• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Keyholder-spot dla rogala
Autor Wiadomość
Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 12:04   

Chociaż dla przyzwoitości napisałabyś, że ja też jestem chętny.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2007-11-28, 12:12   

Key, wydawało mi się, że ten wątek już zamknęliśmy. Nalim przypomniał Ci Twoją deklarację złożoną na etapie rekrutacji. To po pierwsze. Po drugie, naprawdę chyba pora uznać ten temat za wyczerpany. Kiedy próbujemy od Ciebie wymagać, piszesz, żeby Cię nie zmuszać do rajdowania, bo jesteś solistą. Więc bądź konsekwentny, proszę.

A.

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 12:16   

Napisałem, że ja sie przygotowałem, a piłka jest po Waszej stronie. Więc tak wygląda jej rozgrywanie? Wybiórcza ślepota?
Myślisz, że dla własnej satysfakcji poczyniłem ostatnie inwestycje?
Konsekwentnie od kilku rajdów zapisuję się. Jestem odrzucany, bo mam podobno za słaby sprzęt. Do Kara nie mogę więc pójść, żeby go poprawić. Bez poprawionego sprzętu nie weźmiecie mnie na rajd, tudzież nie spełnię niedookreślonych kryteriów na test run. Co to jest? Paragraf 22?

Ostatnio zmieniony przez Keyholder 2007-11-28, 12:19, w całości zmieniany 1 raz  

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2007-11-28, 12:19   

A co z Twoją deklaracją, że brak rajdowych spotów dla rogali Ci nie przeszkadza? Nieaktualna?

A.

PS
Keyholder napisał/a:
Konsekwentnie od kilku rajdów zapisuję się. Jestem odrzucany, bo mam podobno za słaby sprzęt. Do Kara nie mogę więc pójść, żeby go poprawić. Bez poprawionego sprzętu nie weźmiecie mnie na rajd, tudzież nie spełnię niedookreślonych kryteriów na test run. Co to jest? Paragraf 22?

Wielokrotnie Ci pisałam, że sprzęt możesz znacząco poprawić bez chodzenia do Kara. Więc nie udawaj Greka.

Ostatnio zmieniony przez Demelain 2007-11-28, 12:32, w całości zmieniany 1 raz  

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 12:20   

Priorytety rangi, priorytetami rangi, ale w ten sposób zawsze znajdzie się grupa graczy która będzie pod kreską.

nonenalim

Wysłany: 2007-11-28, 12:28   

Nie key. przyjmujac Ciebie, jasno powiedzielismy, ze nie potrzebujemy rogali i rangi nie maja tu znaczenia. Nie chodzisz na rajdy nie dlatego, ze jestes rekrutem, ale dlatego, ze nie potrzebujemy dozbrajac kolejnego rogala. Zostales przyjety do ZL, bo jasno zadeklarowales, ze rajdy Ciebie nie interesuja. Gdybys sprawi nie postawil tak jasno, ze nie chcesz rajdowac, twoja aplikacja bylaby rozpatrzona negatywnie.

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 12:34   

To teraz mam jasność.
Ale zapis z Raid Plannera to Alishya jednak mogła uznać.

Oczywiście, myślicie przyszłościowo i jesteście pewni, że 4 wyekwipowanych w Kara łotrów zabezpieczy odpowiedni poziom redundancji w instancjach 25ppl, które czekają na wizytę gildii.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2007-11-28, 13:12   

Keyholder napisał/a:
To teraz mam jasność.
Ale zapis z Raid Plannera to Alishya jednak mogła uznać.

Key, faktycznie mogłam, ale nie w sytuacji, kiedy mam chętnych dwóch rajdujących rogali, których trzeba dozbroić ze względu na potrzeby gildii. Możesz liczyć na spot do Kara, kiedy będzie wolne miejsce, ale nie w sytuacji, kiedy miałabym Cię tam posyłać zamiast kogoś ze składu do 25-tek.

A.

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 13:16   

nonenalim napisał/a:
Nie chodzisz na rajdy nie dlatego, ze jestes rekrutem, ale dlatego, ze nie potrzebujemy dozbrajac kolejnego rogala.

Alishya napisał/a:
kiedy mam chętnych dwóch rajdujących rogali, których trzeba dozbroić ze względu na potrzeby gildii

Ustalcie zeznania :)
Radowałbym, chociaż raz w tygodniu, tylko dajcie mi szansę :)

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2007-11-28, 13:18   

Keyholder napisał/a:
nonenalim napisał/a:
Nie chodzisz na rajdy nie dlatego, ze jestes rekrutem, ale dlatego, ze nie potrzebujemy dozbrajac kolejnego rogala.

Alishya napisał/a:
kiedy mam chętnych dwóch rajdujących rogali, których trzeba dozbroić ze względu na potrzeby gildii

Ustalcie zeznania :)
Radowałbym, chociaż raz w tygodniu, tylko dajcie mi szansę :)

Te zeznania akurat się potwierdzają. Są rogale, którzy przyszli wcześniej i deklarowali rajdowanie. Ale nadal trzeba ich dozbroić, to raczej czytelne, nie?

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 13:43   

Czyli czterech wystarczy, w przyszłości również? Uwzględniając wszystkie przypadki losowe, znudzenie grą itd., itp., etc.

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2007-11-28, 13:48   

Dwóch wystarcza, trzech to optimum, czterech to nadmiar.

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 13:49   

CL się wypowiedział, zamykam wątek :) gdzieś tak tylko obija mi się wspomnienie przeczytanego na forum fragmentu o wysyłaniu dwóch grup jednocześnie do 10ppl, ale to muszą być starcze majaki :)

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2007-11-28, 14:18   

Key - problem w tym, że na dwa składy do Kara po prostu nie mamy chętnych healerów i tanków - jasne, można złożyć skład z 10xDPS ale niech on lepiej idzie na WSG a nie na rajd :)

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-28, 14:24   

I dlatego mam tkwić w swoistej hibernacji? Farmować reputację i nabywać sprzęt za exalted? Tylko po co? Moba 70 lvl załatwiam spokojnie, a to że będę go załatwiał w czasie o połowę krótszym ma mnie utrzymać przy grze aż do WotLK?

Odpowiedz do tematu