Proponowane rangi dla poszczególnych graczy. |
Autor |
Wiadomość |
Sante
Summer Wine ;)
|
Wysłany: 2007-10-17, 08:41
|
|
|
Rozwiewając wątpliwości, zasady nie zostały stworzone pod oficerów. Sam się przedwczoraj zastanawiałem czy je spełniam. Dodam jeszcze, że oficer powinien spełniać zasady na weterana, w końcu przykład idzie z góry ;) |
_________________ Sante 70 Priest
Druzzo 70 Druid
Darlock 70 Warlock |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2007-10-17, 08:49
|
|
|
Sante napisał/a: | Rozwiewając wątpliwości, zasady nie zostały stworzone pod oficerów. Sam się przedwczoraj zastanawiałem czy je spełniam. Dodam jeszcze, że oficer powinien spełniać zasady na weterana, w końcu przykład idzie z góry ;) |
Nie miałem takich wątpliwości gdy zacząłem się zastanawiać. Po prostu ciekaw jestem czy można być żołnierzem i zostać oficerem i jakie się ma wtedy "przywileje". |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Wolfhart
Wolfhart
|
Wysłany: 2007-10-17, 08:58
|
|
|
post byl nie dlatego ze nie bylem pewien czy maja lecz wrecz przeciwnie
zeby pokazac ze oni - oficerowie maja - a to znaczy ze reszta tez moze |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2007-10-17, 09:06
|
|
|
Warunki na stopień weterana są najłatwiej mierzalnymi cechami określającymi zaangażowanie w grę, a pośrednio także dla gildii. Jeżeli ktoś ich nie spełnia i nie jest zainteresowany włożeniem odrobiny wysiłku w spełnienie, to tym bardziej nie powinien być oficerem.
Jeszcze raz - bynajmniej nie są to najlepsze z warunków, ale najłatwiej mierzalne.
I jeszcze druga sprawa - żaden wstyd być żołnierzem, to normalna ranga członka gildii - weteran jest po prostu wyrazem uznania zasług z jednej strony i motywacją do większego starania się z drugiej. |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2007-10-17, 10:10
|
|
|
Vegelus napisał/a: | Zastanawiam się jednak co by było gdyby jakiś oficer nie spełniał tych wymagań (powiedzmy sobie szczerze - nie musi ich spełniać). |
Fajnie tak sobie pogadać ;) Ja tymczasem odsyłam do definicji oficera w regulaminie. Jeśli mnie pamięć nie myli, zaczyna się od słów "gracz o randze weterana..." :P
A. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2007-10-17, 11:06
|
|
|
Alishya napisał/a: | Fajnie tak sobie pogadać ;) Ja tymczasem odsyłam do definicji oficera w regulaminie. Jeśli mnie pamięć nie myli, zaczyna się od słów "gracz o randze weterana..." :P
A. |
Trzeba się przyznać, że nie czytałem tego fragmentu, nie czułem jakoś potrzeby (nie mam ochoty być oficerem). Wyjaśnia wszystko co chciałem wiedzieć. Pytanie tylko, czemu pozostali oficerowie nie nakierowali na ten fragment?:P |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Konradpl
WoWPlayer
|
Wysłany: 2007-10-17, 19:08
|
|
|
Łaski bez nie masz ochoty być oficerem? Na pewno znajdzie się ktoś kto bardziej zasłużył na tą rangę od Ciebie. No offensive ofc. |
|
|
Sante
Summer Wine ;)
|
Wysłany: 2007-10-17, 20:24
|
|
|
Przy BARDZO szczegółowej analizie postaci, należy poprawić (czas do konca dzisiejszego dnia, 17.10.2007):
Soucouyant: scope na gun
Wolfhart: enchant na chest, Subtlety
Kwinto: gemy w ciuchach
Muun: awans wstrzymany, po konsultacji z Liderem klasy wychodzi, że jesteś za słabo jeszcze ubrany jak na swoje możliwości
Semthril: Baba's Cloak of Arcanitry nie spełnia wymagań rangi (np. Shawl of Shifting Probability)
Sulivoy: enchanty na chest, boots i epicka łatka na spodnie |
_________________ Sante 70 Priest
Druzzo 70 Druid
Darlock 70 Warlock |
|
|
|
|
Keyholder
|
Wysłany: 2007-10-17, 23:04
|
|
|
Mogę robić Adamantite Scope +10dmg.
A propos, czy mogę poznać tożsamość liderów klas? Jakoś nigdzie nie mogę tego znaleźć :) |
_________________ Keyholder |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2007-10-17, 23:59
|
|
|
Jeszcze nie wszyscy liderzy zostali powołani, ale masz rację, że to powinno być gdzieś wyraźnie napisane. Zasadniczo widać to po rangach w gildii, ale niektórzy liderzy klas są zarazem oficerami i wtedy nie jest to już tak czytelne. Na razie umieszczam tu niekompletną odpowiedź na Twoje pytanie. A jutro umieścimy pełną informację w poście powitalnym (forum Dla zainteresowanych/Witaj Przybyszu).
Liderzy klas:
Druid - Daaron
Hunter - to nie jest jeszcze do końca jasne ;)
Mage - Keleborn
Paladin - Wolfhart
Priest - Sante
Rogue - Kwinto
Shaman - brak możliwości i zapotrzebowania... jak Anoreksja dociągnie Weterana, będzie mógł być liderem... niestety chwilowo sam dla siebie ;)
Warlock - Alishya
Warrior - Sulivoy |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Keyholder
|
Wysłany: 2007-10-29, 06:07
|
|