Aktualna taktyka ZL na Heroic Ko'rag |
Autor |
Wiadomość |
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
|
|
|
|
outox
|
Wysłany: 2015-01-07, 19:18
|
|
|
Kwinto napisał/a: | Also - proponuję, żeby (i to dotyczy _wszystkich_ bossów progressowych od teraz) na progres w danym tygodniu szedł zawsze ten sam skład (przynajmniej tanków, ale healerów i np. wypalaczy lub łapaczy kulek najlepiej też). |
Nie wiem po co ustalać coś, co funkcjonuje samo z siebie...
I powodzenia jak kogoś ze składu czwartkowego nie będzie w niedziele. |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2015-01-07, 20:50
|
|
|
Chyba jużwolałem te posty o podziale lootu, kolejkach i marnowaniu czasu, ale może starzeje się.
PS. Zabierzcie mi dostep do forum, bo chory jestem i marudny. |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2015-01-07, 20:59
|
|
|
Demelain napisał/a: | To znaczy, że jeśli w niedzielę pojawi się jakiś niebyły, to nie wpuszczamy, a jak jakiegoś byłego nie będzie, to odwołujemy rajd?
|
Lol, no kaman. Chodzi mi o spece. Żeby nie było tak, że w czwartek tankuje para A i B, a w niedzielę respecuje się na dps, bo tankować idzie C i D. Bo to bez sensu. |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2015-01-07, 21:40
|
|
|
Z mojego doświadczenia - niekoniecznie bez sensu. No ale co ja tam wiem. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Wesel
Wesell
|
Wysłany: 2015-01-07, 22:02
|
|
|
Kwinto napisał/a: | Demelain napisał/a: | To znaczy, że jeśli w niedzielę pojawi się jakiś niebyły, to nie wpuszczamy, a jak jakiegoś byłego nie będzie, to odwołujemy rajd?
|
Lol, no kaman. Chodzi mi o spece. Żeby nie było tak, że w czwartek tankuje para A i B, a w niedzielę respecuje się na dps, bo tankować idzie C i D. Bo to bez sensu. |
do tej pory to funkcjonuje bardzo dobrze kwinto, gdyby nie to ,to np : Imperator padłby co najmniej parę dni później.
Skoro już mamy 4 tanków, to każdy musi umieć wszystko, albo gramy na 4 tanków, albo dwóch głównych i dwóch off tanków w dpsie. Zgłaszasz się na ochotnika? |
_________________ jak uważacie ,że przeżyliście wszystko to pozwólcie mi healować.... |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2015-01-08, 07:59
|
|
|
Czuję się jak w oparach absurdu :> Jeśli rzecz sprowadza się do tanków - a jeżeli dobrze rozumiem, tak właśnie jest - to:
po pierwsze - już dawno uzgodniliśmy, że na progresie nie ma zmian wynikających z czyjejś chęci potankowania akurat dziś o 20.17 (co nie wyklucza zmian podyktowanych chęcią rozwiązania taktycznego problemu - np. tankowania addów);
po drugie - zasadniczo tanki uzgadniają między sobą, kto tankuje, kto bije. Czy komunikacja w tak wąskim gronie naprawdę wymaga trollowania na forum?
Zmiany wśród lekarzy, jeśli są, wynikają albo z potrzeby dołożenia heala/dpsu (wymusza je płynna liczebność składu, specyfika danej walki i zmienny poziom naszego nubstwa), albo z czyjejś nieobecności/nagłego pojawienia się. Ale tym możesz sobie nie zawracać swojej cennej tankerskiej głowy ;)
Przyznaj się, Kwinto, chciałeś sobie po prostu pospamować jak za starych, dobrych lat :> |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
|