• Strona główna  • Forum   • Szukaj  • Użytkownicy  • Grupy
• Rejestracja  • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
ZMIANY, ZMIANY, ZMIANY
Autor Wiadomość
Restor

Wysłany: 2008-05-31, 16:04   

Bo Wek czytuje fora i potem z najświętszym przekonaniem powtarza wyczytane tam opinie :>

Keyholder 

Wysłany: 2008-05-31, 16:24   

Nightblóód napisał/a:
Wprowadzimy, a co? nie wolno? zbanuja nas czy jak? malo tego jedna ranga bedzie sie nazywac UberKeyHolder i bedzie stala ponad GM

Wolno, wolno - a za 10 lat będziecie mieli ile rang? I czy mechanizm gry na tyle wam pozwoli? :P
Ale się zaperzasz. Jakby chodziło o istotne życiowo kwestie. Więcej dystansu :D

Hirkan

Daaron

Wysłany: 2008-05-31, 16:35   

jesli Keyholder odchodzi z powodu tego, ze nie chcial sie przerobic na swordy, to sorry. Znaczy, ze Key byl meczony o cos, co i tak by nie przynioslo pozytku. Rogal zmienia spec w zaleznosci od gearu, ktory ma. Pomijajac sposob podejscia do gry Key'a, uwazam, ze rogal sword, dagger czy fist (subtley na przyklad) nadaj sie do raidow w stopniu zblizonym do rownego.

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-05-31, 17:45   

Kwinto napisał/a:
Vegelus napisał/a:
No właśnie, noże. Widziałeś kiedyś porządnego rogala rajdującego z daggerami? Ja nawet o takim nie czytałem i nie słyszałem.

Przesadzasz, z nożami się nie rajduje dlatego, że są o niebo trudniejsze, a nie dlatego, że nie można. Bardzo bardzo wyskilowany nie-ludź z nożami _może_być_ skuteczniejszy od wersji mieczowej czy fistowo-mieczowej. Ludzie robią takie eksperymenta, ale tylko dla proof-of-concept, nie do regularnej gry, gdzie i bez dagger-buildu trzeba mieć oczy dookoła głowy. Poza tym, daggery są o niebo łatwiej dostępne niż miecze na podobnym poziomie.

Niezależnie od powodów fakty są takie, że rogasi z mieczami wśród rajdowców jest większość. I nie mówię tylko o tych "warglaived".
Daaron - to tak samo jak z hunterami. Widziałeś na rajdzie kiedyś poważnego MM huntera (w TBC, nie pre)? Bardzo rzadki widok - bo żeby jako MM dorównywać Beast Masterom w dpsie, trzeba mocno ściskać poślady i być cholernie dobrym.

ozrik

Wysłany: 2008-05-31, 18:07   

bo żeby jako MM dorównywać Beast Masterom w dpsie, trzeba mocno ściskać poślady i być cholernie dobrym.

to juz wiemy czemu nie mamy mm hunterow :>

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-05-31, 18:21   

Ano ;].

Nightblóód

Wysłany: 2008-06-01, 07:27   

Keyholder napisał/a:
Nightblóód napisał/a:
Wprowadzimy, a co? nie wolno? zbanuja nas czy jak? malo tego jedna ranga bedzie sie nazywac UberKeyHolder i bedzie stala ponad GM

Wolno, wolno - a za 10 lat będziecie mieli ile rang? I czy mechanizm gry na tyle wam pozwoli? :P
Ale się zaperzasz. Jakby chodziło o istotne życiowo kwestie. Więcej dystansu :D

no jak Ty nie widzisz dystansu w moim poscie to ja juz sam nie wiem...chyba przyznam Ci racje, to jest kwestia zyciowa, taka sama jak swordy u Ciebie /rofl

Keyholder 

Wysłany: 2008-06-01, 08:45   

O swordach to się nikt nawet nie wypowiadał, łącznie z CL-em, u którego chciałem skonsultować zakup - nawet chwalił. Znaczy, że każda moja decyzja po jej realizacji jest błędna w opinii innych graczy :shock:

Kwinto 

Piąte koło u wozu

Wysłany: 2008-06-01, 09:20   

Vegelus napisał/a:
Niezależnie od powodów fakty są takie, że rogasi z mieczami wśród rajdowców jest większość. I nie mówię tylko o tych "warglaived".

Problem z mieczami jest jeden, Veg - dobre miecze do rajdowania zdobywa się na rajdach. W heroikach / za repa / za badge dostaje się sztylety. Za pvp (areny) są dobre offhandy, również swordy, ale minimum set 2.

Keyholder 

Wysłany: 2008-06-01, 09:23   

Nie ma rajdów nie ma mieczy :D

Cadanea 

Wysłany: 2008-06-01, 09:34   

A ja bym chciala delikatnie zauwazyc Key, ze jak do nas dolaczyles to podkreslales, ze raidowac nie chcesz i nie bedziesz... Hmmmm...

Keyholder 

Wysłany: 2008-06-01, 09:58   

Nie, ze nie będę, tylko, że zgadzam się na brak spotu rajdowego. A później mi taki spot obiecywano. I nawet byłem na kilku rajdach. A potem przyszła Blada i dostała taki spot od ręki i chodziła na wszystkie możliwe rajdy. Nawet do GL, gdzie poza badgami i DST nie miała żadnego interesu. A ja musiałem miesiąc czekać, żeby móc się załapać i zrealizować q w hero CFR.
Podkreślam, nigdy nie twierdziłem, że chcę uczestniczyć we wszystkich rajdach. Byłbym szczęśliwy chodząc do jednego 25ppl tygodniowo.
Co do zarzucania mi zapisywania się w RP i braku stawiennictwa na rajdzie to jeżeli udział nie był potwierdzony w RP przez organizatora, to dla mnie oznaczało, że rajdu nie ma.

Ostatnio zmieniony przez Keyholder 2008-06-01, 10:35, w całości zmieniany 1 raz  

Restor

Wysłany: 2008-06-01, 10:24   

Ehh, znowu kupa czytania niepotrzebnych postów. Zwracano Ci już Keyholder wielokrotnie uwagę, że głównym powodem dla którego nie chodzisz na rajdy jest nieumiejętnośc gry własną postacią i bardzo kiepskie osiągi (DPS na poziomie tanka), które Ty albo ignorowałeś albo próbowałeś sobie w różne, dziwne sposoby wytłumaczyć.

Keyholder 

Wysłany: 2008-06-01, 10:34   

To po co spamujesz, skoro to niepotrzebne posty i wielokrotnie poruszane zagadnienia? Ja napisałem, że odpowiedzi mnie nie interesują. Ciągnę dialog z czystej uprzejmości :P
Nie staram się zmienić niczyjego nastawienia do dawno przebrzmiałej kwestii mojego udziału w rajdach.

Vegelus 

RAAAAAGE!!!

Wysłany: 2008-06-01, 10:52   

Kwinto napisał/a:
Vegelus napisał/a:

Problem z mieczami jest jeden, Veg - dobre miecze do rajdowania zdobywa się na rajdach. W heroikach / za repa / za badge dostaje się sztylety. Za pvp (areny) są dobre offhandy, również swordy, ale minimum set 2.

Ano i wielu rogali używa(ło) mieczy S2 podczas rajdów. Cholera, nie tylko rogali, enha szamki też tak przecież miały z tego co kojarzę.

Ostatnio zmieniony przez Vegelus 2008-06-01, 11:20, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu