Malygos 6 - wtorek (10 marca) i piątek (13 marca) |
Autor |
Wiadomość |
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-03-10, 18:11 Malygos 6 - wtorek (10 marca) i piątek (13 marca)
|
|
|
Mamy dziś klęskę urodzaju. Teoretycznie raj dla RLa, praktycznie - piekło :>
Dzisiejszy priorytet to Malygos 6 (a później wulkany dla pierwszej dziesiątki). Nie da się go niestety zrobić w więcej niż 25 osób. Poniżej moja propozycja dzisiejszej rezerwy. Kierowałam się m.in. oceną szans poszczególnych osób na skompletowanie Glory przed patchem, tym, czy ktoś zbiera achievementy, czy nie, oraz oczywiście balansem grupy.
Rezerwa na dziś:
Zuza i Outox lub Instill (uzgodnimy przed rajdem)
Suli i Wariat
Młotek, Kel i Hirkan
To, że dziś tego achievementu nie zaliczycie (my też nie na pewno :>), nie oznacza, że nie zrobicie go przed patchem. Ale nie wiemy dokładnie, ile czasu nam zostało, więc jakieś priorytety trzeba przyjąć.
Najtowi, który zadeklarował już, że achievementy ma w głębokim poważaniu, będę wdzięczna za wsparcie nas tankującym deklem.
Kergotha proszę o build i sprzęt do dpsa. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
Ostatnio zmieniony przez Demelain 2009-03-13, 09:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nonenalim
|
Wysłany: 2009-03-10, 18:52
|
|
|
Biorac pod uwage, ze ten achiv zrobi 25 osob, a wulkany moze ok. 10 (gina, a 15 je taksuje, czyli 3 tygodnie rajdowe) plus s3d brakuje np. strasiowi, to nie lepiej zaczac od Sartariona, zeby nie tracic resetu? 30 minut i reszta na malego. |
_________________ main: Evenixa |
|
|
|
|
Wariatus
wariat inside
|
Wysłany: 2009-03-10, 19:25
|
|
|
dorf mowi prawde :P |
_________________ W piekle diabeł jest postacią pozytywną. |
|
|
|
|
Diuna
|
Wysłany: 2009-03-10, 19:28
|
|
|
moim zdaniem malygos to prio teraz |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2009-03-13, 09:53
|
|
|
Idziemy dziś utłuc Malygosa w 6 min. Przepraszam wszystkich, których znowu nie zabiorę na rajd, ale chcemy załatwić sprawę ostatecznie (co nie oznacza, że to ostatnia okazja zrobienia tego achievementu). Na powtórkę dla tych, którzy dziś się nie załapią, przeznaczymy jeden z dwóch następnych resetów. Drugi (lub pierwszy) wykorzystamy natomiast na uzupełnienie A Poke in The Eye (czyli Malygosa 20 ppl).
Mam nadzieję, że skończymy dziś w miarę szybko. Po Malygosie, jeśli tylko nie będzie zbyt późno, chciałabym wyprawić do Naxxa grupę zainteresowaną The Dedicated Few (i paroma innymi achie). Byłoby idealnie zacząć dziś i skończyć w niedzielę.
Do Malygosa chciałabym pójść w składzie wtorkowym (lub możliwie zbliżonym). Resztę zapisanych na dziś proszę o pozostanie w grze, jeśli są zainteresowani Dedicated Few.
PS. Jest piątek 13, więc musi się udać ;)
PS2. Przypominam plan na 1 reset Naxxa. Do kompletu dołożymy Heroic: Shocking!
Naxx (reset 1): Heroic: The Dedicated Few + Heroic: Subtraction + Heroic: And They Would All Go Down Together
Heroic: The Dedicated Few (18 zainteresowanych):
tank: Kergoth, Sulivoy, Thimotehh
dps: Antosia, Daaron, Diuna, Elzbieta, Frosthammer, Keleborn, Nightblóód, Polak, Straszyk, Treach, Vatrass, Vegelus
heal: Cadanea, Gajanna, Outox
Potrzeby: 2 x heal (ew. trzeci lekarz na bossów, których Veg ma zaliczonych), 1 tank przerabia się na dps (Thim lub Kergoth), a Daaron tankuje addy na Kel'Thuzadzie.
15 osób z powyższych 18 potrzebuje też Heroic: Subtraction. Swoją drogą ciekawe, jak pozostała trójka to zaliczyła ;)
Heroic: And They Would All Go Down Together: potrzebują 3 osoby z grupy wyżej + Hirkan (zamiast Daarona). 4H nie liczą się do Naxx 20, więc dokładamy do pomocy kolejne 5 osób - 2 x heal + 3 x random. |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Zuzana
|
Wysłany: 2009-03-13, 10:39
|
|
|
Ostatnio grzałem ławę.
Proszę o szansę tym razem. |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2009-03-13, 11:29
|
|
|
jeden z dwoch brakujacych healerow najlepiej aby byl pryszczem i mial gear z hitem. oznacza to ze na Instruktorze byloby tylko 3 healerow + ewentualnie wspomagajacy Diunek, troche malo wg mnie.
edit: chyba ze Veg ma zaliczonego instruktora, to + 1 heal |
|
|
|
|
Soucouyant
|
Wysłany: 2009-03-13, 11:36
|
|
|
nie trzeba miec hita w ogole, wystarczy wylaczyc shadow aure |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2009-03-13, 11:39
|
|
|
Nightblóód napisał/a: | jeden z dwoch brakujacych healerow najlepiej aby byl pryszczem i mial gear z hitem. oznacza to ze na Instruktorze byloby tylko 3 healerow + ewentualnie wspomagajacy Diunek, troche malo wg mnie.
edit: chyba ze Veg ma zaliczonego instruktora, to + 1 heal |
Nope, dołączyłem wtedy na jedno skrzydło (pajunki) i ostatnich dwóch niemilców. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Nightblóód
|
Wysłany: 2009-03-13, 11:53
|
|
|
Soucouyant napisał/a: | nie trzeba miec hita w ogole, wystarczy wylaczyc shadow aure | nie zmienia to faktu ze drugi doswiadczony w tankowaniu pryszcz "poczebny" |
|
|
|
|
Restor
|
Wysłany: 2009-03-13, 12:38
|
|
|
Ja bym chętnie zrobił Heroic: Shocking. |
|
|
|
|
Frosthammer
|
Wysłany: 2009-03-13, 14:40
|
|
|
Mogę leczyć, wezmę kupię jakieś niebieskie epiki i działam:P. |
_________________ Wy - pragnienie, ja - mana mana! |
|
|
|
|
Undet
Pijak i Zlodziej
|
Wysłany: 2009-03-13, 16:00
|
|
|
Nightblóód napisał/a: | Soucouyant napisał/a: | nie trzeba miec hita w ogole, wystarczy wylaczyc shadow aure | nie zmienia to faktu ze drugi doswiadczony w tankowaniu pryszcz "poczebny" |
jezeli potrzeba i bedzie robiony shocking to ja z checia wspomoge was bracia i siostry mym dpsem lub smiesznym healem. |
_________________ Kwintesencja Szadoł Pryszczowania |
|
|
|
|
|