UWAGA!! NOWY REGULAMIN!! |
Autor |
Wiadomość |
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-11-27, 19:42
|
|
|
Na razie rangę predatora dostaną dotychczasowi weterani i gracze przyjęci niedawno z myślą o rajdach. Pozostałe osoby zaproszę na indywidualne pogawędki. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-11-27, 22:47
|
|
|
A ja jeszcze nie skończyłem! W zasadzie to nie zacząłem ale zaczne!
Nightblóód napisał/a: | guildii |
TO JEZD POLSKA GILDIA LUL |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Dzidzia
|
Wysłany: 2008-11-28, 09:47
|
|
|
Alishya napisał/a: | Wszystko pięknie, tylko gdzieś po drodze zagubił Ci się ...
...
...
...
PS. Litościwie nie wspominam o sytuacji, w której na pierwszym rajdzie wypadają np. 3 dropy interesujące obu graczy. W systemie dwutygodniowym wszystkie zgarnąłby gracz 1 po cenie wywoławczej... |
Trudno się z Tobą nie zgodzić i zostałem przekonany (tymczasowo). System okazuje się na tyle skomplikowany (wbrew pozorom), że nie umiem przemyśleć wszystkich wariantów naraz. Zobaczymy jak będzie w praniu i co wymyślą nasze DKP-chomiki :P (taki wariant rozpatrywałem)
PS. Nie jesteś litościwa bo napisałaś w PS to co napisałaś :D |
_________________ 35 - 5 to go! |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-11-28, 09:58
|
|
|
Dzidzia napisał/a: | PS. Nie jesteś litościwa bo napisałaś w PS to co napisałaś :D |
Fakt. Tylko udawałam ;) |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Hocik
|
Wysłany: 2008-11-28, 12:38
|
|
|
Alishya napisał/a: | Na razie rangę predatora dostaną dotychczasowi weterani i gracze przyjęci niedawno z myślą o rajdach. Pozostałe osoby zaproszę na indywidualne pogawędki. |
No i nie rozumiem, możecie wytłumaczyć mi bo albo źle coś jest w stosunku do mojej nowej rangi albo nie wiem :)
Do których osób się zaliczam ? |
|
|
Hirkan
Daaron
|
Wysłany: 2008-11-28, 17:42
|
|
|
uff, przeczytalem za jednym razem kilka stron tej batalii pt Slon a sprawa DKP. Niektorzy szanowni przedmowcy zapominaja, ze my tu nie farmimy dkp, tylko itemy, jesli juz. I chodzi o to, zeby te itemy W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI dostaly osoby, ktore sie najwiecej nameczyly. Zamiast atakowac jakies szczegoly, trzeba sie po prostu najpierw zapytac o intencje ustawodawcy, czyli po co to wszystko. Najwiecej pretensji maja ci, ktorzy nie wiedza, jaki jest cel regulaminu, Pozdrawiam :P |
|
|
|
|
|