Zamknięty przez: nonenalim 2008-08-10, 22:00 |
Feral Druid(dps).Podanie |
Autor |
Wiadomość |
nightdstar
|
Wysłany: 2008-08-05, 14:55 Feral Druid(dps).Podanie
|
|
|
Nick:Nightdstar
Serwer:Darkspear
Level:70
Klasa/Specjalizacja:Druid/Feral dps
Główne statystki postaci w gearze rajdowym:
Ap-2900
Crit Chance- 32%
Hit Rating-6.50%
Link do armory:
http://armory.wow-europe....ar&n=Nightdstar
Możliwość zmiany specjalizacji na potrzeby gildii:
Jak najbardziej.
Doświadczenie z instancji rajdowych TBC i wcześniejszych:
Przed tbc z 4 lata temu miałem zrobione 80 %, ale niestety później ukradli mi konto i postanowiłem skończyć z wowem.Tbc- Całe kara,za,gl,maggi.4/6 SSC.
Link do WWS'a z rajdu, w którym uczestniczyłeś:Niestety nie używaliśmy.
Komunikacja głosowa (Ventrilo, TS, Skype):Posiadam wszystko;)
Łącze internetowe (typ, prędkość):2mb
Sprzęt na którym grasz (procesor, karta graficzna, ilość RAM, fps w Shattrath):
Aktualnie 2.4ghz procesor, gf 6600,1gb ram.Za tydzień 3 ghz dual core,hd4870,4gb ram.
Kilka słów o sobie (W jakim jesteś wieku? Od jak dawna i jak często grasz? Które wieczory w tygodniu i ile jesteś gotowy poświęcić na rajdowanie?):
Mam na imię Grzesiek.19 lat.Zainteresowania: sport (trenuję kosza),taniec towarzyski(również trenuję),muzyka.Posiadam również drugie życie w którym lubię sie uczyć i przeczytać dobrą książkę;)Gram od 5 lat.Z 3 letnia przerwa spowodowana kradzieżą konta.Tygodniowo średnio 25h. Z czasem na raidy nie powinno być żadnych problemów.
Poprzednia/dotychczasowa gildia i powód jej opuszczenia:
Made by Poland. Mimo ze była to gildia socjalna poznałem tam wielu wspaniałych ludzi i postanowiłem pomoc im zajść trochę dalej w raidach;)ale po roku uznałem ze czas na zmiany.Zostało mało czasu do wotlk wiec chciałbym ujrzeć jeszcze rzeczy, których nie widziałem ;)
Twoje oczekiwania (Czego się spodziewasz, wstępując do ZL?):
Wiem ze posiadam trochę slaby gear ale gdy parę lat temu skradziono mi konto zrozumiałem ze w wowie są ważniejsze rzeczy niż gear.Gdy rok temu wrócilem do wowa, raidując ze stara gildia wolałem odpuścić loot, ponieważ jakoś więcej radości sprawiało mi dosprzęcanie sie przyjaciół.Również miałem 4 miesięczna przerwę.W tej gildii chciałbym poprostu ujrzeć rzeczy których jeszcze nie widziałem ponieważ dodatek coraz bliżej.Po wyjściu dodatku chciałbym również dobrze wystartować;) W sumie może to dziwnie, ale w pre tbc i tbc bylem w gildiach w których Gl była kobieta. Zawsze więc była tam wspaniała atmosfera więc spodziewam sie że tu też taka jest;)Poprostu mam nadzieję, że dacie mi szansę.
Pozdrawiam Grzesiek;) |
|
|
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2008-08-05, 17:03
|
|
|
hmmm tu GMem jest tez kobieta ;P |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-08-06, 10:08
|
|
|
Już sobie wszystko wyjaśniliśmy. Życzę powodzenia i, być może, do zobaczenia w WoTLK ;)
A. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
|
|
|
|