• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaszczurki
Autor Wiadomość
Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2009-03-03, 10:44   

Po 3.1 voidwalker ma przestać być zdolnym do tankowania bossów, tak gdzieś coś GC pisał.

Soucouyant

Wysłany: 2009-03-03, 10:52   

ejjj, mnie tu chodzilo, bardziej o to, ze:
1) pierwsze primo, mozna to zrobic nawet w najbardziej dziwacznej grupie
2) drugie primo, nastepnym razem mozemy sprobowac - jak juz przezyjemy druga fale whelpow ;) - bic vesperona pierwszego

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2009-03-03, 12:58   

Ja tam zrozumiałam, Souc, ale każdy widzi, co chce :>

PS.
Kwinto napisał/a:
(ale serio, Aga - inwestuj w ciuchy dla VW póki 3.1 nie przyjdzie)

Mogę, ale po co? Po pierwsze, na razie druid się sprawdza, a po drugie, mamy przecież dekla :> Na whelpach i elemkach świetnie sobie radzi Suli. Nie wydaje mi się, żeby naszym problemem na S3D 10 był MT.

PS2. Na dzisiejszy rajd zapisało się na razie 18 osób. Nie podoba mi się to. Ranghar, mam wrażenie, że ostatnio olewasz koncertowo wszystkie rajdy poza altowymi. Trochę słabo, jak na jedyną kurę w gildii.
Jeżeli skład na duże S3D się nie zbierze, zrobimy wersję 10 z normalnym dkp dla zapisanych i obecnych.

Ranghar 

soup is good food

Wysłany: 2009-03-03, 13:46   

Koncertowo? W niedziele na rajdy nie chodze, chyba ze sa wakacje lub ferie i nie moge isc na kosza. Co do pozostalych oficjalnych dni, to od poczatku roku opuscilem tylko jeden. Z przyjemnoscia powitam pierzastego kompana w gildii.

Š‚€€€€€€€€€€€
˜Œ

Wilk 

Wysłany: 2009-03-03, 13:59   

Co miał Souc na myśli, to nie wiem. Wkleił link tylko :)

Abstrahując od powyższego, nasz DeKiel powinien się powoli szykować i przynajmniej poczytać tooltip-y nad umiejętnościami :P W Ulduarze może nam się znowu przytrafić jakaś "cooldownowa" walka.

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2009-03-03, 14:24   

Ranghar, te niedziele przełykam, chociaż to sytuacja daleka od komfortu. Ale jak już z założenia opuszczasz 1/3 rajdów, to mógłbyś - ot tak, z powodu innej koncepcji spędzenia wieczoru - nie opuszczać pozostałych. Rzeczywiście statystyka od początku roku nie jest totalnie masakryczna (Twoja dzisiejsza nieobecność będzie dziewiątą z 26 dużych rajdów), ale trochę się to skumulowało w ostatnich dwóch tygodniach. 24.02 (we wtorek) nie przyszedłeś na rajd, na który byłeś zapisany. Dziś (znowu we wtorek) też masz inne plany. Więc wychodzi na to, że niezawodnie możemy na Ciebie liczyć tylko w piątki :>
A co do drugiej kury, też ją powitam z radością, jak się jakaś zgłosi :>

Odpowiedz do tematu