Przesunięty przez: Kwinto 2007-10-08, 17:01 |
Sprawa Sowy |
Autor |
Wiadomość |
Sowa
Nerf Me plz !!111
|
Wysłany: 2007-10-08, 16:52 Sprawa Sowy
|
|
|
Grzeczność i kultura wymaga kilku słów wyjaśnienia wiec chciałbym to uczynić.
Kilka dni temu zdecydowałem o zakończeniu gry z wielu powodów. Najprościej mówiąc ta gra nie wpływała pozytywnie na moje zycie osobiste. Ostatnio moja kobietka mnie zapytała gdy po raz kolejny byłem zły z bezsensownego powodu ... Co sie z toba dzieje ?
Potrzebuje odpoczynku od tego serwera i od głupich wojen miedzy polakami , potrzebuje po prostu wyluzowania sie przy tej grze bo czasami zapominam o tym iz to TYLKO GRA . Na poczatku wchodzilo w gre tylko DELETE , potem pomyslalem dlaczego nie sprobowac czegoś nowego i to tez uczyniłem. Boli mnie że zostałem juz ukrzyzowany i osądzony przez osoby które tak bardzo polubiłem. Otrzymałem naprawde przykre PM'ki . To taka nasza chyba polska specjalność .... dowalić , pogrążyć , zdeptać zamiast powiedzieć "ok stary , powodzenia i trzymaj sie , zawsze możesz wrócić" To naprawde przykre i stawia tylko pod znakiem zapytanie nasze relacje na płaszczyźnie prywatnej.
Mam wrażenie iż od poczatku wiele zrobiłem dla tej guildii i mam nadzieje iz świadomość ta nie zostanie mi odebrana poprzez żale niektórych osób. Bede trzymał kciuki zawsze i wszedzie , kiedyś wróce.
Pozdrawiam serdecznie
Wasz
Sowa
PS. Nie mam dostepu wiec prosze o przeniesienia posta do czesci guildiowej |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2007-10-08, 17:53
|
|
|
Przeniesione. Jeszcze tylko kilka słów wyjaśnienia.
Z mieszanymi uczuciami pożegnaliśmy wczoraj Sowę, który - jak się dziś okazało - postanowił przenieść postać na inny serwer. Niestety nasza współpraca bywała momentami zbyt trudna, tym bardziej, że gildia w swojej obecnej postaci nie jest taką gildią, jaką sobie wymarzyliśmy i nie wszyscy mieli cierpliwość czekać, aż ten cel osiągniemy.
Życzymy Sowie na nowym serwerze wielu sukcesów, a sami - cóż. Musimy szybko opłakać utratę świetnego healera i top dps-a, a także - nie ukrywajmy - momentami świetnego kolegi, który może czasem potrafił zagotować nam krew w żyłach, ale na którego radach niejeden z nas nauczył się dużo lepiej grać.
Opłakać i brać się do roboty, do kombinowania, skąd można wziąć dodatkowych graczy na rajdy 25ppl. Na pewno byłoby łatwiej, gdybyśmy mogli polegać na naszych własnych ludziach, na tym, że będą się zapisywać na rajdy.
Pamiętajcie - jesteśmy w założeniach gildią rajdową i do tego celu zmierzamy. Taki jest nasz priorytet - nie miła atmosfera na /g, jak się raz na kilka dni zalogujemy odprężyć, nie zabawa w PvP, ani nie zasobnik z graczami, którzy przetaksują alta przez Gnomowo. To wszystko jest cennym dodatkiem, z którego nie chcemy rezygnować (bo gdybyśmy chcieli, to dawno bylibyśmy w mocnych anglojęzycznych gildiach). Ale priorytetem są regularne rajdy. Od naszych graczy chcemy wymagać, aby robili co mogą w celu jak najsprawniejszego rajdowania.
