4-ty dzien rajdowy do czasu zabicia Illidana |
Autor |
Wiadomość |
Wilk
|
Wysłany: 2008-09-17, 11:21
|
|
|
To go zabijmy w tym tygodniu i nie bedzie juz zadnego problemu :)
Ps Obiecuję wyłazić z ognia w 0,243 sek :P |
|
|
|
|
Keleborn
|
Wysłany: 2008-09-17, 11:51
|
|
|
No ale żeby mieć taki refleks to musisz byc wypoczęty :P. A we wtorek po robie ciężka sprawa :P. Za to niedziela ... |
|
|
|
|
Cadanea
|
Wysłany: 2008-09-17, 11:54
|
|
|
Ja w ogole nie rozumiem po co Wam te miski... ja mam kotka i ciesze sie zniego :P
I tez chcialabym ubic tego duzego bydlaka przed dodatkiem... Ale szczerze mowiac... znajac nasz gildie nie wydaje mi sie zeby 4 dzien doszedl do skutku... To przeciez za duzo "ciezkiej roboty" jak na jeden tydzien prawda? :P
Ela piszesz, ze chcialbys wiedziec o 4 dniu z tygodniowym wyprzedzeniem?? Po pierwsze jest to spontaniczny pomysl Nighta. A po drugie wiekszosc ludzi zapisuje sie i tak w ostatniej chwili... Nie ma tu co dyskutowac... Albo sie zapisujesz bo Ci pasuje, albo nie... Jak dla mnie prosta sprawa :P |
_________________ Hmmm... juz nie taki mały Żelek ;) |
|
|
|
|
Vatrass
|
Wysłany: 2008-09-17, 12:03
|
|
|
a wiec ja osobiście nie mam nic przeciwko czterem dniom raidowania pewnie znajdę czas żeby się pojawić ale tez bym chciał miska i tytuł co może się okazać nie wykonalne za jakieś 2-3 tygodnie bo wejdzie nowy patch, a do ZA chodzi ostatnio tylko jedna grupa, na illidana mamy deko więcej czasu i na pewno padnie w najbliższym czasie, prawdą też jest że za jakąś chwile niektórzy mogą dostać obrzydzenia do BT i trzeba by zrobić z tydzień przerwy |
|
|
Semthril
Knight of the Ebon Blade
|
Wysłany: 2008-09-17, 12:18
|
|
|
Tak w ogole, to kto powiedzial, ze tytul po patchu nie bedzie mozna juz zdobyc?
W przeciwienstwie do miskow ZA, nigdzie oficialnie nie zostalo napisane, ze nie bedzie mozna zdobyc tytulu po patchu.
Cytat: | 2.6Q Will 3.0.2 make certain stuff like Naxxramas, the bear-mount, titles etc. not attainable any more?
2.6A The following items will be removed from WoW in 3.0.2:
Bear-mount from Zul'Aman (will be replaced with new items).
2.6S http://blue.mmo-champion....tent-patch.html
2.6N It has been said WLK will remove some stuff like the bear-mount and the titles, but it hasn't been said if this only happens with WLK or a patch. |
|
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2008-09-17, 12:36
|
|
|
zostawic Was na chwile i od razu temat nie poszedl wlasciwym torem. Rozumiem potrzebe posiadania miska i nie dyskutuje z tym - to tak samo wazne jak wyczyscic content. W calym tym "misiowym" zamieszaniu wypadlby tylko jeden rajd jutro i tez nie do konca, ale o tym za chwile. Tak jak napisalem, w przyszlym tygodniu czyszczenie BT zaczalbym w srode, a czwartek zostal misiowcom. Mam nadzieje ze to Was zadowala. Poza tym, kto powiedzial, ze jutro nie mozna zrobic Misia. 3 bosow w BT to kwestia max 1.5godziny. Misia mozecie zaczac o 22:00 i w ciagu godziny skonczyc. I "Wilk" i owca cala :).
Ubicie Illidana po dodatku to nie bedzie to samo co przed. Zawsze ktos moze nam powiedziec ze mielismy juz lepsze rewardy za questy, ze nerfneli itd itd.
