• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Keleborn
2007-10-07, 11:12
Devline - posty przeniesione
Autor Wiadomość
Sowa 

Nerf Me plz !!111

Wysłany: 2007-10-06, 12:05   

Wybór postaci pod kątem którą klase potrzebujemy ,a której jeszcze nie ma i która droge ma przed sobą długą jak makaron domowy babci , jest lekkim nieporozumieniem. Nasze zapotrzebowanie dotyczy ludzi na 70 lvl , doświadczonych i dobrze ubranych. Nie wspomne o tym iż mnie nie interesuje gracz który chce rozwijac dwie postacie , nie mając jeszcze żadnej.

Troche pograsz w WoWa to zrozumiesz o czym mówie.
Ja na NIE

Keyholder 

Wysłany: 2007-10-06, 16:49   

A co komu przeszkadza, że będzie sobie lelvelował postać? Potrafisz przewidzieć zapotrzebowanie gildii za kilka/kilkanaście miesięcy? Jeżeli tak, to może podasz wyniki najbliższego LOTTO? Chętnie skorzystam...
Samo czytanie /g może go dużo nauczyć, a tak się zniechęci do grania - mało kto ma cierpliwość siedzieć przed komputerem dla samego siedzenia, bez interakcji i rozmów z innymi graczami.

Sowa 

Nerf Me plz !!111

Wysłany: 2007-10-06, 17:13   

Odsyłam do definicji GUILDIA RAJDOWA którą poniekąd jesteśmy/chcemy być.

Keyholder 

Wysłany: 2007-10-06, 17:23   

Po wpisaniu "gildia rajdowa" Google wyrzuca tylko 4 wątki, z których żaden nie zawiera definicji.

Czy mam rozumieć, że przeszkadza Ci obecność w gildii osób, które nie rajdują?

W formularzu zgłoszeniowym napisałem, że spodziewam się "dobrej zabawy, miłego towarzystwa" i że "udział w rajdach niewykluczony chociaż z braku czasu raczej jako gracz rezerwowy".

Znalazłem dobrą zabawę i miłe towarzystwo. Dlaczego jemu chcesz tego odmówić?

Konradpl 

WoWPlayer

Wysłany: 2007-10-06, 17:32   

Nasze zapotrzebowanie dotyczy ludzi na 70 lvl , doświadczonych i dobrze ubranych?? Czy to mi przypadkiem nie zajerzdza tekstami Leokanty z IoF? Oraz innych zmanierowanych CL-ow? Niemów tak Sowa to nie fair co CI zrobi jeden gracz w gildi z statusem (non-raider) ? chyba nic ? a jeżeli sie wacha między dwoma klasami a bardziej potrzebujemy warkow od lockow (przykład nie wiem czy tak jest) to dlaczego tym warkiem nie miałby grać?

Nadhira 

Wysłany: 2007-10-06, 18:29   

a moim zdaniem nowy gracz = inwestycja na przyszlosc

Keleborn 

Wysłany: 2007-10-06, 18:47   

Gracz na razie gra po stronie hordy, tak że niepotrzebnie bijemy piane, zamykam temat.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2007-10-06, 20:07   

Bardzo proszę, abyśmy w przyszłości nie prowadzili naszych wewnętrznych dyskusji na forum otwartym dla wszystkich. Forum rekrutacyjne to nie lokal wyborczy, gdzie głosuje się za albo przeciw tej czy innej kandydaturze. Moja prośba dotyczy również OFICERÓW.
A pod postem kandydata mogą się znaleźć skierowane do niego pytania oraz UZGODNIONA wewnątrz gildii odpowiedź GMa lub wskazanego przez niego oficera.
Jeśli chcemy sobie o jakims kandydacie podyskutować na forum, proszę o założenie oddzielnego wątku w części "Z życia gildii" na przykład.

A.

Sowa 

Nerf Me plz !!111

Wysłany: 2007-10-07, 02:41   

Spoko jak dla mnie , GM i tak podejmuje decyzje co do przyjecia , jak to byo juz w przeszosci. Osobiscie nie mam wiecej ochoty wysuchiwac durnych jak zawsze argumentów panów Key. oraz Kon. a zwaszcza tego pierwszego wiec wypowiadal sie juz na temat zadnego kandydata nie bede. Pozwol iz o guildii panie Key beda decydowali ludzie którzy ja tworzyli i ciagle tworza.

Keyholder 

Wysłany: 2007-10-07, 10:23   

Jak widzę nie nauczyłeś się jeszcze nie obrażać ludzi. Cóż, przeżyję.

Aha, szeregowi gracze również tworzą gildię. Można powiedzieć, że bez nich gildia by nie istniała.

Keleborn 

Wysłany: 2007-10-07, 11:12   

Co do rekrutacji to decyduje GM i koniec. Na topicu rekrutacja, również wypowiada się Gm lub oficerowie, żeby było jasne, dokładnie tak jak napisała Alishya. Takie są zasady i nie podlegają dyskusji żeby nie było niedomówień. Co do wzajemnych pretensji to dajcie sobie na wstrzymanie. Jeżeli zobaczę jakiś flejm to będę kasował posty lub zamykał tematy. Nie będzie żadnej powtórki z Sarmatii z cyklu niekończące się posty że ja mam rację a ty jestes głupi. Ten temat też zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi