• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Gruszka vs pietruszka
Autor Wiadomość
Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-07-29, 16:44   

Nie wiem Dariuszy czemu caly czas nas dolujesz? Masz jakies osobiste ku temu pewnie powody. Twoje wypowiedzi w tym watku sa troszke niezbyt "ladne".

Brit. Mam nadzieje ze sie jeszcze rozmyslisz ;)
Jak nie to wez mi przeslij swoje oszczednosci co?

Dzidzia 

Wysłany: 2008-07-29, 16:52   

@Britt
Powodzenia i do szybkiego zobaczenia (Kraków/WotLK)

@Dariush
Szkoda że nie ma ignora na forum. Zwyczajnie nie lubię jak się tu panoszysz. Dziwny z Ciebie gość i tyle.
PS.
Jak jedna osoba mówi Ci że jesteś PNG to ją olej, jak mówi 3 osoby to się zastanów. Tu jest więcej niż 3.

Dariush 

Judge Dredd

Wysłany: 2008-07-29, 16:55   

Undet napisał/a:
Nie wiem Dariuszy czemu caly czas nas dolujesz? Masz jakies osobiste ku temu pewnie powody. Twoje wypowiedzi w tym watku sa troszke niezbyt "ladne".

Brit. Mam nadzieje ze sie jeszcze rozmyslisz ;)
Jak nie to wez mi przeslij swoje oszczednosci co?

Dołujesz? Ależ to wcale nie jest moim zamiarem. Cieszcie się z tego, co osiągnęliście, bo to wciąż więcej niż jest dane olbrzymiej ilości graczy WoW. Ja tylko protestuję przeciwko twierdzeniu, że nic się w poziomie trudności nie zmieniło przez ostatni rok.

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-07-29, 16:56   

Dariush napisał/a:
Ja przed TBC też próbowałem budować. Dłużej, niż Ty.

Tak, ale ja z sukcesem. Miałem swój konkretny wpływ na przeprowadzenie tej gildii od KZ do połowy BT (podobnie jak Brti, Kel i wszyscy, którzy zareagowali na twój post), jestem z tego dumny jak jasna cholera i niekoniecznie muszę czuć się zachwycony tym, że ktoś deprecjonuje te osiągnięcia mówiąc o nerfach i ułatwieniach.

Ja to widzę wręcz przeciwnie - mieliśmy poważne utrudnienia w stosunku do gildii z czołówek rankingów, w których ty występowałeś. Po pierwsze, byliśmy ograniczeni do Polaków, po drugie, dla większości naszych graczy były to pierwsze doświadczenia rajdowe, jeśli nie w ogóle warcraftowe. Po trzecie, utrzymanie kameralnej atmosfery w gildii spowodowało, że nie mamy zbyt wielu ludzi w gildii na zastępstwa, rezerwy etc, jak gildie z 400+ memberami. I te argumenty przemawiają za tym, że my osiągnęliśmy dużo większy sukces, niż gracze tacy jak ty, którzy oglądali kontent przed tymi wszystkimi nerfami.

I nie ma tu znaczenia, jaki procent twoich first killów był również first killami gildii, w których grałeś - po prostu tak czy inaczej na swojej drodze do chwały nie przezwyciężyłeś tylu problemów co my. Być może stąd wynika fakt, że jakoś nie umiemy się dogadać.

pozdr

Dariush 

Judge Dredd

Wysłany: 2008-07-29, 16:57   

Dzidzia napisał/a:

@Dariush
Szkoda że nie ma ignora na forum. Zwyczajnie nie lubię jak się tu panoszysz. Dziwny z Ciebie gość i tyle.
PS.
Jak jedna osoba mówi Ci że jesteś PNG to ją olej, jak mówi 3 osoby to się zastanów. Tu jest więcej niż 3.

Widzę, że nastawienie do mojej osoby zmieniło Ci się w TBC :D A co do "PS" - zależy, ile osób ma przeciwne zdanie. Trzy to wciąż może być kropelka w morzu graczy :D

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-07-29, 17:01   

Ranghar napisał/a:
PS: Przeniescie oficerowie ten koniec watku do innego watku lub skasujcie, bo ten badziew tu nie nalezy. Tutaj mowimy Nadhirze "pa pa" lub namawiamy ja, by wrocila, czy cos w tym stylu

Brit i bez tego doskonale wie, że jest tu serdecznie żegnana i/lub namawiana do powrotu (i/lub zmiany nicka z powrotem na Britt :) ), a mnożenie bytów ponad potrzebę nie ma sensu i wprowadzi niepotrzebne zamieszanie :)

Dzidzia 

Wysłany: 2008-07-29, 17:06   

Dariush napisał/a:

Widzę, że nastawienie do mojej osoby zmieniło Ci się w TBC :D

Nie zastanawia Cię to?....

