Nindza Rajd BRF Środa 4-02-2015 20:00 |
Autor |
Wiadomość |
Dynia
|
Wysłany: 2015-02-03, 20:02
|
|
|
dobra widze ze nawet "ninja raidy" omawiane na tydzien do przodu na 2 raidach powoduja frustracje wielu osob (wiem o 2 ale 2 to juz za wiele!) wiec zrobmy tak ze w czwartek pojdziemy o godzinie 20 na normala zobaczymy ile zrobimy jak zrobimy to pojdziemy na heroika koniec kropka. Chcialbym tylko przypomniec ze czasy wowa z classica sie zmienily i chodzic mozemy na insty ile chcemy lecz dostajemy tylko 1 raz loot. Mysle ze trzeba zminimalizowac perspektywe ciaglych spin i klotni odpuscmy sobie ninja raidy :) pug tez dobra rzecz. |
|
|
|
|
Wilk
|
Wysłany: 2015-02-03, 20:06
|
|
|
może Gajowy zna jakiś lek na burze hormonalną u starszych nastolatków? Akurat progres, to pewnie nie jest ta rzecz, która nas razem trzyma. Trzymajcie poziom i nerwy Panowie, pewnie wszystkim się będzie lepiej dzięki temu raczkowało w czwartkowym hc :D |
|
|
|
|
Keleborn
|
Wysłany: 2015-02-03, 20:10
|
|
|
Też mam dwa itemy 655 i jeden 645, a reszta ma staty "różne", ale nie widzę problemu by ludzie sobie poszli na rajd w środę. Ja nie pójdę bo nie chcę.
Nawet jeśli jacyś gracze pójdą mainami w środę, to nie wyklucza normala w czwartek, jeśli taka będzie decyzja. W takim wypadku Ci co pójdą w środę i coś zabiją nie dostaną z tego lootu drugi raz. Tylko lepiej dla pozostałych.
Przy czym wolę heroika, nie dlatego że jestem taki zajebisty, ale dlatego że mam gdzieś czy zabiję bossa x teraz czy za tydzień, albo będę miał ładne fioletowe pixele trochę wcześniej, ale dlatego że wolę poćwiczyć. |
|
|
|
|
Cote
The Seeker
|
Wysłany: 2015-02-03, 20:22
|
|
|
Dynia napisał/a: | dobra widze ze nawet "ninja raidy" omawiane na tydzien do przodu na 2 raidach powoduja frustracje wielu osob (wiem o 2 ale 2 to juz za wiele!) wiec zrobmy tak ze w czwartek pojdziemy o godzinie 20 na normala zobaczymy ile zrobimy jak zrobimy to pojdziemy na heroika koniec kropka. Chcialbym tylko przypomniec ze czasy wowa z classica sie zmienily i chodzic mozemy na insty ile chcemy lecz dostajemy tylko 1 raz loot. Mysle ze trzeba zminimalizowac perspektywe ciaglych spin i klotni odpuscmy sobie ninja raidy :) pug tez dobra rzecz. |
Hehe |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2015-02-03, 20:37
|
|
|
Przemyślałam rzecz ostatecznie (czytaj: być może po dalszej rozkmince zmieniłabym jeszcze zdanie, ale nie zamierzam sprawy dalej rozkminiać).
Kupiłam w spożywczym pół kilo empatii i wydaje mi się, że trochę rozumiem Reda. Jest coś fajnego we wspólnym rozdziewiczaniu instancji i pewnie również coś niefajnego w poczuciu bycia taksowanym przez tych, którzy uczestniczyli w środowych ćwiczeniach.
Może faktycznie rzucamy się na to BF trochę jak szczerbaty na suchary. I chyba niepotrzebnie, bo kontent nam nie ucieknie, a realm firsty zlikwidowali :P Może lepiej pójść na dziewiczy rajd z całą gildią - a w każdym razie całej gildii dać szansę.
Poczekamy do czwartku (skłaniam się ku herojowi, ale jeszcze zobaczymy), a najbardziej szczerbaci, jeśli nie zdołają wytrzymać, niech sobie zjedzą te suchary z pugiem :>
THE END |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2015-02-03, 20:50
|
|
|
Dobra, kasuję, bo nie doczytałem wątku do końca. Przemyślenia już zachowam dla siebie .;>
Albo tylko napiszę - Najcik, lubię Cię. :> |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2015-02-03, 21:08
|
|
|
Ktoś zmodyfikował ostatni wpis Wesela ;( no i dupa zbita - chyba że on sam.
