• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
No to sobie poprogresowaliśmy :>
Autor Wiadomość
Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-11-07, 15:03   No to sobie poprogresowaliśmy :>

Jak widać, dobre chęci i pobożne życzenia nie wystarczą, żeby podbić Sunwell przed dodatkiem ;) Nie będę tu już nikomu nic wytykać (ale jak walnę w ten rudy pysk! :>), bo wylałam z siebie żółć już parę dni temu w spamboxie.
Faktem jest, że dość niefortunnie zbiegły nam się nieobecności kilku kluczowych osób, co skutecznie uniemożliwiło progresowe wycieczki. Wszystko wskazuje na to, że i dziś nic z progresu nie wyjdzie i skończy się na wizycie w BT/MH. Trudno, co robić...
Może uda się zorganizować sensową grupę do SWP na niedzielę i wtorek, ale mając w perpektywie dwa dni rajdowe, raczej wiele nie zwojujemy, więc żeby nikt nie był rozczarowany, że nie zobaczył Kiljeadena :>
Może podczas levelowania uda się znaleźć czas i ochotę, żeby raz wyczyścić Sunwell. A jak nie, to achievement zaliczymy na 80-tce. Na szczęście jesteśmy na etapie, kiedy więcej przed nami niż za nami, więc mam nadzieję, że poczucie niedosytu (jeśli ktoś je ma) szybko zastąpimy apetytem na nowe wyzwania ;)

A. (jak aligator, ale o tym potem ;))

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-11-07, 17:51   

Widzę, że skład healerski nam się trochę poprawił. Jak Qq się zjawi albo Wilk rollnie Zawiszę, możemy spróbować szczęścia w SWP.

LF rezerwa, tank prefered.

Nightblóód

Wysłany: 2008-11-07, 17:57   

bo rolne szamka na healera i kto tu straci robote nieodwolalnie :P wiec biegusiem do RP

Wilk 

Wysłany: 2008-11-07, 19:16   

Mój paladyn nie nadaje się do SWP niestety, nie mam też jakoś specjalnie ochoty iść pajacem w T4 na progresowego bossa (to byłby dla alta 4-ty first kill chyba). Jeśli szukasz tanka do rezerwy, to zgłaszam się. Jakoś nie mam dzisiaj specjalnie melodii na granie.

pozdrawiam

Vatrass 

Wysłany: 2008-11-07, 19:20   

2 pierwszych bossow bedzie chyba mozna zrobic a puzniej to sie pomysli wkoncu cala noc przed nami :D

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-11-07, 19:29   

Vatrass napisał/a:
2 pierwszych bossow bedzie chyba mozna zrobic a puzniej to sie pomysli wkoncu cala noc przed nami :D

później
w końcu
i przecinek przed "a"
:P

Tak na dobrą sprawę, to można też dyskutować, na ile poprawnym znakiem interpunkcyjnym jest emotikon :P

Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-11-07, 19:44   

Kwinto napisał/a:
Tak na dobrą sprawę, to można też dyskutować, na ile poprawnym znakiem interpunkcyjnym jest emotikon :P

Nie jest, ale przed lub po kropce głupio wygląda :P

Vatrass 

Wysłany: 2008-11-08, 07:33   

ja tutaj nie studiuje polonistyki i zbytnio nie zwracam uwagi na bledy jak FF mi cos podkresli zanim zatwierdze to poprawiam jak nie to jest jak napisze :P

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-11-08, 09:18   

borze ;) ale wy jezdescie niewyedokowani....

Diuna 

Wysłany: 2008-11-08, 12:29   

no coz i Brutalus nas rozgromil :] chociaz przyznaje ze dziwnie te debuffy wygladaly..

Odpowiedz do tematu