• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Piatkowe SSC - rotacja
Autor Wiadomość
Demelain 

alias Alishya

Wysłany: 2008-02-15, 01:57   Piatkowe SSC - rotacja

Niniejszym beznadziejnie łamię własną obietnicę sprzed bodaj dwóch tygodni, że nie będzie więcej rotacji w trakcie rajdu (bo to go niemiłosiernie rozwleka, powoduje chaos, totalną dekoncentrację i takie tam pierdolety :P). Fakt, że część zmian w składzie jest wymuszona wymaganiami bossów, ale niektóre będziemy robić tylko po to, żeby większość zainteresowanych miała swój udział w piątkowym wipowaniu :P

Stawiam jeden warunek: rotacja musi tym razem przebiegać sprawnie, bez opóźniania grupy (bo inaczej następnym razem będę musiała dotrzymać słowa, które właśnie łamię :P). Dlatego osoby wchodzące w trakcie wycieczki proszę o gotowość. Nie będziecie znali dnia, ani godziny, bo cholera wie, ile tym razem zajmą nam Lurker i Hydross, u których będziemy dopiero drugi raz. Polecam relaksujące wędkowanie w Grzyblandii w pełnym rynsztunku bojowym (w ostateczności z wędką zamiast broni). Wolno medytować, ale bez utraty kontaktu ze światem (Warcrafta ofc) :P

Na Hydrossa nie wchodzą:

Wariatus
Yerem
Polak

Na Lurkera nie wchodzą:

Wariatus
Sulivoy
Ponia

Na Morogrima nie wchodzą:

Thimotehh/Sulivoy? (ustalcie między sobą, Panowie, w razie konieczności obrażając się na siebie nawzajem, co powinno zaostrzyć przyszłe licytacje :P)
Muun
Sivter

Pozdrawiam.

A.

PS. Wariat, bądź prot, pls. I weź coś na murlocki :P
PS2. Nie wiem, czy zdążę zrobić rozkład jazdy na Moro. Na szczęście boss nie jest szczególnie skomplikowany (co nie znaczy, że nie jest trudny), więc w najgorszym wypadku wyjątkowo ograniczymy się do przydługiej i śmiertelnie nudnej opowiastki na miejscu :P
PS3. Język mnie boli od pokazywania :P

Wariatus 

wariat inside

Wysłany: 2008-02-15, 02:07   

Cytat:
PS. Wariat, bądź prot, pls. I weź coś na murlocki

eee... mam zabrac karme dla ryb ? :roll:

Wariatus 

wariat inside

Wysłany: 2008-02-15, 15:38   

eeem to jesten na tym morogrimie ? bo jakos siebie nie widze w tej rozpisce, ale doceniam fakt umieszczenia mnie w taktykach :>

Sante 

Summer Wine ;)

Wysłany: 2008-02-15, 16:12   

Sorki, mala pomylka :) juz jest ok :)

Wolfhart 

Wolfhart

Wysłany: 2008-02-15, 17:07   

Wiem co mam robić na Morogrimie ale co mam robić na Lurkerze i Hydros-ssie :P byłbym wdzieczny o kilka słów - kogo lecze i gdzie stoje

Odpowiedz do tematu