Ela, bede teraz zlosliwy, bo po pierwsze, ludzie na rajdy zapisuja sie w ostatniej chwili. Po drugie, sam zapisales sie z wyprzedzeniem klikudniowym, zaplanowym i inne pierdoly, po czym nie bylo Ciebie. Nie dyskutujmy wiec ze nie daje sie czasu nikomu na przemyslane zaplanowanie swojego czasu na granie :P
Mysle ze w sytuacji 4 dnia rajdowego, o ile dojdzie do skutku, zaproszeni sa wszyscy. Rowniez Ci co sa na zasadzie przetrwania do dodatku. Inna sprawa czy znajdzie sie dla nich spot, ale to bedziemy juz na miejscu rozstrzygac. |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-09-17, 13:36
|
|
|
Illidan nigdzie się nie wybiera, przy 3 dniach rajdowych pacniemy go przed patchem... a jeśli nie to przed wotlk na pewno, a miśków nie będzie... |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-09-17, 14:19
|
|
|
Straszyk napisał/a: | Illidan nigdzie się nie wybiera, przy 3 dniach rajdowych pacniemy go przed patchem... a jeśli nie to przed wotlk na pewno, a miśków nie będzie... | .
A o wprowadzaniu czwartego dnia rajdowego i inneg rewolucjach/rewelacjach przed wotlkiem już była mowa i chyba wszyscy doszli do wniosku że nie ma się co spinać.
@Kel - Myślę że wystarczająco dużo udowodniliśmy dotychczas, a to że Illidan był już próbowany jest wystarczającym dowodem. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Keleborn
|
Wysłany: 2008-09-17, 14:27
|
|
|
Ten 4 dzień rajdowy ma byc tylko do killa Illidana - 4 tygodnie. Później i tak będzie dodatek i żadnych dni rajdowych przez jakieś 2 miechy abo cuś, bo będzie lewelowanie itp, itd. |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-09-17, 14:28
|
|
|
Rogatego zawsze można wtedy strzelić, wiesz?:> |
|
|
|
|
Gajanna
|
Wysłany: 2008-09-17, 14:36
|
|
|
A ja wierze ze jestesmy w stanie czyscic droge do ilidana w jeden dzien :>
Jak sie postaramy :) |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-09-17, 14:53
|
|
|
... Gajanna napisał/a: | A ja wierze ze jestesmy w stanie czyscic droge do ilidana w jeden dzien :>
I będziemy mieć lepszy internet... Na razie po wczorajszej "zabawie" to ja osobiście mam dość rajdowania i psucia prób innym graczom.
But... have not fear, robię zamieszanie u mojego obecnego providera i zmuszę ich do przyjrzenia się lepiej sprawie tych disconnectów. A równolegle spróbuję załatwić neostradę, jeśli warunki na to pozwolą. |
|
|
|
|
Aimah
|
Wysłany: 2008-09-17, 14:58
|
|
|
Gajanna napisał/a: | A ja wierze ze jestesmy w stanie czyscic droge do ilidana w jeden dzien :>
to da sie zrobic bez problemu tylko trzeba odpuscic terona i bb :> |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-09-17, 15:10
|
|
|
Kwinto napisał/a: | ... Gajanna napisał/a: | A ja wierze ze jestesmy w stanie czyscic droge do ilidana w jeden dzien :>
I będziemy mieć lepszy internet... Na razie po wczorajszej "zabawie" to ja osobiście mam dość rajdowania i psucia prób innym graczom.
But... have not fear, robię zamieszanie u mojego obecnego providera i zmuszę ich do przyjrzenia się lepiej sprawie tych disconnectów. A równolegle spróbuję załatwić neostradę, jeśli warunki na to pozwolą. |
Kiedyś Ci powiem jak u mnie wygląda(ło) załatwianie netu. Wczoraj miałem ubaw po pachy :>. |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2008-09-17, 15:13
|
|
|
Aimah napisał/a: | Gajanna napisał/a: | A ja wierze ze jestesmy w stanie czyscic droge do ilidana w jeden dzien :>
to da sie zrobic bez problemu tylko trzeba odpuscic terona i bb :> |
Czy ja dobrze kojarzę, że trzeba wpierw wyczyścić parter, żeby otworzyc drogę do mamuśki? |
|
|
|
|
|