Aga, głupa nie rżnę. :) Przecież ja nie twierdzę że o niczym nie wiedziałem. To że komuś się nie podoba, co o tym myślę, to już jego problem. :) Krzyżem się nie kładę i nie mówię po moim trupie...<widzę że napisałaś THE END, no to koniec, chyba że znowu zmienisz zdanie ;) > |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2015-02-03, 21:17
|
|
|
Nightblóód napisał/a: | chyba że znowu zmienisz zdanie |
Wcześniej to był tylko głos w dyskusji - napisałam wyraźnie, że wciąż otwartej. Z braku merytorycznych głosów na forum przedyskutowałam rzecz sama ze sobą - a to jest wniosek końcowy. Sprawa nie jest ewidentna, ale - jak już napisałam - nie zamierzam jej dłużej rozkminiać :>
PS. Awantura Wesel - Najt bardzo mi się nie podoba. Nie, żebym sama nie była awanturna, ale poniżej pewnego poziomu nie powinniśmy schodzić. Mam szczerą ochotę, jak nauczycielka w podstawówce, powiedzieć "chłopcy, podajcie sobie ręce"... Tylko że ja nigdy, kurwa, nie chciałam uczyć w podstawówce :P |
|
|
|
|
Grumdi
Drunk Tank
|
Wysłany: 2015-02-03, 21:19
|
|
|
Hehehe, drama musi być, kocham te gildię :D |
_________________ Interest ya in a pint? |
|
|
|
|
Wilk
|
Wysłany: 2015-02-03, 21:32
|
|
|
ejno. a ja już kombinowałem jak zrobić, żeby pójść na taką mega dramę! |
|
|
|
|
Zuoś
|
Wysłany: 2015-02-03, 21:59
|
|
|
Pamiętajcie tylko, że każda osoba zasejwowana z lootem (w sensie taka która w resecie już wzięła loot z bossa) obniża szansę na loot dla pozostałych.
Liczy się to że za każdą niezasejwowaną osobą gra daje 20% szansy na loot i jest to addytywne do 100%. 10 osób = 2 itemy, 15 osób = 3 itemy, 14 osób = 2 siur itemy i modlitwa do RNGzusa ze skutecznością 80% o trzeci.
Cieszę się że się dobrze bawicie ;) |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2015-02-03, 22:12
|
|
|
Demelain napisał/a: | Awantura Wesel - Najt bardzo mi się nie podoba. |
ale jak widziesz reszta jest zadowolona ;). A na poważnie, ja się na Wesela nie obraziłem, nawet jak napisał cos o moim ch**owym dpsie, największym dmg taken i ogarze :). Przyznaję mu nawet rację, mógłby być większy (dmg taken) ;) ale już od dawna powtarzam , za stary jestem na tę grę - a Wy mnie ciągacie po tych lochach bez sensu...
Wilk, na drame to Ty pójdziesz w weekend - UBRS czeka ;).
@Uosiu, zabawa przednia jak zawsze. Od dawna powtarzam, zamknąc forum. :) |
|
|
|
|
Wesel
Wesell
|
Wysłany: 2015-02-03, 22:18
|
|
|
ja się na Najta tez nie obraziłem, dorośli chłopcy muszą se czasem dać po szczale po pysku, nawet jeżeli jest wirtualny i składa się z literek :P było, minęło, swoją droga, mam nadzieje, że się udławiliście popcornem to czytając, bando stetryczałych...sami wiecie.
Odpowiadając na twoje pytanie powyżej Najt - tak, ja edytowałem posta, uznałem ze co za daleko to nie zdrowo i trzeba trzymać minimum fasonu ,nawet w tak podłej dramie jak ta :shock: aczkolwiek ,jak na twój wiek, to zdążyłeś to jeszcze zobaczyć, to może ze 2 minuty było zanim to wywaliłem... :mrgreen:
tym samym dramo topik możemy uznać za zakończony, nie zgadzam się z Szefowej argumentacją, ale skoro tupneła nóżka i powiedziała, ze tak ma być, to tak ma być, a wole tak, niż 5 stron dywagacji. |
_________________ jak uważacie ,że przeżyliście wszystko to pozwólcie mi healować.... |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2015-02-03, 23:20
|
|
|
No! Dobranoc ;) |
|
|
|
|
Wilk
|
Wysłany: 2015-02-03, 23:39
|
|
|
Co Wam powiem, to Wam powiem, ale Dekiel Kiblowy jest mega przegięty, już na 60 lvl! |
|
|
|
|
|