Semthril
Knight of the Ebon Blade
|
Wysłany: 2008-02-24, 14:09
|
|
|
Nie, standardowo stackuje scroche potem fireballe i znowu scroch gdy schodzi. Jednak gdy mozesz sobie pozwolic na uber nuke to fireblast pomaga, chociaz jesli akurat masz IV to gloobal cooldown przeszkadza z taka rotacja. (to zmieni sie w 2.4) IV generalnie uzywa sie do spamu fireballa. Szczegolnie teraz, gdy jeszcze nie ma 2.4 bo stackuje sie z heroismem i innymi takimi. Z samym heroism + IV ma sie 1.9 sec fireballa bez zadnego haste gearu na sobie.
Bylem ze starymi znajomymi pomoc im w Gruulu, bo akurat mam chorobowe i siedze w domu:) A ze oni nie maja zbyt dobrego dpsu (sam robilem ponad 12% damage grupy rajdowej, drugi mag tez, co oznacza 2 dps robiace 24% grupy = realy bad). Wiec troche powipowalismy (czyt. mialem duzo czasu i sposobnosci na testy :D).
Moja najlepsza proba jesli chodzi o DPS na gruulu byla z molten armor (czyli bez mana regen mage) i problem z mana nie bylo jesli dobrze pilnowalem sie z gemami, evocation w odpowiednim momencie i potionami w razie potrzeby (chociaz tych nie zuzylem az tak duzo - ze standardowym buildem clearcasting zdazalo mi sie na gruulu wiecej). W efekcie mialem ponad 1k overall dps, czyli de facto wiekszy:) |
_________________ Once a powerfull mage,
raised again to continue in Lich King's command.
Now fearless Knight,
with vengeance fighting along with other heroes
in order to purify all remaining evil from Azeroth
and get his own revenge on Arthas, The Betrayer |
|