• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
lekko zakrecona itemizacja :)
Autor Wiadomość
Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-07-09, 18:55   

Nethefroce wcale od s3 nie jest lepszy... jest DUŻO gorszy, od t5 też, a co to za problem ufarmic 2k pointsów? :>

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-07-09, 18:57   

Nie mówię o Netherforce :>.

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-07-09, 19:07   

Ah, dla tankadynów takim itemem chyba jest [wow]Figurine of the Colossus[/wow], choć chyba też sytuacyjnym.

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-07-09, 19:13   

Straszyk napisał/a:
Tfe myslenie bońć jakkolwiek to nazwać jest błędne :>

PvP wepsy nosi się(rogale szczególnie) przez to że cieżko złapać sworda, z odpowiednim speedem, wymarzonymi statsami i wysokim dpsem

I tak i nie. Mając do wyboru praktycznie każde dwa miecze OH ten z wyższym DPSem będzie lepszy od tego z niższym. A na pewno dotyczy to broni różniących się w DPS o klasę (ponad 10dps).

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-07-09, 19:40   

No okej, okej, czy ja mówię że nie? Ale nie jest tak że broń mająca wyższy dps ale słabsze statsy od innej jest na pewno lepsza, ah no i, wygląda to tak jakbyś za "melee" uważał tylko rogali :>

Wek... no tak bulwar jest fajoski, ale nie każdy jest blacksmithem/armorsmithem :>

Arh jeszcze cuś, bardzo ważny jest speed broni, dla rogali również.... załóżmy że miecz A (main hand)ma o 10 dps mniej od miecza B ale za to jest jest wolniejszy, i ma lepsze statsy który wybierzesz? wolniejszy, znaczy wiekszy dmg, co z kolei oznacza mocniejsze SS, a nawet jesli miecz B wyrównuje to wysokim DPSem statsy sąbardziej korzystne z tego pierwszego, z własnego doświadczenia mam taki przykład (może nie miecz ^^) [wow]Talon of the Phoenix[/wow] vs. [wow]Vanir's Right Fist of Brutality[/wow] wziąłem talona :>

Ostatnio zmieniony przez Strasia 2008-07-09, 19:53, w całości zmieniany 1 raz  

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-07-09, 19:47   

Cytat:
Ah, dla tankadynów takim itemem chyba jest [Figurine of the Colossus], choć chyba też sytuacyjnym.

Tylko do sm cath :>

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-07-09, 19:50   

Straszyk napisał/a:
ah no i, wygląda to tak jakbyś za "melee" uważał tylko rogali :>

Sorry, Antoś, that was too rude of me... Po prostu się zagapiłem :)

Strasia 

Straszyk not ded

Wysłany: 2008-07-09, 19:53   

I pety! i pety!

Undet

Pijak i Zlodziej

Wysłany: 2008-07-10, 11:19   

widze ze topic znow zmienil swoj temat... Wiec ja ci Wilku powiem ze sam mam kilka niskolvlowych itemkow (czyt. craftow) na i.lvl 105. [wow]Frozen Shadoweave Boots[/wow] [wow]Frozen Shadoweave Robe[/wow] [wow]Frozen Shadoweave Shoulders[/wow] i nie sadze zebym cos znalalzl lepszego. [wow]Spellstrike Hood[/wow] nosze tylko dlatego ze nie wypadlo mi nic innego na lepetynke, chociaz nie sadze aby to byla taka ostatnia czpeczka.
i.lvl 115 to moj ukochany [wow]Ritssyn's Lost Pendant[/wow] i nie sadze zebym go wymienil dopoki nie osciagne 1430 bialego spll dmgu.
Nastepny to offhand [wow]Orb of the Soul-Eater[/wow] - tez w najblizszym czasie nie do wymienienia.

Tak ze jak widac, nie samymi i.lvlami czlowiek zyje ;)

Semthril 

Knight of the Ebon Blade

Wysłany: 2008-07-11, 10:34   

Jeśli chodzi o magów, to mag ubrany w 5 craftow, tj. [wow]Spellfire Robe[/wow] [wow]Spellfire Gloves[/wow] [wow]Spellfire Belt[/wow] [wow]Spellstrike Hood[/wow] [wow]Spellstrike Pants[/wow] spokojnie daje rade do konca instancji T5. Dopiero w T6 nastepuje calkowita wymiana Spellfire.

Odpowiedz do tematu