Sprzęt do offspeca |
Autor |
Wiadomość |
Antosia
|
Wysłany: 2009-01-25, 14:41
|
|
|
jest jeden item, a mianowicie 2h weapon, ktory interesuje mnie ze wzgledu na pvp, i chcialbym aby byl potraktowany jako offscpec poniewaz nie sprawdza sie w raidach, oczywiscie bede po niego wyciagal reke TYLKO wtedy, kiedy nie bedzie juz nikomu potrzebny, dziekuje z gory za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :> |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
|
|
|
|
Frosthammer
|
Wysłany: 2009-01-25, 15:26
|
|
|
Undet napisał/a: | ale fajne zasady :D szkoda ze jak zwykle nic nie rozumiem... :P |
...bo ty ciemny jesteś... |
_________________ Wy - pragnienie, ja - mana mana! |
|
|
|
|
Gajanna
|
Wysłany: 2009-01-25, 16:05
|
|
|
ble... nie lubie takich przepisow... zdrowy rozsadek > all tbh
Niedlugo kamykow na enchanty bedzie w banku zatrzesienie i to czy ktos cos wezmie do offspeca czy nie dla gildii bedzie mialo tylko jedno znaczenie - bedzie mial lepiej ubranego offspeca i usmiechnieta gebe albo nie :> |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-01-25, 17:31
|
|
|
Sama byłaś przeciwna offspecowym prezentom, dzięki którym mielibyśmy uśmiechnięte gęby rogali :> Zgadzam się, że to potencjalne pole do nadużyć, ale offspec healer/caster też. Stąd te przepisy...
EDIT: Uzasadnienie braku offspeca u rogali (i pozostałych nie-hybryd) było proste i logiczne. Jakikolwiek spec będzie miał Kwinto, jego rola w rajdzie pozostanie taka sama. Jeżeli mnie pamięć nie myli, byłaś tego samego zdania. No to bądźmy konsekwentni. Jeśli ktoś jest hybrydą, ale niezależnie od potrzeb gildii nigdy nie zamierza rajdować w innym drzewku, z mojego punktu widzenia niczym się od takiej jednospecowej klasy nie różni. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
|