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez Dariush 2008-04-04, 15:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2007-12-04, 00:01
|
|
|
Nie, nie trzeba mieć w innej walucie. Ściągnie w Euro przeliczonych na PLNy wg aktualnego kursu (wstaw jakikolwiek inny bełkot tutaj ;) ). Sam używam mBanku i elektronicznej eKarty - tutaj żadnego problemu.
Z tego, co przeglądałem jakiś czas temu Millenium, to źle nie wyglądało, przynajmniej w teorii. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2007-12-04, 00:18
|
|
|
Ja polecam Multibank. Za jakies 25 zł rocznie można mieć kartę internetową, która - jak sama nazwa wskazuje - służy do płatności przez internet. Wyłącznie. To tanie, a przede wszystkim bezpieczne rozwiązanie. Ładujesz kartę przez internet z konta w Multibanku bezpośrednio przed transakcją na odpowiednią kwotę. Płacisz (działa jak normalna karta kredytowa), a potem ewentualnie rozładowujesz pozostałości (ja tego nie robię, nie chce mi się). Nie wiem tylko, czy w Multi można mieć darmowy rachunek bez regularnych wpływów. Możesz sprawdzić.
A. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Konradpl
WoWPlayer
|
Wysłany: 2007-12-04, 01:03
|
|
|
Ale jak to Veg bez problemu. Jak zakładałem konto w mBanku to on nie realizował transakcji międzynarodowych i w związku z tym nie mogłem płacić za wow-a coś się apropo tego zmieniło? |
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2007-12-04, 01:16
|
|
|
tak. ja płacę właśnie wizuchną internetową z mBanku. Działa bardzo ładnie |
|
|
|
|
Semthril
Knight of the Ebon Blade
|
Wysłany: 2007-12-04, 07:15
|
|
|
Konradpl napisał/a: | Jak zakładałem konto w mBanku to on nie realizował transakcji międzynarodowych i w związku z tym nie mogłem płacić za wow-a coś się apropo tego zmieniło? |
Realizuje gdy masz karte kredytowa. Teraz do kazdego konta dodaja karte bankomatowa, a ta nie poplacisz w internecie. Wystarczy jednak jeden telefon na mLinie zeby zamowic sobie karte do placenia w internecie. |
_________________ Once a powerfull mage,
raised again to continue in Lich King's command.
Now fearless Knight,
with vengeance fighting along with other heroes
in order to purify all remaining evil from Azeroth
and get his own revenge on Arthas, The Betrayer |
|
|
|
|
Didimos
|
Wysłany: 2007-12-04, 07:47 Re: Karty Kredytowe
|
|
|
Konradpl napisał/a: | Mam na oku milenium albo BGŻ |
Od roku za WoWa płacę zwykłą karta VISA Electron z Millennium, bez najmniejszych problemów. |
|
|
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2007-12-04, 08:06
|
|
|
a ja polecam BZ WBK :) bez problemow i niepotrzebnych oplat :) place karta Visa |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
Wysłany: 2007-12-04, 15:56
|
|
|
ja czasem place jedna a czasami druga karta. i czasami mam problemy gdyz musze klikac 2 razy na finish. czasami mi sie pokazuje informacja ze dane mojej karty sa nieprawidlowe.
A karty to Visa i MC |
_________________ Kwintesencja Szadoł Pryszczowania |
|
|
|
|
|