Gruszka vs pietruszka |
Autor |
Wiadomość |
Undet
Pijak i Zlodziej
|
Wysłany: 2008-07-29, 16:44
|
|
|
Nie wiem Dariuszy czemu caly czas nas dolujesz? Masz jakies osobiste ku temu pewnie powody. Twoje wypowiedzi w tym watku sa troszke niezbyt "ladne".
Brit. Mam nadzieje ze sie jeszcze rozmyslisz ;)
Jak nie to wez mi przeslij swoje oszczednosci co? |
_________________ Kwintesencja Szadoł Pryszczowania |
|
|
|
|
Dzidzia
|
Wysłany: 2008-07-29, 16:52
|
|
|
@Britt
Powodzenia i do szybkiego zobaczenia (Kraków/WotLK)
@Dariush
Szkoda że nie ma ignora na forum. Zwyczajnie nie lubię jak się tu panoszysz. Dziwny z Ciebie gość i tyle.
PS.
Jak jedna osoba mówi Ci że jesteś PNG to ją olej, jak mówi 3 osoby to się zastanów. Tu jest więcej niż 3. |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2008-07-29, 16:55
|
|
|
Undet napisał/a: | Nie wiem Dariuszy czemu caly czas nas dolujesz? Masz jakies osobiste ku temu pewnie powody. Twoje wypowiedzi w tym watku sa troszke niezbyt "ladne".
Brit. Mam nadzieje ze sie jeszcze rozmyslisz ;)
Jak nie to wez mi przeslij swoje oszczednosci co? |
Dołujesz? Ależ to wcale nie jest moim zamiarem. Cieszcie się z tego, co osiągnęliście, bo to wciąż więcej niż jest dane olbrzymiej ilości graczy WoW. Ja tylko protestuję przeciwko twierdzeniu, że nic się w poziomie trudności nie zmieniło przez ostatni rok. |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-07-29, 16:56
|
|
|
Dariush napisał/a: | Ja przed TBC też próbowałem budować. Dłużej, niż Ty. |
Tak, ale ja z sukcesem. Miałem swój konkretny wpływ na przeprowadzenie tej gildii od KZ do połowy BT (podobnie jak Brti, Kel i wszyscy, którzy zareagowali na twój post), jestem z tego dumny jak jasna cholera i niekoniecznie muszę czuć się zachwycony tym, że ktoś deprecjonuje te osiągnięcia mówiąc o nerfach i ułatwieniach.
Ja to widzę wręcz przeciwnie - mieliśmy poważne utrudnienia w stosunku do gildii z czołówek rankingów, w których ty występowałeś. Po pierwsze, byliśmy ograniczeni do Polaków, po drugie, dla większości naszych graczy były to pierwsze doświadczenia rajdowe, jeśli nie w ogóle warcraftowe. Po trzecie, utrzymanie kameralnej atmosfery w gildii spowodowało, że nie mamy zbyt wielu ludzi w gildii na zastępstwa, rezerwy etc, jak gildie z 400+ memberami. I te argumenty przemawiają za tym, że my osiągnęliśmy dużo większy sukces, niż gracze tacy jak ty, którzy oglądali kontent przed tymi wszystkimi nerfami.
I nie ma tu znaczenia, jaki procent twoich first killów był również first killami gildii, w których grałeś - po prostu tak czy inaczej na swojej drodze do chwały nie przezwyciężyłeś tylu problemów co my. Być może stąd wynika fakt, że jakoś nie umiemy się dogadać.
pozdr |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2008-07-29, 16:57
|
|
|
Dzidzia napisał/a: |
@Dariush
Szkoda że nie ma ignora na forum. Zwyczajnie nie lubię jak się tu panoszysz. Dziwny z Ciebie gość i tyle.
PS.
Jak jedna osoba mówi Ci że jesteś PNG to ją olej, jak mówi 3 osoby to się zastanów. Tu jest więcej niż 3. |
Widzę, że nastawienie do mojej osoby zmieniło Ci się w TBC :D A co do "PS" - zależy, ile osób ma przeciwne zdanie. Trzy to wciąż może być kropelka w morzu graczy :D |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:01
|
|
|
Ranghar napisał/a: | PS: Przeniescie oficerowie ten koniec watku do innego watku lub skasujcie, bo ten badziew tu nie nalezy. Tutaj mowimy Nadhirze "pa pa" lub namawiamy ja, by wrocila, czy cos w tym stylu |
Brit i bez tego doskonale wie, że jest tu serdecznie żegnana i/lub namawiana do powrotu (i/lub zmiany nicka z powrotem na Britt :) ), a mnożenie bytów ponad potrzebę nie ma sensu i wprowadzi niepotrzebne zamieszanie :) |
|
|
|
|
Dzidzia
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:06
|
|
|
Dariush napisał/a: |
Widzę, że nastawienie do mojej osoby zmieniło Ci się w TBC :D |
Nie zastanawia Cię to?.... |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:07
|
|
|
Kwinto napisał/a: | Dariush napisał/a: | Ja przed TBC też próbowałem budować. Dłużej, niż Ty. |
Tak, ale ja z sukcesem. Miałem swój konkretny wpływ na przeprowadzenie tej gildii od KZ do połowy BT (podobnie jak Brti, Kel i wszyscy, którzy zareagowali na twój post), jestem z tego dumny jak jasna cholera i niekoniecznie muszę czuć się zachwycony tym, że ktoś deprecjonuje te osiągnięcia mówiąc o nerfach i ułatwieniach.
