Zamknięty przez: Sowa 2007-09-19, 07:05 |
Hurtem aplikacja - Tankadin/Rogal server Darkspear |
Autor |
Wiadomość |
Hrun [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-08-14, 15:59 Hurtem aplikacja - Tankadin/Rogal server Darkspear
|
|
|
Witam, chcielibysmy dolaczyc do Waszej gildii, bo widze, ze jest jakas perspektywa na przyjemna gre:) Pisze w imieniu moim i mojego brata.
Nick: Hrun/Nalkuna
Klasa: Paladyn (tank, niestety, ale nigdy nie leczę, od malego tankowalem), Rogue
Level: 70/70
Serwer: darkspear
Attunement do Karazhanu (etap): tak/tak, ja tankuje cale Kara swobodnie dość.
Klucze do heroików (które?): wszystkie/CoT, Hellfire
Komunikacja głosowa (skype, TS): tak/tak
Kilka słów o sobie: normalni gracze, lubiacy sie odprezac przy graniu w WoW.
Od jak dawna i jak często grasz? W jakim jesteś wieku? gramy obaj od roku, mamy po 24 lata - oczywiscie obie postacie na osobnych kontach.
Twoje oczekiwania: w poprzedniej gildii posypalo sie bo ja chcialem tankowac a nie leczyc (retri to syf i kazdy to wie:))) a sie "pro gildia" robila i atmosfera marna potem, a Nalkuna nie wyrabial wymagan raidowych czasowo. Praca:) |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2007-08-14, 18:18
|
|
|
W sumie ci się nie dziwię, bo ja też uwielbiam tankować (overaggro, evasion, even-more-overaggro, vanish ftw), leczenie za to całkiem gównianie mi wychodzi.
Z palkiem tankującym jeszcze nigdy nie grałem, chętnie bym spróbował :)
pozdr
Kwinto (rogal)
P.S. Kurde zawsze mi się myli retri z resto i już myślałem, że zrobiłeś sobie kilku wielbicieli wśród naszych palków-hilerów :) |
|
|
|
|
Sowa
Nerf Me plz !!111
|
Wysłany: 2007-08-14, 18:24
|
|
|
Przyjeci :) whispernac do oficerow jak bedziecie ready ;)
A pala tank > all ;) |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2007-08-16, 10:10
|
|
|
No to git.
Dzisiaj podsumowuje sprawe z bratem, zegnamy sie z ziomkami z Darkspear i zaczynamy przenosiny. Jeszcze taka sprawa - czy miejsca do Kara sie dla nas znajdą? Poza tym slyszalem ze z drugą grupą startujecie.. |
|
|
|
|
Hrun
Gość
|
Wysłany: 2007-08-16, 10:12
|
|
|
Aha, i jak mnie przeaggrujesz rogalem na bossie to stawiam piwko w Ironforge:))) Pewny siebie, co? Nie wiem, ile beda trwaly przenosiny, wiec jeszcze pare dni pewnie poczekamy na siebie. |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2007-08-16, 10:35
|
|
|
Wcale nie jestem taki pewny siebie jeśli chodzi o przeagrowanie na bossie, raczej na traszach :) Chyba, że poproszę jakiegoś palka, żeby w krytycznym momencie wsadził ci BoS :>
A co do przenosin - trwają zazwyczaj do pół godziny, musisz mieć opróżnioną skrzynkę i być wylogowanym w momencie wypełniania formularzy na WWW. Reszta - luzik :) |
|
|
|
|
Keleborn
|
Wysłany: 2007-08-16, 11:30
|
|
|
Co do Kara to do końca wakacji pewnie 2 grupy nie ruszą, a od wrzesnia myślę że spróbujemy. |
|
|
|
|
Sowa
Nerf Me plz !!111
|
Wysłany: 2007-08-28, 18:52
|
|
|
Ktos wie cos na temat tych kandydatow ? wyrazili chec i znikneli . Moze do Sarmatii poszli ? ;) |
|
|
|
|
Sowa
Nerf Me plz !!111
|
Wysłany: 2007-09-19, 07:05
|
|
|
Brak działań ze strony zainteresowanych.
Wątek zamkniety |
|
|
|
|
|