Dariush 

Judge Dredd

Wysłany: 2008-07-29, 17:07   

Kwinto napisał/a:
Dariush napisał/a:
Ja przed TBC też próbowałem budować. Dłużej, niż Ty.

Tak, ale ja z sukcesem. Miałem swój konkretny wpływ na przeprowadzenie tej gildii od KZ do połowy BT (podobnie jak Brti, Kel i wszyscy, którzy zareagowali na twój post), jestem z tego dumny jak jasna cholera i niekoniecznie muszę czuć się zachwycony tym, że ktoś deprecjonuje te osiągnięcia mówiąc o nerfach i ułatwieniach.

Ja to widzę wręcz przeciwnie - mieliśmy poważne utrudnienia w stosunku do gildii z czołówek rankingów, w których ty występowałeś. Po pierwsze, byliśmy ograniczeni do Polaków, po drugie, dla większości naszych graczy były to pierwsze doświadczenia rajdowe, jeśli nie w ogóle warcraftowe. Po trzecie, utrzymanie kameralnej atmosfery w gildii spowodowało, że nie mamy zbyt wielu ludzi w gildii na zastępstwa, rezerwy etc, jak gildie z 400+ memberami. I te argumenty przemawiają za tym, że my osiągnęliśmy dużo większy sukces, niż gracze tacy jak ty, którzy oglądali kontent przed tymi wszystkimi nerfami.

I nie ma tu znaczenia, jaki procent twoich first killów był również first killami gildii, w których grałeś - po prostu tak czy inaczej na swojej drodze do chwały nie przezwyciężyłeś tylu problemów co my. Być może stąd wynika fakt, że jakoś nie umiemy się dogadać.

pozdr

Sukcesów w budowaniu ZL gratuluję. Co nie zmienia faktu, że ja też długo próbowałem, a nie szedłem na łatwiznę przez cały okres swego grania, co zdajesz się mi imputować. A że nie zakończyło się to sukcesem? Może i moja wina, choć podać mogę też kilka innych, niezależnych ode mnie, powodów. Osiągnięć ZL nie deprecjonuję. Zrobił to Blizz przez swoje zmiany w grze. Na swojej drodze w tej grze przezwyciężałem mnóstwo problemów, osiągnięcie first killi z gildiami, z którymi grałem, wymagało daleko więcej zaangażowania od tego, co przez większą część swego istnienia wymagał ZL (kiedy z gildii "casual" staliście się tacy "hardcore" btw?). Ze swoich sukcesów jestem więc w pełni zadowolony, ale i bez przesady - to tylko gra, w życiu miewałem większe. A gildii rajdujących z 400+ czlonkami nie ma.

Dariush 

Judge Dredd

Wysłany: 2008-07-29, 17:10   

Dzidzia napisał/a:
Dariush napisał/a:

Widzę, że nastawienie do mojej osoby zmieniło Ci się w TBC :D

Nie zastanawia Cię to?....

Zakładam, że masz swoje głęboko ukryte powody. No, chyba, że wystarczyła Ci lektura postów, w których imputuje mi się nieprawdziwe rzeczy. A może chodzi o brak zrozumienia moich postów? W obu wypadkach poziom mego zainteresowania dla Twojego nastawienia do mnie nie ulega jednak znaczącej poprawie, więc to w sumie bez znaczenia :D

Antosia

Wysłany: 2008-07-29, 17:39   

:shock: co tu sie dzieje...Nadhira sie pozegnac chciala , a Wy tu o takich pierdolach...wstyd

Nadhira 

Wysłany: 2008-07-29, 17:40   

Dariush... mam prosbe... zamilcz juz w tym watku... bo psujesz caly nastroj....
jak chcesz sie wygadac, zaloz sobie bloga....
juz i tak wszyscy doskonale wiemy ze przewielmozny Dariush i tak zawszy byl, jest i bedzie lepszy niz cale ZL
peace

Dariush 

Judge Dredd

Wysłany: 2008-07-29, 17:45   

Nadhira napisał/a:
juz i tak wszyscy doskonale wiemy ze przewielmozny Dariush i tak zawszy byl, jest i bedzie lepszy niz cale ZL

I właśnie takimi głupimi i nieuzasadnionymi uwagami mnie z lekka irytujesz. Ale co tam. Silence & Peace.

Nightblóód

Wysłany: 2008-07-29, 17:49   

ufff, nareszcie.

a wiecie ze ide na urlop i bedzie mozna zrobic progress w nerfnietym BT???....no dobra, juz przestaje ;)..to taki rykoszet.

Nadhira 

Wysłany: 2008-07-29, 17:51   

sorka Dariush, ale sam do tego prowokujesz.. proponuje zebys uwaznie przeczytal swoje wlasne wypowiedzi

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-07-29, 17:51   

stary wez sobie znajdz jakies inne forum do trolowania, co? sprawia ci to jakas dzika satysfakcje?

Odpowiedz do tematu