Ja to widzę wręcz przeciwnie - mieliśmy poważne utrudnienia w stosunku do gildii z czołówek rankingów, w których ty występowałeś. Po pierwsze, byliśmy ograniczeni do Polaków, po drugie, dla większości naszych graczy były to pierwsze doświadczenia rajdowe, jeśli nie w ogóle warcraftowe. Po trzecie, utrzymanie kameralnej atmosfery w gildii spowodowało, że nie mamy zbyt wielu ludzi w gildii na zastępstwa, rezerwy etc, jak gildie z 400+ memberami. I te argumenty przemawiają za tym, że my osiągnęliśmy dużo większy sukces, niż gracze tacy jak ty, którzy oglądali kontent przed tymi wszystkimi nerfami.
I nie ma tu znaczenia, jaki procent twoich first killów był również first killami gildii, w których grałeś - po prostu tak czy inaczej na swojej drodze do chwały nie przezwyciężyłeś tylu problemów co my. Być może stąd wynika fakt, że jakoś nie umiemy się dogadać.
pozdr |
Sukcesów w budowaniu ZL gratuluję. Co nie zmienia faktu, że ja też długo próbowałem, a nie szedłem na łatwiznę przez cały okres swego grania, co zdajesz się mi imputować. A że nie zakończyło się to sukcesem? Może i moja wina, choć podać mogę też kilka innych, niezależnych ode mnie, powodów. Osiągnięć ZL nie deprecjonuję. Zrobił to Blizz przez swoje zmiany w grze. Na swojej drodze w tej grze przezwyciężałem mnóstwo problemów, osiągnięcie first killi z gildiami, z którymi grałem, wymagało daleko więcej zaangażowania od tego, co przez większą część swego istnienia wymagał ZL (kiedy z gildii "casual" staliście się tacy "hardcore" btw?). Ze swoich sukcesów jestem więc w pełni zadowolony, ale i bez przesady - to tylko gra, w życiu miewałem większe. A gildii rajdujących z 400+ czlonkami nie ma. |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:10
|
|
|
Dzidzia napisał/a: | Dariush napisał/a: |
Widzę, że nastawienie do mojej osoby zmieniło Ci się w TBC :D |
Nie zastanawia Cię to?.... |
Zakładam, że masz swoje głęboko ukryte powody. No, chyba, że wystarczyła Ci lektura postów, w których imputuje mi się nieprawdziwe rzeczy. A może chodzi o brak zrozumienia moich postów? W obu wypadkach poziom mego zainteresowania dla Twojego nastawienia do mnie nie ulega jednak znaczącej poprawie, więc to w sumie bez znaczenia :D |
|
|
|
|
Antosia
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:39
|
|
|
:shock: co tu sie dzieje...Nadhira sie pozegnac chciala , a Wy tu o takich pierdolach...wstyd |
|
|
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:40
|
|
|
Dariush... mam prosbe... zamilcz juz w tym watku... bo psujesz caly nastroj....
jak chcesz sie wygadac, zaloz sobie bloga....
juz i tak wszyscy doskonale wiemy ze przewielmozny Dariush i tak zawszy byl, jest i bedzie lepszy niz cale ZL
peace |
|
|
|
|
Dariush
Judge Dredd
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:45
|
|
|
Nadhira napisał/a: | juz i tak wszyscy doskonale wiemy ze przewielmozny Dariush i tak zawszy byl, jest i bedzie lepszy niz cale ZL |
I właśnie takimi głupimi i nieuzasadnionymi uwagami mnie z lekka irytujesz. Ale co tam. Silence & Peace. |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:49
|
|
|
ufff, nareszcie.
a wiecie ze ide na urlop i bedzie mozna zrobic progress w nerfnietym BT???....no dobra, juz przestaje ;)..to taki rykoszet. |
|
|
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:51
|
|
|
sorka Dariush, ale sam do tego prowokujesz.. proponuje zebys uwaznie przeczytal swoje wlasne wypowiedzi |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
Wysłany: 2008-07-29, 17:51
|
|
|
stary wez sobie znajdz jakies inne forum do trolowania, co? sprawia ci to jakas dzika satysfakcje? |
_________________ Kwintesencja Szadoł Pryszczowania |
|
|
|
|
|