Butcherr - dyskusja |
Autor |
Wiadomość |
Nadhira
|
Wysłany: 2008-08-09, 06:52
|
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa taaaank :D get him get him :D |
|
|
|
|
Vatrass
|
Wysłany: 2008-08-09, 09:41
|
|
|
teraz tank by sie przydał, ale co będzie jak wszyscy wrócą z urlopów.... |
|
|
Nadhira
|
Wysłany: 2008-08-09, 10:34
|
|
|
tankow nigdy nie za wiele..... hilerow z reszta tez |
|
|
|
|
Elcos
|
Wysłany: 2008-08-09, 10:48
|
|
|
Ja bym go bral sprzet na poziomie naszych tankow tak samo doswiadczenie.Tank sie przyda napewno no ale tak jak Vatrass wspomnial sa urlopy i wakacje i co bedzie jak ludki powracaja????(4 dzien rajdowy) hura!!!! odlegle marzenie
Ja Rzeznikowi daje vouch |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-08-09, 12:37
|
|
|
Lol, 12 dodge rating na płaszczu skonstruowanym do robienia threatu? kthxbai. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Antosia
|
Wysłany: 2008-08-09, 13:33
|
|
|
ja sie nie znam na tankach ale jego podanie robi wrazenie, ja bym zaryzykowal i przyjal( ale nie mnie decydowac o tym) only sugestia :P |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2008-08-09, 13:34
|
|
|
Veg, pamietaj ze nie masz monopolu na prawde, moze ustawil sobie enchant pod katem braku tej statystyki w "uniwersalnym" gearze czy tez pod katem konkretnej walki. Poza tym goscia odrzucac bo ma jedna rzecz nie w porzadku? Nieladnie ;) |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-08-09, 13:45
|
|
|
wcale nie jedną, jeszcze dziwny build... i przede wszystkim głupi nick ma :> nie tylko on co prawda... |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-08-09, 13:56
|
|
|
Straszyk napisał/a: | wcale nie jedną, jeszcze dziwny build... i przede wszystkim głupi nick ma :> nie tylko on co prawda... |
Yap, build ma z typu tych "ni pies, ni wydra". Ani do survivalu, ani do generowania threatu, jakby się zdecydować nie mógł co chce robić.
Takin, gdyby mu brakowało "tej konkretnej statystyki", to najwyraźniej wie co to są badge i do czego służą, tam jest taki fajny płaszczyk, na który ten enchant świetnie się nadaje. Szczególnie że uniwersalnym workowym gearem jest taki pod Effective Health (czyli znowu ench +armor) A poza tym stfu Alcie, już parę osób za pierdoły uwaliłem, jeśli dobrze kojarzę :>.
Inna sprawa, że gdyby decyzja miała ode mnie w jakimkolwiek stopniu zależeć, to przyjmowałbym tylko tps freaka, bo takiego nie mamy. Mamy worków, którzy się sprawdzają w survivalowych walkach i mają do tego gear. A taki przykładowy Marzenka z jego buildem i stylem gry byłby fajnym dodatkiem, bo czegoś takiego nam czasem brakuje.
http://www.tankingtips.co...ring-principle/ |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2008-08-09, 16:20
|
|
|
Vegelus napisał/a: | A poza tym stfu Alcie, już parę osób za pierdoły uwaliłem, jeśli dobrze kojarzę :>. |
Oj Wek Wek, wiem że lubisz uwalać za pierdoły, ale ja się tak troche boję, że gdybym miał teraz aplikować swoim hunterem, to też byś się przyp..czepił i pisał żeby odrzucić aplikacje. Poza tym Mainie wymądrzasz się o klasie którą teoretycznie nie grasz, so fu i gtfo. ;p
Co do TPS freaka, to hmm, 50g fortuny nie robi, mógłby się chłopak respecnąć i za poradami Wilka przebranżować trochę ;) Nie chodzi mi o to, żeby go na siłę przepchnąć, ale żeby sensownie każdą aplikacje rozważyć. :>
EDIT: Mianem PSa dodam ze tankingtips wymiata. Chyba z nudów i niemocy gry obecnie nauczę się w końcu o so chozi w tankowaniu wojkiem ;) |
|
|
|
|
Strasia
Straszyk not ded
|
Wysłany: 2008-08-09, 19:13
|
|
|
Rend rend rend i spóźniony taunt! cały sekret! |
_________________ tup tup :< |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2008-08-09, 20:27
|
|
|
lolpwned. |
|
|
|
|
Frosthammer
|
Wysłany: 2008-08-09, 23:38
|
|
|
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem, a widziałem już wiele durnych nazw...tylko właśnie, ta nazwa nie jest durnowata, jest po prostu chamska i nie świadczy za dobrze o tobie, a szkoda, bo zarówno gear jak i doświadczenie raidowe masz na dobrym poziomie. Niestety jestem uczulony na takie rzeczy i często udzielam się tam gdzie sprawa jest już rozstrzygnięta. No nic, powodzenia w poszukiwaniu gildii i mam nadzieje, że zmienisz tą nazwę. |
_________________ Wy - pragnienie, ja - mana mana! |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
|
|
|
|