Nie chcemy robić jakichś obostrzeń pod tytułem "ty masz 18lvl, więc cię nie przyjmiemy", bo wiemy, że niejednokrotnie solidny gracz na niskim poziomie może okazać się cenniejszym nabytkiem za trzy miesiące niż 70-tka, na której nie można polegać, bo albo zapisuje się i nie przychodzi, albo robi wielką łaskę i mówi, że ona to tylko w piątki od 16.12 do 19.48, po czym, gdy gildia się dostosuje, to "w tym tygodniu, za dwa tygodnie i za trzy to coś mi wypadło i będę myła głowę". Zdajecie sobie zapewne sprawę, że po dwóch świetnych rajdach "rurka nam opadła" i z jakiegoś powodu wielu z nas zaczęło wybrzydzać na terminy... Apeluję o to, żebyśmy wzięli się w garść. Kij w... ucho tym, którzy uznali, że z nami nie ma szans na dobrą zabawę i na dalszy rozwój postaci. Zbierzmy się do kupy, zapisujmy na rajdy i... uszczknijmy temu wielkiemu dupkowi ostatnie 8% :)
pozdr
Kwinto
P.S. DKP zdobyte przez graczy, którzy opuszczają gildię będą do rozdzielenia pomiędzy tych graczy, którzy zapewnią nam napływ świeżej wartościowej krwi. Za każdego nowego healera w gildii, który wskaże na Ciebie jako osobę wprowadzającą, dostaniesz 2 DKP z tego, co zostawił np. Sowa (W momencie, gdy ten healer pierwszy raz przyjdzie na rajd). Za każdego kastera - 1 DKP.
P.S.2. Potrzebuję taksi przez Gnomowo altem... |
|
|
|
|
Orfeo
|
Wysłany: 2007-10-08, 22:30
|
|
|
za caster -1 ? kurde szkoda chciałem zaprosić kilku magów, ale nie chce głupio tracić DKP >< |
|
|
|
|
Semthril
Knight of the Ebon Blade
|
Wysłany: 2007-10-09, 07:29
|
|
|
To byl chyba myslnik, a nie minus Orf. ;) |
_________________ Once a powerfull mage,
raised again to continue in Lich King's command.
Now fearless Knight,
with vengeance fighting along with other heroes
in order to purify all remaining evil from Azeroth
and get his own revenge on Arthas, The Betrayer |
|
|
|
|
Sivter
|
Wysłany: 2007-10-10, 09:56
|
|
|
Ja chcialbym poruszyc 2 sprawy.
Pierwsza to pozegnac Sowe nie znam cie za dobrze do w ZL jest od niedawna ale wydawales sie byc fajnym czlowiekiem i ze odeszles to rozumiem bo sytuacja jaka jest aktualnie na tym serwie po stronie ali ( chodzi mi tu o palakow ) jest niezawesola takie konflikty jakie sa miedzy sarmatia a zl powinny byc rozwiazane bo jak tak dalej to bedziesz szlo do polacy chcacy rajdowac w gronie rodakow za daleko nie zajda.
2 sprawa to kwestja radow ja rozumiem ze ludzi pracuja i takie tam ale poswiecic wieczorne weekendy nie jest taka trudna rzecza wystarczy chciec. |
|
|
|
|
Konradpl
WoWPlayer
|
Wysłany: 2007-10-10, 10:18
|
|
|
Można pouczyć się od 16-19 a od 19 raid jak sie ma sprawdzian a potem jeszcze 24-3 |
|
|
Panzerchwali
Pijany Pancernik
|
Wysłany: 2007-10-10, 11:20
|
|
|
A jak się ma żonę i dziecko na utrzymaniu? :P |
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2007-10-10, 12:32
|
|
|
Siv pogadamy jak pojdziesz do pracy... |
|
|
|
|
Sivter
|
Wysłany: 2007-10-10, 12:59
|
|
|
Ja rozumiem ze pracujecie wiec nie zmuszam ani nie namawiam nikogo do chodzenia na rajdy na tygodniu tylko prosze o mobilizacje w weekend. |
|
|
|
|
Konradpl
WoWPlayer
|
Wysłany: 2007-10-10, 21:09
|
|
|
Nadia ten avatar to twoje zdjęcie? |
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2007-10-10, 21:19
|
|
|
nio :P a cio?? |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2007-10-10, 21:40
|
|
|
Konradpl napisał/a: | Nadia ten avatar to twoje zdjęcie? |
Konrad a twój? |
|
|
|
|
Konradpl
WoWPlayer
|
Wysłany: 2007-10-10, 21:48
|
|
|
Kwinto a twój? |
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2007-10-10, 22:20
|
|
|
taka projekcja mentalna. kompensacja kompleksów etc. Pewnie tak jak i u ciebie :> |
|
|
|
|
Keyholder
|
Wysłany: 2007-10-11, 07:39
|
|
|
A Nadiaa niczego nie musi kompensować :mrgreen: |
_________________ Keyholder |