• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Jeszcze o test runie, magoskich buildach i mikrofonach...
Autor Wiadomość
Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2007-11-13, 17:03   

http://vhairi.blogspot.com/ - ciekawe rozpiski zależności klasy od ratingu

Konradpl 

WoWPlayer

Wysłany: 2007-11-15, 12:32   

Jak jesteś dobry to niema bata na locka na takiego rogala jest np sposób "kiteowanie" nawet z CoS rogala można sobie poradzić to przecież ma tylko 90% a poza tym trwa chwile.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2007-11-15, 14:15   

Mówisz, Konrad, o każdym locku, czy o jakiejś konkretnej specjalizacji? Bo, imo, to nie jest całkiem wszystko jedno, czy się ma 4 instant DoTy, czy jednego... ;)

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2007-11-15, 14:49   

Nie ma znaczenia czy masz 4 instant DoT-y, czy jednego. Ma znaczenie, czy masz felka - to na pewno. Ale mówię to z perspektywy doświadczeń arenowych, gdzie felki umieją wybitnie uprzykrzyć życie mojej prywatnej służbie zdrowia, i tyle. Ale chcę widzieć Konrad, jak mnie kitujesz jak włączę sprint, a po podbiegnięciu do ciebie sekwencję CoS-Stealth-Cheap Shot.

Nightblóód

Wysłany: 2007-11-15, 17:57   

teraz jak shadowstep (jesli jestes w tym drzewku) jest rowniez w opcji "non-stealth" to i bez sprinta sobie poradzisz..do tego 5-cio sekundowy kick i ... dalej jak Kwinto rozpisales...... jak juz sobie zaczalem dawac rade z rogalami, przywalili to g..wno...

Nightblóód

Wysłany: 2007-11-15, 17:59   

Straszyk napisał/a:
nie wiem w ogole po co locki chodza na pvp, to dostanie od rogala, to jakis wojek w niego wjedzie... tylko doty maja upierdliwe ;)

ostatnio spralem Ci dupsko przed IF :P

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2007-11-16, 01:17   

mialem laaagaaaa ;P

Konradpl 

WoWPlayer

Wysłany: 2007-11-16, 17:51   

a sekwencja z chepshotem ... hmm kwinto czekam az wsadzisz mi trucizne z spowolnieniem uzywam trinketa i instant fear potem jak masz trinketa Coila i feara COs masz na Cd jak wcześniej wspomniałeś to tylko doty i drain jakis Instant shadow sie trafi i NIe ma rogala :P To mój scenariusz powiedz kwinto co ty byś zrobił? w Sensie czy jesteś jeszcze w stanie mi jakos uprzykrzyć życie? OK .... dobra poison na healing .. ale to powinno sie usunąć z slowem ....

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2007-11-16, 18:06   

Reguła jest taka, że jak tylko jestem blisko ciebie, to walę shiv - skill, który na 100% wsadza trutkę z offhandu (zazwyczaj crippling).
Życie utrudnię ci przede wszystkim mind-numbing poison (to załatwia praktycznie kwestię castowanych czarów - jeśli tylko jakimś cudem nie resistniesz impr kicka - nie ma siły, żebyś mnie fearnął). Instant fear załatwiam tak jak napisałeś - pvp trinketem. Jak mi nawsadzasz DoTów, wsadzam CoS i je zdejmuję. To są w zasadzie wszystkie podstawowe rzeczy, które mogę ci zrobić.
Podobnie bardzo obchodzę się z shadowami, ale z magami dla odmiany to nie działa w ogóle. Nie cierpię magów :>

Keyholder 

Wysłany: 2007-11-16, 21:56   

Nie cierpię casterów :D

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2007-11-16, 23:11   

Keyholder napisał/a:
Nie cierpię casterów :D

a melee? xD (np warriorem)

Odpowiedz do tematu