Moja propozycja "na szybko" build 3.0.2 9038 lvl70 |
Autor |
Wiadomość |
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-10-17, 12:19
|
|
|
Ahaa, łatwo jest się domyślić, kto będzie standardowym celem Vigilance. I nie będzie to Strasio. Tak jak dotychczas - nieBM hunterzy generują bardzo duży threat, tak więc nastawienie tego co 30min na Souca powinno dać dużo zbędnego threatu tankowi :P. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-10-17, 12:45
|
|
|
Nie lubie cie :> hunci nie mają problemów z threatem, a ja wcale dużo gorszego, jeśli w ogole tpsu nie robie. Więc mnie nie denerwuj :> |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-10-17, 13:13
|
|
|
Straszyk napisał/a: | Nie lubie cie :> hunci nie mają problemów z threatem, a ja wcale dużo gorszego, jeśli w ogole tpsu nie robie. Więc mnie nie denerwuj :> |
Ano nie mają, bo jest FD i MD. Ale taki MM robi cholernie duży tps, bo nie jest tak mocno rozłożony na dwa źródła, jak to u BMa jest.
Ale Vigilance jest po to głównie, żeby tank wzmocnił swoje aggro, a nie po to, żeby czyjeś ograniczyć tak naprawdę. |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-10-17, 13:46
|
|
|
Vegelus napisał/a: | Ale Vigilance jest po to głównie, żeby tank wzmocnił swoje aggro, a nie po to, żeby czyjeś ograniczyć tak naprawdę. |
Ale jeśli można połączyć jedno z drugim, to korzyść dla rajdu jest podwójna, prawda? ;) |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-10-17, 17:51
|
|
|
Alishya napisał/a: | Vegelus napisał/a: | Ale Vigilance jest po to głównie, żeby tank wzmocnił swoje aggro, a nie po to, żeby czyjeś ograniczyć tak naprawdę. |
Ale jeśli można połączyć jedno z drugim, to korzyść dla rajdu jest podwójna, prawda? ;) |
Jeśli nałożyć na kogoś, kto i tak generuje największy tps, to po co? :P |
|
|
|
|
|