Takie małe co nieco. |
Autor |
Wiadomość |
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2008-10-06, 21:12 Takie małe co nieco.
|
|
|
Z góry przepraszam za zaśmiecanie Waszego forum. Jeśli moderatorzy ten post uznają za całkowicie zbędny i go z miejsca skasują, to się nie obrażę :) Dla pocieszenia dodam, że nie jedyne forum dziś zaśmiecam :)
Czemu? A na sentymenty mnie wzięło. Moja główna - i od dłuższego czasu w zasadzie jedyna - postać w tej grze właśnie przestała istnieć. Dariush rozdał wszystkie rzeczy, które rozdać mógł, skasował wszelkie elementy ekwipunku, które przez kilka lat nazbierał, popełnił gustowne (?) samobójstwo skacząc na główkę z najwyższego punktu w Shattrah, po czym się grzecznie skasował.
Pewna .. hmm .. epoka? Duże słowo .. Coś fajnego, co się zaczęło blisko cztery lata temu właśnie się skończyło i nie wróci. Z przyczyn bardzo osobistych, o których nie chciałbym tutaj rozprawiać, zakończyłem swoją przygodę z grą World of Warcraft. I z wszystkim, co się przez te blisko cztery lata z ową grą powiązało w moim życiu. Abonament został anulowany, gra skasowana z kompa, a płytki wylądowały na śmietniku. Dodatek na mojej półce również nie zagości, a i adresy stron www związanych z WoW zaraz znikną z przeglądarki. Chciałbym więc raz jeszcze, teraz już po raz absolutnie ostatni, pożegnać wszystkich członków polskiego "community" WoW. Tych, którzy byli na SSG od zawsze i tych, którzy zawitali tu dopiero wraz z poprzednim dodatkiem. Podziękować za wspólną zabawę tym wszystkim, z którymi miałem okazję tutaj zagrać, przeprosić za wszystko, co złe z mojej strony Was spotkało i życzyć powodzenia w dalszej zabawie w WoW i wszelkiej pomyślności w prawdziwym życiu.
Pozdrawiam
Darek |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-10-06, 21:35
|
|
|
Eh, no cóż, skoro trzeba to trzeba.
Powodzenia ;) |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-10-06, 22:43
|
|
|
Powodzenia i wytrwania w postanowieniu. Nie jest takie proste, ale... dużo satysfakcji z Prawdziwego Życia :)
Trzym się. |
|
|
|
|
Gajanna
|
Wysłany: 2008-10-06, 23:43
|
|
|
Dzieki i powodzenia :)