Enhancement shaman i jego zastosowanie |
Autor |
Wiadomość |
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-09-03, 20:10
|
|
|
dandel napisał/a: | ale oczywiscie kazdy powinien grac tak aby granie swoja postacia sprawialo mu przyjemnosc :) |
I bym nie nosił tego trinketu! |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
dandel
|
Wysłany: 2008-09-03, 20:36
|
|
|
Ranghar napisał/a: | Niestety czesciowo sie zgadzam z Kelem. Brak ortografii jeszcze moge przebolec, bo w koncu mozna miec z tym problemy, ale gdzie sa kropki i duze litery? To juz podchodzi pod kategorie "nie chce mi sie". |
durze litery i kropki hmmm starte czasy Irc i pewnie do dzis niewolno urzywac tego bo zaraz cie wywalaja do tego poprostu lubie tak pisac chyba z przyzwyczajenia no i szybciej i tak jakos na luzi napewno niedlatego ze chce kogos urazic |
|
|
|
|
Wariatus
wariat inside
|
Wysłany: 2008-09-04, 07:26
|
|
|
Cytat: | durze litery i kropki hmmm starte czasy Irc i pewnie do dzis niewolno urzywac tego bo zaraz cie wywalaja do tego poprostu lubie tak pisac chyba z przyzwyczajenia no i szybciej i tak jakos na luzi napewno niedlatego ze chce kogos urazic |
Używanie dużych liter i znaków ma raczej zapobiec zlewaniu się tekstu w jakąś papke. Co do błędów hmm pewnie jakoś przebolejemy pomimo, że na widok nie których mózg boli :roll: |
_________________ W piekle diabeł jest postacią pozytywną. |
|
|
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2008-09-04, 08:01
|
|
|
no tak, przyzwyczajmy sie tez ze Marcin za kazdym razem bedzie rzucal jakies uwagi na ten temat ;) |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-09-05, 07:34
|
|
|
Pisanie postów typu "strumień świadomości z balistycznym podejściem do ortografii i interpunkcji" świadczy wyłącznie o braku szacunku dla odbiorcy. Jeżeli autorowi szkoda czasu na sprawdzenie, czy jego post jest czytelny, to tym bardziej mi powinno być szkoda czasu na czytanie, nieprawdaż?
Kurcze taką piękną dramę tu macie, a ja na urlopie :( |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
Wysłany: 2008-09-05, 08:07
|
|
|
Do Kfinty:
czasami piszac cokolwiek zapominany o odstepach, interpunkcji i malych i duzych literach. osobiscie uwazam ze wazna jest wiadomosc jaka piszacy chce nam przekazac. Czasami widzac co piszecie az dziw bierze jacy to wszyscy sa fajni, perfekcyjni bez slabych punktow. ehh dajcie sobie na luz i przestancie sie czepiac ;). wszystkim nam to wyjdzie na zdrowie :).
pozdrawiam serdecznie M. |
_________________ Kwintesencja Szadoł Pryszczowania |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2008-09-05, 08:09
|
|
|
hehe Kwinto, musisz w jakies PDA lub inne badziewie zainwestowac :)
szamanem dopiero ucze sie grac w instach 5man, wiec wszystkiego nie wiem , ale nie zapominajmy ze oprocz shockow i ss jest cos takiego jak "bialy dmg" na dosc przyzwoitym poziomie. Twierdzenie ze przez iles sekund szaman nie ma co robic jest wg mnie bledne. |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2008-09-05, 10:34
|
|
|
Zapominasz Nightblood, że biały dmg zadawany jest automatycznie, więc faktycznie nie ma co robić. Nie pamiętam, czy na EJ czy gdzie indziej, wyczytałem że totem twisting jest raczej normą wśród dobrych szamków. jeśli chodzi o manę, to podejrzewam, że jak większość pozostałych mana userów - trzeba przytulać mana potki. |
|
|
|
|
Ranghar
soup is good food
|
Wysłany: 2008-09-05, 11:02
|
|
|
Tak mysle, ze duzo zalezy of tego czy na bossie jest JoW, czy nie. Jesli jest, szamek nie powinien miec klopotow z mana nawet krecac totemy. Jesli nie, to zostaja potki, no chyba ze ktos woli wcinac Haste Potion, ale to juz wersja dla prawdziwych perfekcjonistow. |
_________________ IMMA CHARGIN MAH LAZER!
◑` ◔
|
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-09-05, 13:10
|
|
|
Ranghar napisał/a: | dla prawdziwych perfekcjonistow |
Bogatych perfekcjonistów ;p |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-09-05, 14:24
|
|
|
Night, mi się właśnie udało odpalić potajemnie link PocketPC-Bluetooth-komórka-GPRS i sobie tak stukam z klawiaturki ekranowej na tym PDA. Jak się moja małżonka dowie, że na urlopie nie wytrzymałem, to jednak będzie już mniej fajnie ;) |
|
|
|
|
Kergoth
Taki sobie Brodacz ;)
|
Wysłany: 2008-09-05, 15:26
|
|
|
Chciałbym niefortunnie zauważyć, że Twoja żona czasem wpada na to forum i czyta, co tu jest zamieszczone :) Czyli żeś zostawił dowoda :P |
|
|
|
|
Ranghar
soup is good food
|
Wysłany: 2008-09-05, 15:45
|
|
|
Jezeli to przeczyta i ochrzani meza, to w ten sposob sie ujawni, ze sama tu zajrzala :). A po urlopie, kogo to bedzie interesowalo... |
_________________ IMMA CHARGIN MAH LAZER!
◑` ◔
|
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-09-05, 15:59
|
|
|
Patelnie! |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-09-05, 16:12
|
|
|
Ranghar napisał/a: | Tak mysle, ze duzo zalezy of tego czy na bossie jest JoW, czy nie. Jesli jest, szamek nie powinien miec klopotow z mana nawet krecac totemy. Jesli nie, to zostaja potki, no chyba ze ktos woli wcinac Haste Potion, ale to juz wersja dla prawdziwych perfekcjonistow. |
Nah. Jest mana/JoW = haste potki. Nie ma many/JoW = mana potki. Czy jakoś tak.
Undecik: nieczytelna wiadomość nie jest żadną wiadomością. Bo jest nieczytelna :>. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
|