Dzidzia
|
Wysłany: 2008-04-08, 10:10 Dzidzia
|
|
|
Nick: Dzidzia
Serwer: Shadowsong
Level: 70
Klasa/Specjalizacja: mag/arcane (wcześniej fire do czasów Al'ara)
Główne statystki postaci w gearze rajdowym:
Health w okolicach 7-8k (mksymalny na tankowanie w GL w okolicach 13k)
Mana między 11-12k (maksymalnie 14k)
Hit rating na poziomie 130 (maksymalny powyżej 220)
arcane DMG bonus na poziomie 1200 (maksymalny pod 1500)
poza tym mam dostosowane różne zestawy sprzętu na różnych bossów/trashe
Link do armory: http://eu.wowarmory.com/c...wsong&n=Dzidzia
Attunement do Karazhanu (etap): exalted with The Violet Eye
Klucze do heroików (które?): wszystkie
Doświadczenie z instancji rajdowych (których?):
pre TBC - ZG(całość), MC(całość), Onyxia, BWL(całość), AQ20(całość), AQ40(Skeram), Naxx(trash)
TBC - Karazhan(całość), ZA(całość), GL(całość), SSC(Hydross, Lurker, Morogrim), TK(Al'ar, VR, Solarian), MH(trash), Magtheridon Lair(trash)
Komunikacja głosowa (Ventrilo, TS, Skype): TS (nie ma problemu z innymi komunikatorami)
Kilka słów o sobie (Od jak dawna i jak często grasz, w jakim jesteś wieku?):
Mam 38 lat. W WoW gram od lutego 2005. Na Shadowsongu chyba od kwietnia. Ze względu na rodzinę i pracę gram 3-4 wieczory w tygodniu (przeważnie od 19:00 do oporu). Do tej pory brałem udział w 241 oficjalnych rajdach ToD (dane ze strony DKP nie obejmują rajdów bez DKP - późne MC, ZG, AQ20, Karazhan, ZA)
Poprzednia/dotychczasowa gildia i powód jej opuszczenia:
Teddybears of Doom jak wiecie przestała być gildią rajdową od wczoraj. Prawie wszystkie osoby które ją zakładały i stanowiły jej kręgosłup odeszły. Ci którzy pozostali nie chcą pełnić funkcji organizacyjnych co powoduje, że Teddybears of Doom pozostanie luźną grupką ludzi.
Twoje oczekiwania (Czego się spodziewasz, wstępując do ZL?):
Podstawowa rzecz to możliwość eksploracji świata WoW. Lubię wyzwania i współzawodnictwo i mam nadzieję znaleźć to w ZL. Fakt umieszczenia przez was na stronie ZL waszej pozycji w rankingu na Shadowsongeurope świadczy, że macie ambicję być tam jak najwyżej. To jest coś w czym z przyjemnością będę uczestniczył, jeśli tylko zechcecie.
Od siebie:
Jeśli jesteście szczególnie ciekawi lub potrzeba wam jakichś dodatkowych informacji to proszę śmiało pytajcie. |
|