Progres w Naxxie |
Autor |
Wiadomość |
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-12-01, 10:57
|
|
|
Tak, weźcie kuna front page uzupełnijcie w końcu, bo nie będę szukał po WWSach co nowego padło. Chyba że mam SSG nie uaktualniać. |
_________________ Incredible! You have managed to screw up the screw up! |
|
|
|
|
Didimos
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:15
|
|
|
Vegu w opisie rajdow sa bosowie ktorych zabilismy. |
|
|
|
|
Gajanna
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:22
|
|
|
Vegelus napisał/a: | Tak, weźcie kuna front page uzupełnijcie w końcu, bo nie będę szukał po WWSach co nowego padło. Chyba że mam SSG nie uaktualniać. |
Moze my sie wstydzimy swojego progresu :> |
|
|
|
|
Kwinto
Piąte koło u wozu
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:25
|
|
|
Nie wstydzimy, ale też specjalnie to się nie ma czym chwalić... Kz i tygodnie wipowania na Kuratorze czy Nightbanie to to nie są, prawda? :) |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:34
|
|
|
Didimos napisał/a: | Vegu w opisie rajdów sa bosowie ktorych zabilismy. |
Nie zamierzam patrzeć na WWSy bądź DKP w RP na update'y z dwóch róznych grup, pojawiające się w losowo wybranych momentach (czytaj jak ktoś ma czas i ochotę) i porównywanie ich z aktualnym stanem żeby sprawdzić, czy aby przypadkiem coś nowego nie padło. Jedno miejsce z informacją pls (nowy progress bar na głównej stronie?).
@Kwinto - nie mówię o wpisach "omfg, ubiliśmy Patchwerka, możeby być z siebie dumni, chwała ZL!", tylko o prostym infie, co i kiedy nowego padło. |
Ostatnio zmieniony przez Demelain 2008-12-01, 11:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:37
|
|
|
Przeniosłam Was do nowego wątku, bo w tamtym mam do załatwienia konkretną sprawę, a zmiana tematu skutecznie mi to uniemożliwi :>
Jeśli chodzi o progres, to ja też nie uważam, żeby częściowe wyczyszczenie stosunkowo łatwej dziesiątki było szczególnym powodem do dumy. Daty zabicia bossów, jak słusznie zauważył Didi, możesz, Vegu, znaleźć w rp. Zwróć tylko uwagę, żeby uwzględnić pierwszego first killa, bo obie grupy szły inną trasą i ich osiągnięcia się nie pokrywają.
Myślę, że na pierwszej stronie możemy poinformować o zabiciu pierwszego bossa w 25 ppl, co - mam nadzieję - nastąpi już wkrótce. Ewentualnie pochwalimy się wyczyszczeniem Naxx 10.
EDIT: Faktycznie chyba nie ma przeszkód, żeby zrobić nowe kropeczki na stronie głównej. Będę wdzięczna, Kwinto, jeśli się tym zajmiesz :)
PS. Ale godziny, Vegu, i tak będziesz musiał sprawdzić w wwsach :> |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:43
|
|
|
Godzinę wszędzie powypełniałem 23:50. Bo w WWSie patrzę tylko, czy jest jakieś nowe "nazwa bossa: death". Także ze względu na 2 grupy idące jednocześnie.
Przez te 2 grupy średnio się to uzupełnia, bo każdy update'uje informacje kiedy tylko ma ochotę.
A kropeczki na głównej stronie mogą być teraz dwukolorowe - jedne dla 10man, drugie dla 25man, będzie wtedy bardzo fajnie. |
|
|
|
|
Demelain
alias Alishya
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:46
|
|
|
Vegelus napisał/a: | Przez te 2 grupy średnio się to uzupełnia, bo każdy update'uje informacje kiedy tylko ma ochotę. |
Veg, przestań się czepiać, bo mnie wkurzysz. Update po piątkowym rajdzie był zrobiony w sobotę, a po wczorajszym - częściowo już jest, a resztę dołożę, jak będę miała chwilę (i uzupełnię info o dropach). Już naprawdę nie miałeś do czego się przypiąć, tylko do wyimaginowanych opóźnień w uzupełnianiu dkp. Żeby wszystkie gildie takie miały :P |
_________________ drzewo jest przegięte :roll: |
|
|
|
|
Vegelus
RAAAAAGE!!!
|
Wysłany: 2008-12-01, 11:47
|
|
|