Sposób na nudę |
Autor |
Wiadomość |
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:05
|
|
|
Dariush napisał/a: | Potrzebujecie paladyna na 70 poziomie? :D |
Jeśli szybko wyleveluje, to kto wie... ;) |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:07
|
|
|
Dariush napisał/a: | Potrzebujecie paladyna na 70 poziomie? :D |
Dariush, powiem to brutalnie. Potrzebujemy dobrego gracza na poziomie 80.
Ale przede wszystkim takiego, który (jak mu się już znudzi wipowanie z nami lamerami), to nie zacznie po cichu szukać innej gildii po czym pewnego weekendowego popołudnia powie na czacie gildiowym "ą. Więc dzięki i cześć." i sekundę po tym zrobi /gquit.
Po tym co ty zrobiłeś w ubiegłym roku wiele osób (w tym ja) miało dość poważny i uzasadniony żal. Ale fakt, nie byłeś jedynym, który tak postąpił, więc skoro takiemu Soucouyantowi daliśmy szansę powrotu drugi i trzeci raz (dlatego że po prostu jest dobrym graczem), to w sumie nie widzę przeszkód jeśli złożysz sensowną aplikację. Ale przekonaj mnie w niej, że warto na ciebie postawić. |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:08
|
|
|
Btw. w rp na jutro Sartharion 3D. Tylko się tak strasznie nie pchajcie :P
PS. Tak jest, Dariush, przekonaj Kwintę. Mną już sobie nie zawracaj głowy :> |
Ostatnio zmieniony przez Demelain 2009-02-16, 16:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:10
|
|
|
Soucouyant napisał/a: | Co do wczoraj moglismy miec nawet 4 CD :P , ale zgadzam sie, ze bez paladyna ciezko by bylo. |
No właśnie... A powiedziałbym, że całkiem fajnie nam poszło i sporo się nauczyliśmy. Szkoda, że ci się nie chciało - Veg to jednak trochę za mały DPS w porównaniu z twoim. |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:11
|
|
|
Alishya napisał/a: | Jeśli szybko wyleveluje, to kto wie... |
zaraz zaraz:
1) po pierwsze primo, ktos mial postac juz dawno skasowac
2) po drugie primo, plytki instalacyjne wywalic a o grze zapomniec
3) po trzecie primo, jakis post na forum mial byc ostatnim w tym tysiacleciu
3) po czwarte primo, chyba ustalilismy ze go juz nie lubimy :mrgreen: , czy jeszcze nie podjelismy tej decyzji? ;) |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
|
|
|
Kwinto, nie unoś się tak :) Moja delikatna i sporadyczna obecność na tym forum chyba nie jest tego warta :) Zapewniam Cię, że nie staniesz nigdy przed dylematem, czy takiego gnojka jak ja przyjąć raz jeszcze do swojej gildii :) |
|
|
|
|
Wariatus
wariat inside
|
|
|
|
troche nie na temat bo za szybko spamicie
Cytat: | ale np malygos w 6 min brzmi fajnie. |
zdajesz sobie sprawe, że tank ma przy tym prawo zwajpować rajd jak 1 faza trwa dłużej niż 1min40sek ? :D
moje zdanie:
1.Tak, róbmy duże/grupowe achievementy (i mam szczególnie na myśli łajpowanie aż do skutku na Heiganie)
2.Tak alty powinny płacić ( w tbc tez płaciły, a wtedy było trudniej)
3.Tak złowiłem wczoraj 1000 ryb, ponad 700 w IF, pieprzony Ironjaw i tak mi nie wyskoczył :<
4. Wstawałem 4 razy w nocy żeby dostać przeklęte candy bagi -.- (bez skutku)
5. nie lubie achievementów, szczególnie tych z 3 i 4 punktu
6. nie mam kawy w domu -.-
Cytat: | Wariat (odwiedza chrześniaka) |
ojej poczułem się ważny :)
ps. zdajecie sobie sprawe, że tanki zawsze bedą w ciemnej dupie jak bedzie robiony rajd altowy/offspecowy jak i pewnie połowa healerów
ps.2 tak mamy problemy kadrowe i tak dotyczy to szczególnie paladynów >.> |
_________________ W piekle diabeł jest postacią pozytywną. |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:13
|
|
|
Nightblóód napisał/a: | Alishya napisał/a: | Jeśli szybko wyleveluje, to kto wie... |
zaraz zaraz:
1) po pierwsze primo, ktos mial postac juz dawno skasowac
2) po drugie primo, plytki instalacyjne wywalic a o grze zapomniec
3) po trzecie primo, jakis post na forum mial byc ostatnim w tym tysiacleciu
3) po czwarte primo, chyba ustalilismy ze go juz nie lubimy :mrgreen: , czy jeszcze nie podjelismy tej decyzji? ;) |
1) i skasował .. a potem odzyskał
2) i wywalił .. ale to się da jeszcze kupić
3) nigdy nie mów nigdy
4) ależ wiem, tak sobie z nudów Wam o tym przypominam :) |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:15
|
|
|
Dariush napisał/a: | Kwinto, nie unoś się tak :) Moja delikatna i sporadyczna obecność na tym forum chyba nie jest tego warta :) Zapewniam Cię, że nie staniesz nigdy przed dylematem, czy takiego gnojka jak ja przyjąć raz jeszcze do swojej gildii :) |
Nie wkładaj mi w usta słów, których nie powiedziałem.
