Rajdowy build dla locka |
Autor |
Wiadomość |
Nightblóód
|
Wysłany: 2008-10-23, 09:30
|
|
|
nie chce mi sie rozpisywac na kazdy pkt, wiec ogolnie:
zgadza sie, imp wystrzeli tyle samo boltow, tylko nie wypstryka sie z many w 1.5minuty a w 1.45 - 2, szansa ze o te pare sekund bedziemy mieli wiecej buffa z jego crita. Myslalem tez o CoA w rotacji, gdyz te 10% droga nie chodzi (+dmg z dota), ale GCD po CoA troche rozwala cala rotacje i tak naprwade nie wiem czy dla ewentualnych 6 sekund buffa warto tracic w calosci pewne ~2 sekundy (to zawsze jest jeden Incierate wiecej)..trzeba by bylo dokladnie policzyc. Corruption fajnie schodzi sie z CD reszta rzeczy, a Imp Corruption dodatkowo daje wieksza szanse na proca z SoC, ktory teraz czesciej wykorzystujemy na trashach.
Co do Affli locka to wielkie /BOW dla Ciebie. Sadze ze jednak przy sprzyjajacych warunkach wiecej mozna z Destro wyciagnac niz udawalo mi sie na kolku ;)
Czytalem o tych sensacjach z felguardem na Teronie i Brutallusie. Fajnie sie gra bo nie trzeba respecac sie na levelowanie/farme i dps tez calkiem przyzwoity, ale jestem jak ten biblijny Tomasz ;) nie zobacze to nie uwierze.
Zdecydowanie dopiero na 80lvl mozna myslec o buildach hybrydowych. To co opisuje dotyczy aktualnej sytuacji na 70lvl.
PS. Co bysmy tu nie wymyslili i nie powiedzieli to i tak teraz nasz dps "saksi" ;> |
|
|
|
|
Keleborn
|
Wysłany: 2008-10-23, 13:38
|
|
|
Apropo moich whinów, przed TBC też były zapowiedzi że magowie będą ownić.... |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-10-23, 13:41
|
|
|
Kaman, owniliście. Żadna piątka bez maga nie miała szans początkowo. A najlepiej dwóch. Sheep handling rulz. |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2008-10-23, 14:25
|
|
|
Kwinto napisał/a: | Kurde, jakoś mało DK-ów whinuje jeszcze, wystają z szeregu... Anybody? |
Paladyni też coś mało whinują ;p
Kel, mi chodziło o to, że gracze nie narzekają - trzymam kciuki, że na 80 będzie lepiej. |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
Wysłany: 2008-10-23, 14:49
|
|
|
Kwinto napisał/a: | Kurde, jakoś mało DK-ów whinuje jeszcze, wystają z szeregu... Anybody? |
jak ja rerolne z pryszcza 13 to zaczne se whinowac. a co. bo o pryszczu mi sie nie chce bo jest zjebany na maksa. |
_________________ Kwintesencja Szadoł Pryszczowania |
|
|
|
|
Semthril
Knight of the Ebon Blade
|
Wysłany: 2008-10-26, 13:56
|
|
|
TBH jako DK jest co do whinowania... Potworny nerf blood (juz od jakiegos czasu) np. nie pozwoli mi wysolowac gruula i innych rajdowych z tbc :( |
_________________ Once a powerfull mage,
raised again to continue in Lich King's command.
Now fearless Knight,
with vengeance fighting along with other heroes
in order to purify all remaining evil from Azeroth
and get his own revenge on Arthas, The Betrayer |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-11-06, 12:45
|
|
|
Jeszcze jeden pomysł od czapy do przetestowania na 80-tce ;)
20 proc. crita z talentów piechotą nie chodzi ;) |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
|