• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
rajdy świateczne a progress
Autor Wiadomość
Wesel 

Wesell

Wysłany: 2014-12-23, 09:26   rajdy świateczne a progress

helo

na forum nie ma jeszcze oficjalnej informacji o rajdach świątecznych, ale naturalną koleją rzeczy i tradycja jest ,ze ZL w Wiglie i BN nie rajduje.(chyba ,ze zbiera się chętni)
Dlatego, nizej podpisany kolega W., ma pomysł, zęby zamiast odwoływać rajd,lub zbierac się a nóż, łyżka, widelec przyjdzie 10 osób, przełóżmy go.
zamiast 25 zróbmy rajd 27(sobota), lub 30(wtorek). Mamy chyba szansę na wiekszą frekwencję, niż w dni ,kiedy większość chce poleżeć do góry brzuchem/spotkać się z rodzina.

Dziekuje, dowidzenia.

Pozdrawiam
W.

edit: bo mnie ponoć nie zrozumiano - mówię o przeniesieniu czwartkowego rajdu na sobote lub wtorek :)

Ostatnio zmieniony przez Wesel 2014-12-23, 12:14, w całości zmieniany 1 raz  

Dynia

Wysłany: 2014-12-23, 11:19   

Do mnie przyjeżdżają znajomi na tydzień (od niedzieli najprawdopodobniej). Jeżeli będą wyjeżdżać w sobotę to maja być u mnie w niedzielę więc ja w sobotę wtedy będę. Jeżeli wyjadą w piątek to sobota u mnie odpada. Nie wiem jak z niedzielą i innymi dniami raidowymi do końca przyszłego tygodnia - postaram się pojawić ale nie obiecuję. ale czwartek - piątek - sobota (prawdopodbnie) teraz powinienem być.

Odpowiedz do tematu