Nie musimy się lubić żebym uważał, że możesz być dla gildii (a więc i dla mnie) przydatny. |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:22
|
|
|
Kwinto, ja Ci chyba przekażę moją zaszczytną fuchę. Bo widzę, że rwiesz się do podejmowania decyzji, a mnie pozostawiasz tylko splendor odpowiedzialności za skutki :>
Bierzesz wszystko? |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:28
|
|
|
Nieśmiało zauważę, że od tematu odbiegacie :) |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:29
|
|
|
Alishya napisał/a: | Kwinto, ja Ci chyba przekażę moją zaszczytną fuchę. Bo widzę, że rwiesz się do podejmowania decyzji, |
A czy ja podjąłem jakąkolwiek decyzję? Zresztą jeśli jestem jedynym graczem, który ma zastrzeżenia - mogę swoje wycofać.
A poza tym nie możesz przekazać mi swojej funkcji, bo ja nie mam tyle cierpliwości i wyrozumiałości co ty i po miesiącu by nikt w gildii nie został. Mało kto jest takim dobrem wcielonym jak ty. |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:38
|
|
|
Kwinto napisał/a: | A czy ja podjąłem jakąkolwiek decyzję? |
No przecież nie będę cytować całego Twojego posta do Dariusha :>
Kwinto napisał/a: | A poza tym nie możesz przekazać mi swojej funkcji, bo ja nie mam tyle cierpliwości i wyrozumiałości co ty i po miesiącu by nikt w gildii nie został. Mało kto jest takim dobrem wcielonym jak ty. |
Srali muchy. Nie jest fajnie mieć na barkach odpowiedzialność za całe zło (a przynajmniej takie poczucie) w czasach ogólnego kryzysu rajdowego WoWa, któremu i my się nie oparliśmy. Ja mam taki pomysł na rozruszanie skostniałych (nomen omen) członków, jak opisałam parę postów wyżej. Jeśli ktoś ma lepszy i chce się podjąć jego realizacji od początku do końca, z radością mu to umożliwię. Jeśli chce tylko pomóc, niech ograniczy się do konstruktywnych propozycji. Narzekanie, wybrzydzanie i wypinanie się gołym obrażonym tyłkiem mnie nie interwizjuje. |
Ostatnio zmieniony przez Demelain 2009-02-16, 16:52, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:39
|
|
|
no i teraz nastapi klasyczne poklepywanie sie po pupci... :P
EDIT: mialo wpasc przed postem Alishyi |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-02-16, 16:54
|
|
|
Podsumowując (który to już raz...):
Jeśli chcemy wyjść z dołka, chodźmy wszędzie, gdziekolwiek da się pójść, zapisujmy się na wszystkie rajdy, zaniechajmy odwiedzania chrześniaków, chodzenia na bilard, oglądania derbów, itp. Inaczej, jak mawiał śp. Sowa, nie będzie dopshe :>
Dokończmy progres i spróbujmy nadal dobrze się bawić, czekając na nowy content.
Liczę na współpracę wszystkich, żeby nie wiem jak bardzo brzydzili się czasem pójść do Naxxa (z) altami. Dajcie się namówić, bo do stracenia macie tylko i tak już opłacone abo. A jak się okaże, że jest beznadziejnie, no to już trudno, popełnię sepuku i skasuję grę (jeszcze nie wiem, w jakiej kolejności :>). |
|
|
|
|
|